Направи последен опит.Първо, от колко дни не сте си говорили /на живо,гсм,скайп,смс/. Ако са доста, отиди до нейния град, ако имаш възможност, не й звъни да й казваш, че отиваш, изненадяй я. Звъниш на вратата и казваш: Така и така, за мен това 3 годишно приятелство не са 3 години на вятъра,много държа на теб, не искам просто ей така да го захвърлиш. Защо ми каза че се радваш, че имаш приятелка като мен, след като вече искаш да се махна от живота ти? Ако не друго, то поне ми дай някакво обяснение. За караниците ще намерим изход, съжалявам.
или нещо такова, но това бих казала аз. Дано да си поговорите поне, дължи ти го, след като 3 години си била до нея. Ако наистина няма бъдеще вашето приятелство, ще трябва някак си да я забравиш. Ще ти е по-лесно, защото тя е от друг град. Триеш й номера, скайпа, фейсбука, импулса или там каквото й имаш, и направо я триеш от мислите си. Лично аз така успях да забравя една приятелка, трудно,болезнено, но успях и в момента ми е напълно безразлична. И все пак се надявам да се оправите.
п.с. сори че толкоз дълго стана