.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Голям фен Аватара на dimi93

Писане на програма по ифнорматика

здравейте! Някой може ли да ми помогне да напиша една програма, която е доста сложна или да ми даде линк от сайт за програмирене! Много благодаря предварително. Програмата е тази:
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Супер фен Аватара на SolusChristus
    На какъв език е това?

Мега фен Аватара на L0ST
    Тва мога да го напиша на C#, но съм сигурен, че не учите това...пък и ме мързи. Програмката не е толкова сложна...

На къв език програмирате и за кога ви трябва?
    Lexynnka

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Тва мога да го напиша на C#, но съм сигурен, че не учите това...пък и ме мързи. Програмката не е толкова сложна...

На къв език програмирате и за кога ви трябва?

Ами програмата е на C++ и ни я искат за вторник... имам 2ка по информатика за 1вия срок и може пак да ме остави да ходя по заварки моля ви помогнете!!!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си