.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Един проблем!!!

Moля, помогнете ми. Кажете как да се харесам на момиче, защото съм много комплексиран от това, че съм дебел( 6 клас- 65 кила). Моля ви се.
    Не ме е страх да умра, просто не искам да съм там когато се случи!!!

ем пич прецакан си хехе базикам се сичко ше се нареди само разтривай пишока редовно

Може би незнаеш какво е да си "дебел"... 7 клас "бях" 80 килограма.. т'ва баси бурето... и бях висок 165 см.. Сега края на 7 клас съм 63 килограма/ 174 см...
    It's too late...

Супер фен Аватара на radeberger
    Вместо да мрънкаш по форумите започни да правиш нещо по въпроса с излишните килограми . Тичай , запиши се на някакъв спорт . Ти следващите 2 години би трябвало да дръпнеш много на височина .

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ще се харесаш на някое момиче, единствено когато се харесаш на себе си. За това се хвани и отслабни.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Ta ти си още 6-ти клас... Има време за момичета спокойно... По въпроса за килограмите яж повече плодове и повече спотувай

ПС: Има важна тема как да се харесаш на момиче...

аз 6ти клас бях 75 кила +

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Започвай да тренираш и да ядеш здравословни храни.. друго неможеш да направиш!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Град
    Стара Загора
    Много хора смятат хората с наднормено тегло за втора ръка хора.Всъщност,обаче,това въбоще не зависи от тях.Всичко опира до гени и хормони.Така че не се бой,едва ли завинаги ще си останеш "дебеланко".И все пак направи нещо,спортувай,пази диета,провери в интернет,консултирай се с диетолог,има много възможности,а защо не и няколко наведнъж.В днешно време има и много хапчета за отслабване,но за тях по добре да се косултираш и с лекар,защото не всички са подходящи за деца.

Колкото до това как да се харесаш на момичето,е,съжалявам да го кажа,но шестокласничките,(както и тези в 7,8,9 и някой и след това) обръщат внимание главно на външния вид.Така че отслабни първо.Това обаче далеч не означава че не трябва да имаш и добри маниери.Това също ще бъде оценено! Бъди кавалер.И то не само с нея,със всяко едно момиче,без изключения.Това ще бъде оценено и от най-невзрачната,и от най голямата красавица в класа ви.
    Е,това е което мога да кажа (засега ).Надявам се да съм помогнал.

Успех!
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.

аз сега съм 7 клас и тежа 80 кила но съм висок 182 см :Д

Повече от фен Аватара на w0lf
    тва след 94 наборите сте ебахти изродите с кво ви ранат вашите

По темата - пич, имаш супер много време да си оправиш фигурата - а щом осъзнаваш тва че си по-пълничък е още по-добре. Спортувай, нагъвай здравословни храни и заеби мазните сандвичи и прочее...няма много файда от тях
    имам приятели които от каци са се превръщали в стройни младежи, и ти ще се оправиш. Просто не губи вяра и имай постоянство!
    madafaka

http://www.fitnes-bg.com/forum/ влез в тоя форум...поразгледай кви храни не трябва да ядеш и кви упражнения можеш да правиш...може и тема да пуснеш а за да те хареса едно момиче (хубаво) най-добре не разчитай само на вътрешната си красота...а се хвани и направи мускули и релеф...свали излишните килограми и ги направи мускули

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Ще се харесаш на някое момиче, единствено когато се харесаш на себе си. За това се хвани и отслабни.
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    единственно решение-спорт
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Брат нема се отчайваш...
    Вземи тренирай нещо, и всичко ще се опрай
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    единственно решение-спорт
    освен това след някоя друга година ще се издължиш и няма да изглеждаш толкова 'дебел'
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

и аз съм съгласна с останалите няма по-добро решение от здравословните храни и спорта, пъвро намаляш греховете като чипса, сладките, боклуци и всичко останало от полу-фабричен произход, знам че си в такава възраст, дето всичко ти се яде, заради хормоните е и аз преди бях двайсе кила с мокри гащи, като дойде пубертета, е кошмар напълнях прогресивно, но а после с времето тялото ми се моделира и стана слабо, но и имаше естествено и труд. Имай две неща напредвид: първото е, че можеш с времето да отслабенеш, ако се захванеш със спорт продължително време ще влезнеш с във форма, като поотраснеш нещата ще стоят по различен начин, едва 6 клас си, а ако пък килцата дето те притесняват не мърдат, значи може да е генетично, затва пък ако дет се казва имаш сланинки ги стопи със спорт и упорство зная, както и останалите, които ти дадоха съвети че ще се справиш!
    успехчета

..

мм споко !! не си толко зле ще се оправишш .. ; )) много пооо - дебели познавам ; ))

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Oh, God..... *facepalm*

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си