- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много ли е опасно?
Хора много ли е опасно ако приятелката ми е върху мен свърша във кондома и акта продължава още 30 мин . без да сменяме кондома?
Да опасно е!Играете си, не гледате сериозно на нещата, пък после "ама дали е бременна", "трябва ли да и купя ескапел"... Вече се отчайвам!!!
На колко години си?![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Опасно е като инфаркт, а аз съм сериозен като смъртта![]()
Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
![]()
![]()
да опасно е,ти докато вършееш ,не виждаш какво става с презерватива
ох не знам,вземи й тест след 14 дена
ии в О ли е била?
Опасно е много ясно , заради това всеки ден се пуска по една тема "дали съм бременна" или нещо от сорта ..![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
кой къде свършва сега последно?
ОДИН!!!
Ще фалират ако случайно трябва да си вземат повече презервативи..Първоначално написано от miminko
![]()
стига бее тва е отратирелноо
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
И на мен ми беше интересно да га науча тва, ама ните един сериозен отговор не чух, няма ли да порастете?!
Да,опасно е
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
А ти няма ли да станеш малко по-грамотен?!Първоначално написано от radybt
По темата:Естествено,че е опасно![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Естествено, че е опасно. Какво ще ви стане ако смените кондома.. ще спестите некой лев първите 9 месеца![]()
[b][color=black]Espa
разбира се
охх,няма ли една сериозна тема?
аман вече
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!