- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спешно помогнете ми !!!
Значи аз съм момиче на 15 години,и днес се запознах с момето за което мечтая 2 ГОДИНИ мн. е сладък![]()
![]()
![]()
Всичко стана наопаки като му казах че съм на 16 (сложих си една годика от горе) и накрая какво той се оказа на 26 ама въобще не му личи много е сладък и много го искам като го видя сърцето ми подскача ,стомаха ми се свива
Таа искам да ви попитам за съвети как да го накарам да се влюби в мен като се има в напредвид че разликата ни е 10 години но аз съм зряла и изглеждам на 20 г. (поне така ме бъркат хората) моля ви помогнете минайстина много го харесвам и ще съм ви много благодарна
![]()
![]()
Ти не можеш да го накараш ... ако е писано ще се случи ако ли не,седи си на Д-то и си гледай уроците!И хората 100 % те бъркат само на снимки като те видят...Успех ти желаяПървоначално написано от lori4kavd
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
е знам но аз немога да се хвана с момче под 18 год. мн. са лигави смисал по-голямите са по-сладки според мен иии др. не ме бъркат на снимки а на живо за 20 годишна незнам и аз защо много е кофти но по-добре така от колкото да ме бъркат с 12 годишна![]()
http://www.prikachi.com/files/1518041K.jpgнезнам вие ми кажете какво да правя,но моля без безмислени теми да се хвана с по-малък и тем подобни глупости
![]()
![]()
![]()
15 с 26?
ХАХАХАХАХА!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Красиво момиче си и не виждам какъв е проблемът да бъдеш с някой по-голям
абсолютно права си -на твоята възраст момчетата са доста инфантилни
пробвай се-общувайте по-често,дръж се мило,намеквай му просто
успех![]()
супер ще има опит пича
ОДИН!!!
Я си стой на гъза,на 15 с 26 . .Първоначално написано от Eclipsercho
Най-малкото - на различни нива,акъли или както искаш го наречи сте.
Той скоро за семейство сигурно ще мисли,ала бала..
Ти къде се виждаш на 15 така ?
Като се има предвид датата на снимката, която си пуснала ми става ясно, че това не си ти.Няма как на 12-13 да изглеждаш по този начинИиии няма как да го накараш да се влюби в теб, а и взаимоотношенията ви са започнали в лъжа.Мамка му, ти си на 15 - той на 26, каква перспектива виждаш в тази връзка, защото аз гледам, гледам, ама така и не мога да я видя.Свършиха ли връстниците, че тръгна по зрели мъже ?
![]()
Ахахахахха
Зле сте и дваматаДруго не мога да ви кажа.
Милиони пъти е дъвкана тая тема за разликаа в годините и всеки път независимо от участниците генералния извод е един - 4 години са максимума, който може да си позволите ако искате здрава и ползотворна връзка. (говорим за тойновете, по нататък е друга приказката)
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
еми на снимката бях на 13 иначе ето нова http://www.prikachi.com/files/1518583S.jpgПървоначално написано от justonegirlwithonehope
http://www.prikachi.com/files/1518596b.jpg
http://www.prikachi.com/files/1518604L.jpg
(Аз съм къдравата) И друго в Италиа съм тук се женят след 35 години наистина![]()
а и като се запознахме той започна да ми прфави компименти аз почервенях като домат , но много хубаво ми стана знам че е много голям НО АЗ ВИНАГИ СЪМ ИМАЛА ГАДЖЕТА СЛЕД 18 ГОДИНИ просто немога с по малки бебенца ми се струват
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
още веднъжПървоначално написано от britzy
много си арна![]()
давай смело,не се занимавай с лапета
Баси якото маце![]()
Няма определен начин да му се харесаш, просто си общувайте и така![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Щом го обичаш и на 120 години да е,няма проблеми да си с него .
П.П. Много си красива![]()
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .
Скайп : somebody---
Точно така и ще направя днес отивам при него и ииии.. се фъргам като пчела на медПървоначално написано от britzy
![]()
мерси много
![]()
![]()
![]()
моля, успеехПървоначално написано от lori4kavd
![]()
![]()
![]()
По начина,по който говориш си личи,че тея които те мислят за 20годишна са слепи глухи и полу-умрели ;]]]]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Еми така си мислят хората аз ли съм ги карала да говорят такаПървоначално написано от NeverTheSame
Това че съм развита по височина и имам по възрастно изражение ко значи мен па ме кефи да изглеждам по зряла![]()
![]()
Не одобрявам това, че една връзка дори да започна би било въз основата на лъжа. Ти като го лъжеш няма да може да си себе си пред него, което е смешно и жалко.
Другото, което вие за момента сте само на единия външен вид, а той не значи много в една връзкаВажно е и това, което имаш в главата. На външен вид може и 20 да ти дават, но по акъл не изглеждаш на толко. Мислиш се за зряла, само защото изглеждаш по-голяма, ти сериозно ли?
А да, не можеш да накараш никой да се влюби в теб. Това просто или става, или не.