- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя?
Така,значи ще ви кажа накратко..
Хлътнала съм по едно момче,което е колкото мен.Учим в едно даскало виждам го всеки ден,но не сме се запознавали лично.Всички ми казват,че не е за мен да го забравя и т.н.Казват ми,че бил надут, (отсрани изглежда така но ддз)но все пак немога да спра да мисля за него,знам,че ще ме помислите за ненормална,но всеки ден след даскало го следя,мисля,че вече и той се усеща,но не мога да си кажа спри.Искам да се запозная с него,но ме е страх да не бъда отхвърлена,но не защото съм грозна,напротив,защото като го гледам мисля,че си пада по к*рви,а аз немога да бъда такава и сигурно ще иска с..с,а аз не бих си позволила такова нещо,защото за мен съм си малка (на 16год. съм).Та въпроса ми е:Да продължа ли по някакъв начин да се боря за него или просто да го забравя,което и аз нз как ще направя?
Ела при мене мен никой не ма следиПървоначално написано от Sevdito
![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
айде престани,ако обичаш!Тук съм писала не за да чета глупости,а просто да помоля за съвети,дано не съм сгрешила мястото!
не си просто повечето сме идиотиПървоначално написано от Sevdito
така ще се опитам нормално-забрави го,патила съм си от такива индивиди
ии не го преследвай-ще си изгради още по-лошо впечатление
и от неутрално ще падне към лошо
Какво да ти каже че като го следиш може би го стряскаш и че е мн по добре да престанеш и просто да му кажеш всичко.Ми да и побързай живота тече с по голяма скорост от колкото подозираш и когато го осъзнаеш всичко ще е късноПървоначално написано от Sevdito
![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
харесвам едно момиче да се запозная ли с нея?
ОДИН!!!
Първоначално написано от hlopar
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Не се вслушвай в чужди думи, отиди запознай се с него, опитай се до такава степен да докараш отношенията ви, че той да ти позволи да го опознаеш.Ако това стане ще е много добре, ако не - не се притеснявай, момчета бол.Нито е първия, нито последния.
първо се запознайте и спри да го следиш,4е ще станеш досадна
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от soul1199
+++
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
аз помня, че следях едно гаЖе, когато бях в 6 клас. Супер куул беше.![]()
Ако продължиш да мислиш за нещата, които евентуално ще ти каже/ще иска да правите, няма да пожънеш успех нито с него, нито с който и да било. Слуховете са си слухове. Намираш адекватен подход и се запознаваш някак си с момчето, ако имаш смелост. Ако нЕмаш вкус - ще ти се изсмее в лицето и ще се прави на оборотен 2 седмици, после ше му мине. Ако си избрала свястно момче, можете да станете другарчета на първо време.
Леле днеска на голямото отивам в кафето,а той е пред мен и беше с приятеля си и приятелят му се обърна,и видя,че съм за тях и каза на него и той се обърна и си казаха нещо и се смяха...после след четвъртия час слизам на долния етаж и случайно погледнах настрани и какво да видя той и всичките му приятели ме гледат като утрепани говорят нещо.....и след последния час си излизам и те стоят пред даскалото и чакат някой и аз незнам кой,като видяха,че излизам всички се обърнаха към мен и ме гледаха постоянно и аз тръгнах бързо бързо..след като се обърнах видях,че те още постоянно ме гледат..ужас..и след това видях,че тръгнаха..Какво мислите,дали е разбрал нещо?
Да, че си вманиачена и че го следиш.
Леле .. колко съм следяла един Николайчо така 6ти клас. Майкооо .. че както живее и през 2 блока от мене. После 2 години ме беше срам да го погледна това момче. То не беше следене по стаите, не беше висене на входа на даскало. Спомени, спомении...![]()
Че така де .. спри да го следиш. Защото после и всяко наистина СЛУЧАЙНО засичане той ще приеме като следене. И може би вече си станала смешна и досадна не само в неговите очи, а и в очите на приятелите му. Ако ще правиш крачка към запознанство - прави я сега, докато още не е станало прекалено късно и не си се превърнала за него в "откачалката, дето ме преследва", щото от тоя етикет няма измъкване лесно.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Здравейте не съм писала от доста време.Ами какво да ви кажа още не сме се запознали,но когато се видим и се гледаме дълготрайно..Например вчера като отидох в кафето и там бях обърната,обаче през стъклото всичко се виждаше и и виждах как той постоянно гледаше към мен...После като отивах към стаята той идваше пред мен и ме гледашее
и тъкмо като отварях врата и сблъскахме малко
После преди последния час реших пак да отида да го видя и той си говорише там с някави момичета обаче гледаше към мен и се усмихваше..Сега едни момичета ми казаха,че ще ми дадат скайпа му,но аз честно казано много не искам,чрез скайп да се запознаваме т.е. например като му казвам нещо искам да виждам реакцията му...И се чудя да му пиша ли в скайп или не?
Знаеш, че вероятно ще те игнорира ..
Знаеш какво ще поиска от теб и ти НЯМА да му го дадеш ..
Знаеш, че е надут и надали ще получаваш вниманието каквото заслужаваш ..
познай какъв е извода?!?!![]()
Първоначално написано от Sevdito
![]()
давай моме, давай![]()
еми .. недей .. само я наблюдавайПървоначално написано от darkPaladin
![]()
ДЕЙСТВАЙ , бе брат ...
Направо изби рибата...Първоначално написано от ReachlessGirl
По темата:
Ами що не се запознаеш бе... до кога ще го преследваш?![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
запознай се с него .. кво толкова ?! аз и една приятелка гонихме едни момчета по градската и накрая се запознахме сега аз ходя с единия от 3 месецатова може да е твоя шанс
а ако не стане ... просто го забрави .. ще осъзнаеш че е тъпак и готово
![]()
![]()
Момчетата като него нараняват доста. Ти сигурно ще хлътнеш до уши, но той няма да те обича и ще иска само другото нещо. По-добре се отдръпни, за да се предпазиш от нараняването. Няма да ти е по-лесно да го забравиш след като скъсате (ако тръгнете). Сега задачата е доста по-улеснена. Според мен-не се запознавайте, ще хванеш да се влюбиш сериозно. Внимавай при решаването.![]()
![]()
Седях там и плаках,
молех се и чаках.
Ти погледна ме и запя
песента за булото на нощта.
Запознахме се!!!Макар,не както исках(очи в очи),а чрез импулса от вълнение му дрънках само глупости,ама да се говори нещо
..Таа го питах въпроса:Дали си има гадже..ии той каза,че няма и,че не иска само кафенца,зарибявки само за загуба на време..и т.н... Ми да и от писането му си личи,че е...надуфко,ама кво да се прави...И той тъй като не седи много на компа не успяхме много да си пишем и той стана...Исках да ви споделя,ако имате някакви предложения какво да правя,кажете
![]()
Евалата ти правя за коментара ,че си на 16 и се смяташ за малка за секс.Не останаха такива момичета ....
Щом сте се запознали вече ,би трябвало нещата да станат по-лесни.Заговаряй го из коридорите ,може да му предложиш да излезете някъде ,бъди общителна...
Аз не смятам ,че този надувко е момчето за теб ,но щом си си го харесала трябва да опиташ
П.П. Не се оставяй да бъдеш използвана ,защото на този тип момчета някък им е в кръвта да го правят![]()
--------------------------------------------------------
Преди малко му се обадих..Първо ме помисли за друга и после му казах,че съм аз и му казах да ми пише в скайп като се прибере..Ужас съм знам![]()
Само ме е страх,да не стана много досадна в неговите очи,защото само аз го търся,само аз му пиша и вече ми е гадно така...![]()