от много време се каня да пусна тема и да видя вашите съвети но не намирах време и кураж... искам да помоля предварително само сериозни да ми пишат които ми влизат в положението...

Така... познаваме се от 6 клас когато тя дойде в моето училище в началото ми беше просто симпатична нищо повече но тази година (8клас, 15 години) когато приятелката и до която седеше кандидатства и нямаше до кой да седне и аз по същия начин ми предложи да седнем 1 до друг и аз се съгласих ... от тогава за нея аз съм най добър приятел и тя на мен.... през това време тя стана гадже с сичките ми приятели и аз им помагах да са заедно и да са щастливи но ето че сички минаха по пътя и естествено идва култовия момент при всички : моите чувства стават повече от приятелски обичам я страшно много а тя ме затруднява с това че постоянно ме целува и ме гушка ... казах и за чувствата си и тя шашната ми каза че нейните чувства също не са приятелиски но не смее нищо да направи с мен за да не би да загуби най добрия си приятел и гадже казах и че няма страшно а и така мен ме боли, но не се съгласи ... това стана февруари да е било после и го казах пак обясних колко много я обичам и страдам за нея ... тя ми каза същото и че може по нататък да стане нещо и естествено на мен ми поолекна но ето че от някойло дни почна да ме избягва и само ми говори че е до полуда влюбена в 1 момче ...

какво да правя да я оставя ли и да ми е гадно или да се боря до последно за нея ? и как да постъпя какво да направя ? как да го направя ?