.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    така като гледам се обричаш на монахинство цял живот.
    а оня дето каза че всички били христиани доста сбърка
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Е има и момичета над 20 години и са девствени,така че е възможно.....,но става с много лишения и доста трудно да минеш между капките на изкушението...
    Един приятел преди около 2 години се ожени и сподели,че съпругата му била девствена,като се запознали,а тя е била на 30,не е нито киорава,нити саката,сега е на 32 и си имат едно хубаво малко съкровище...
    .....така,че всичко е възможно!

И още по-добре!Тук най-вероятно с тези разбирания да се заблудиш и накрая да останеш много разочарована.Все пак успех ! Имаш моята подкрепа!
    Между светофарени спомени лутам се и в тетрадки с увехнали цветя намирам себе си..

mss

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Ти сама няма да дочакаш, просто си малка още, ако пък имаш толкова сериозни намерения да си добро момиче, си потърси някой турчин, при тях и задължение тва, не че всички го спазват, ама имаш много по голям шанс!

Цитирай Първоначално написано от radybt
    Ти сама няма да дочакаш, просто си малка още, ако пък имаш толкова сериозни намерения да си добро момиче, си потърси някой турчин, при тях и задължение тва, не че всички го спазват, ама имаш много по голям шанс!

да бе да турчин-те са мюслумани и ще иска да се женим в джамия

Да,ама след 2-3 години ш пуснеш тема,че няма кой да те ебе .. (без извинение)
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Дупето и устата не се броят нали знаеш

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не си прави илюзии. Първо, че няма такива, които ще се оженят за теб преди да сте се пробвали в леглото. Поне аз не мисля, че има. Другото което е, като станеш на 16-17 ще ти се иска да го правиш, така че не го мисли отсега
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен
    Град
    Варна
    Пълна глупост е това с чакането и тия религии дет са ви промили мозаците станали сте кат някакви роби, че и още от малки.Ко живе е живота ви вие или религията, кой ви кара да ставате сутрин да не би да е религията.Живота си е твой ако не го живееш така както ТИ искаш, пълноценно и разнообразен накрая кат станеш дърта баба ще се чудиш живях ли или спах и се чудех ква е тая религия, дето я следвах и се лишавах от удовоствията и хубавите неща в живота.
    Това религиите и вярата в БОГ са най големите измами и начин за промиване мозака на хората, още от както се е появил човека.

Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    Пълна глупост е това с чакането и тия религии дет са ви промили мозаците станали сте кат някакви роби, че и още от малки.Ко живе е живота ви вие или религията, кой ви кара да ставате сутрин да не би да е религията.Живота си е твой ако не го живееш така както ТИ искаш, пълноценно и разнообразен накрая кат станеш дърта баба ще се чудиш живях ли или спах и се чудех ква е тая религия, дето я следвах и се лишавах от удовоствията и хубавите неща в живота.
    Това религиите и вярата в БОГ са най големите измами и начин за промиване мозака на хората, още от както се е появил човека.

A koi mislish e suzdali horata
    ot samo sebe si li sa se suzdali

Голям фен
    Град
    Варна
    До teengirl00

А ти планетите знаешли как се образували в това число и земята, по чети малко из нета и ще разбереш и тогава ще разбереш и кой е твоя БОГ.
    Единствения начин човека да се е появил на тази планета е ако е бил пренесен от друго място.
    Но на някой хора истината не им е удобна щото манипулацията (БОГ) вече ще е излишна.
    И за това всяка година учените си менят хипотезите за появата на човека, последната хипотеза е че не сме произлязли от маимуните а от някакво ново същество на което намерили останки едикъдеси.

Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    Няма такива
    +1
    It's too late...

Има такива момчета споко На братовчедка ми гаджето ходи на курва защото тя иска да е девствена до първата брачна нощ.Тя е на 18 той на 20 Така,че има спокойно Дори аз съм готов да действам по същия начин като "зет" ми А и братовчедка ми няма нищо против защото знае,че човека си има нужди,дори се радва че държи до толкова на нея и не я притиска да правят секс

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Единствения начин човека да се е появил на тази планета е ако е бил пренесен от друго място.
    Но на някой хора истината не им е удобна щото манипулацията (БОГ) вече ще е излишна.
    Да, и съм сигурна, че ние, простите хора, сме нацелили съвсем точната теория, като сме предположили за съществуването на Бог. Разбираш ли колко е нелепо да се твърди нещо, без да имаш никакви солидни доказателства? Сега ще ми кажеш, че не ти трябват доказателства, че се основава върху вяра християнството, и че не мога да докажа, че няма Бог. Ами ако аз реша да си измисля, че всъщност идваме от луната, където сме били посадени от Спонджбоб, ти също не можеш да ми докажеш, че не е така. Нали е въпрос само на вяра.
    Но все пак браво, че си решила да чакаш до тогава. Изисква се смелост, за да си откажеш нещо съвсем естествено, човешко и природно.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от teengirl00

A koi mislish e suzdali horata
    ot samo sebe si li sa se suzdali
    До teengirl00

А ти планетите знаешли как се образували в това число и земята, по чети малко из нета и ще разбереш и тогава ще разбереш и кой е твоя БОГ.
    И за това всяка година учените си менят хипотезите за появата на човека, последната хипотеза е че не сме произлязли от маимуните а от някакво ново същество на което намерили останки едикъдеси.
    Тази тема ме навежда на мисълта, че родителите ти едва ли не са от някоя секта и ти още от малка не можеш да си развиеш едно самостоятелно изречение - > това е за авторката. Не всичко се върти около Бог... Като пораснеш "голяма" сама ще стигнеш до някои изводи. Най - големият е че не всичко което ти казват вашите е истина,още по - малко правилно.
    Мисля че си прекалено наивна, а и си само на 13 и вече мислиш за секс, смятай на 16 като станеш колко ще си "луднала" от хормони

Май за съжаление вече няма такива мъже...
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Момичето пита дали ще намери такъв .. не е искала да й обяснявате произхода на човека; планетите. и кво ли още .. ако ще спорите за нещо различно от темата има Лс !

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не вярвам.
    Или стой далеч от момчетата, или се откажи от тая идея.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Не си прави илюзии. Първо, че няма такива, които ще се оженят за теб преди да сте се пробвали в леглото. Поне аз не мисля, че има. Другото което е, като станеш на 16-17 ще ти се иска да го правиш, така че не го мисли отсега
    на 16-17 ли ? че аз съм на 14 и само за това мисля :Д пък това момиче от сега ви казвам че мисли да става монахиня

Дори и да си намериш такова момче, което ще успееш да направиш, стига това да ти е единствения критерий по които си избираш бъдещ съпруг, недей да чакаш.
    Сексът е важна част от всяка връзка, макар че не е най-важното. Може да се окаже, че с твоя човек въобще не си пасвате в леглото. Тогава какво? Цял живот ще правиш секс по задължение? Никой не гарантира, че нещата ще се оправят.
    Една от най-набожните жени, които познавам (майката на една позната) се беше омъжила също за християнин. Не мога да знам със абсолютна сигурност, но прилича на човек, който се е пазил до първата брачна нощ. Наскоро тя се разведе. Как ще се чувстваш, ако наистина се пазиш и накрая се разведеш? Първата брачна нощ може съвсем да не е единствената. В такъв случай пак няма да си се пазила за този специален, за когото мечтаеш.

хаха автора трябва да е или луд или излъган от някои за тези глупости

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Абе вие само за секс ли мислите Това си е нейно желание и смятам че не е толкова лошо Да трудно ще намериш такъв и малко по трудно ще ви е,но ги има не ги слушай тея бръмбари тука Ето аз примерно съм съгласен,ако бъдещата ми приятелка мисли така смятам да уважа решението й

Град
    Пазарджик
    Най-добре иди на психиатър...
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.
    Силните намират решение , слабите зобат!!!

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    definitely no
    има има даже едно момче беше пуснало цяла тема ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си