Сега ще ви кажа на кратко какво се случва,значи например,когато слизам от горния етаж и той е там с приятелите си и приятелите му го избутват по ръката като показват,че идвам и всеки път така и когато отивам в кафето му говорят нещо гледайки към мен и след това той се обръща и ме гледа..веднъж слизам си на долния етаж и отивам да се оправям на огледалото и той ме гледа идва към мен и ме заговаря и след това аз тръгнах вторият път когато се гледах на огледалото той беше зад мен и ме гледаше ии как да кажа...не може да се нарече оплезване,той направо сякаш ми намекна за нещо...както и да е...Веднъж,когато пак слизах от горния етаж,той там говореше с някой и когато видя,че идвам веднага дойде да се върти около мен...Пък след това аз имах бълг.език и бяхме влезнали в стаята и вече седнали и го гледам минава баавно пред нашата стая и гледа,само към мен и след това пак мина,гледайки ме....И четвъртък когато слизах след пърия час на долния етаж приятеля му до него виждах как го пощипва и ме показва,че идвам...След това те последния час имаха класна и аз бях решила да го изчакам за да си тръгнем заедно..чаках чаках и накрая той излезна,но беше много ядосан,явно нещо класната беше причината и даже от бързане не ме забеляза и аз се отказах и си казах на следващият ден когато се успокои ще говоря с него да излезем следващия ден дойде (петък) оглеждам се за него,но никъде го няма и след това разбрах,че не е дошъл на училище и ми стана много кофти и така пак нищо не стана...Сега постоянно се чудя дали да му се обадя,но все се отказвам при мисълта,че ставам досадна..Разказах ви тези неща за да ми помогнете да разбера какво става..Мисля си да питам приятеля му,дали той му е казал нещо за мен,но знам,че след това ще му разкаже всичко и се отказвам!Не знам какво да разбирам ту един ден се закача с мен говорим си,а на другия ден ме подминава все едно съм невидима..Вие какво мислите по въпроса?