- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един проблем!!!
Moля, помогнете ми. Кажете как да се харесам на момиче, защото съм много комплексиран от това, че съм дебел( 6 клас- 65 кила). Моля ви се.
Не ме е страх да умра, просто не искам да съм там когато се случи!!!
ем пич прецакан си хехе базикам се сичко ше се нареди само разтривай пишока редовно![]()
Може би незнаеш какво е да си "дебел"... 7 клас "бях" 80 килограма.. т'ва баси бурето... и бях висок 165 см.. Сега края на 7 клас съм 63 килограма/ 174 см...
It's too late...
Вместо да мрънкаш по форумите започни да правиш нещо по въпроса с излишните килограми . Тичай , запиши се на някакъв спорт . Ти следващите 2 години би трябвало да дръпнеш много на височина .![]()
Ще се харесаш на някое момиче, единствено когато се харесаш на себе си. За това се хвани и отслабни.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ta ти си още 6-ти клас... Има време за момичета спокойно... По въпроса за килограмите яж повече плодове и повече спотувай![]()
ПС: Има важна тема как да се харесаш на момиче...
Започвай да тренираш и да ядеш здравословни храни.. друго неможеш да направиш!
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Много хора смятат хората с наднормено тегло за втора ръка хора.Всъщност,обаче,това въбоще не зависи от тях.Всичко опира до гени и хормони.Така че не се бой,едва ли завинаги ще си останеш "дебеланко".И все пак направи нещо,спортувай,пази диета,провери в интернет,консултирай се с диетолог,има много възможности,а защо не и няколко наведнъж.В днешно време има и много хапчета за отслабване,но за тях по добре да се косултираш и с лекар,защото не всички са подходящи за деца.
Колкото до това как да се харесаш на момичето,е,съжалявам да го кажа,но шестокласничките,(както и тези в 7,8,9 и някой и след това) обръщат внимание главно на външния вид.Така че отслабни първо.Това обаче далеч не означава че не трябва да имаш и добри маниери.Това също ще бъде оценено! Бъди кавалер.И то не само с нея,със всяко едно момиче,без изключения.Това ще бъде оценено и от най-невзрачната,и от най голямата красавица в класа ви.
Е,това е което мога да кажа (засега).Надявам се да съм помогнал.
Успех!
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.
тва след 94 наборите сте ебахти изродитес кво ви ранат вашите
По темата - пич, имаш супер много време да си оправиш фигурата - а щом осъзнаваш тва че си по-пълничък е още по-добре. Спортувай, нагъвай здравословни храни и заеби мазните сандвичи и прочее...няма много файда от тях
имам приятели които от каци са се превръщали в стройни младежи, и ти ще се оправиш. Просто не губи вяра и имай постоянство!
madafaka
http://www.fitnes-bg.com/forum/ влез в тоя форум...поразгледай кви храни не трябва да ядеш и кви упражнения можеш да правиш...може и тема да пуснеша за да те хареса едно момиче (хубаво) най-добре не разчитай само на вътрешната си красота...а се хвани и направи мускули и релеф...свали излишните килограми и ги направи мускули
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
единственно решение-спорт
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Брат нема се отчайваш...
Вземи тренирай нещо, и всичко ще се опрай![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
освен това след някоя друга година ще се издължиш и няма да изглеждаш толкова 'дебел'Първоначално написано от soul1199
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
и аз съм съгласна с останалите няма по-добро решение от здравословните храни и спорта, пъвро намаляш греховете като чипса, сладките, боклуци и всичко останало от полу-фабричен произход, знам че си в такава възраст, дето всичко ти се яде, заради хормоните е и аз преди бях двайсе кила с мокри гащи, като дойде пубертета, е кошмар напълнях прогресивно, но а после с времето тялото ми се моделира и стана слабо, но и имаше естествено и труд. Имай две неща напредвид: първото е, че можеш с времето да отслабенеш, ако се захванеш със спорт продължително време ще влезнеш с във форма, като поотраснеш нещата ще стоят по различен начин, едва 6 клас си, а ако пък килцата дето те притесняват не мърдат, значи може да е генетично, затва пък ако дет се казва имаш сланинки ги стопи със спорт и упорство зная, както и останалите, които ти дадоха съвети че ще се справиш!
успехчета![]()
мм споко !! не си толко зле ще се оправишш .. ; )) много пооо - дебели познавам ; ))
Oh, God..... *facepalm*
--------------------------------------------------------