.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Как да преисталирам лаптоп

Искам да преисталирам Windows-a Лаптопа е Acer Aspire 9411AWSMI

Моля помогнете

П

Правиш всичко както е на обикновено ПС ... няма никаква разлика.Ако незнаеш как се преинсталира разгледай форума и ще видиш някаде някакви теми.Виж в интернет на всякаде ти е обяснено.
    Ето http://www.vbox7.com/play:9b02c7cf <---- Как се прави boot disk.
    Ето http://vbox7.com/play:03f8abd5 <---- Как протича цялата дейност по прейнсталирането.

Зничи е сущото като при Копютар така ли?

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от radoslav1990
    Зничи е сущото като при Копютар така ли?
    А ти лаптопа не го ли имаш за компютър ? Да същото е като при настолен компютър !
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Има огромна разлика а и съм чувал че инсталацията е различна за това питам

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Няма разлика.

Значи пускам диска влизам в буут менюто правя настройките за да може да зареди диска но нещо не става а при моя комп се получава

в

Влизаш във биоса натискаш "del" (но може и да ти е с друго копче).Задаваш на "First Boot Device" "CD Rom" . Запазваш настройките и рестартираш . После ще ти пише , да натиснеш някое копче за да бууте даваш "enter" (примерно) и готово.После след инсталция на "First Boot Device" задаваш отново на "HDD".

Значи направих това което каза но зареди то 63% и изписа няква грешка след това се рестартира и ми пише Press any key to restart а върхо това пише NTLDR is missing

е

Е щом ти е прескочело буута , тоест вече си отишъл на синия екран и там ти е дало грешка значи ти е от диска това.

Май е така ти си 3-тия Човек който ми го казва и кво правим в тоя случай

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Май е така ти си 3-тия Човек който ми го казва и кво правим в тоя случай
    Кой уиндолс искаш да си сложиш?
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

В смисал старият който си ми беше в компа или някой нов ? а мисля че беше Windows XP и който се мача да преисталирам е същия проблема е че сега винаги като стартирам компа ми пише NTLDR is Missing
    Press any key to restart това стана след инсталация на уиндолса стигна някаде до 75% даде няква грешка рестартирасе и след това само ми излиза черен екран с надпис NTLDR is Missing
    Press any key to restart

В смисал старият който си ми беше в компа или някой нов ? а мисля че беше Windows XP и който се мача да преисталирам е същия проблема е че сега винаги като стартирам компа ми пише NTLDR is Missing
    Press any key to restart това стана след инсталация на уиндолса стигна някаде до 75% даде няква грешка рестартирасе и след това само ми излиза черен екран с надпис NTLDR is Missing
    Press any key to restart
    Диска ти е проблемен! Вземи от някой приятел или си запиши друго копие, като гледай тоя път диска да е някой марков, а не някой "Princo" да речем...

П.С. - Също така го запиши диска на колкото се може по малка скорост, за да може да се чете без проблеми после!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си