- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не съм момиче на повикване..
още имам чувства към бившия си , ама май нищо няма да се получи.. защото той ми се обажда само когато му потрябвам.. само когато няма с кой да излезе , а през другото време , ако аз го потърся все има работа... добре , че в скайп ми отговаря още.. не знам какво да правя, защото аз наистина имам още чувства към него.. когато ми звъни искам да изляза с него, но нещо ме спира, защото не искам да съм само за 1 ден .. не съм и момиче на повикване.. но пък и не мога да го забравя.. по цял ден само мисля за него .... преди няколко дни му казах, че ако ме лъже няма смисъл и той : няма такова нещо нз си ко... искам пак да се съберем, ама при мисълта , че само ще ме използва...... :X може ли някакви съвети какво да правя?
Поговори с него по-сериозно.Обясни му за несигурноста, която изпитваш и че го обичаш, но те е страх.Ако иска да сте заедно наистина ще се опита да премахне тази несигурност, която чувстваш вътрешно.И евала за мисленето ти, никога не се оставяй на момче да те прави за смях - нито си играчка в ръцете на някого, нито безчуствен камък.
ПП: Ако иска да се съберете защо не го направите, ами всичко си остава само на думи ?
Като начало спри да го търсиш.Така той вижда,че показваш слабост и когато няма с кой да излезе веднага се сеща за тебе и че ти пак ще пречупиш и ще излезеш с него.Излизай с други хора и се опитай да не мислиш за него,забавлявай се...Нека на него да му е скучно,а не все ти да висиш на телефона...Просто вярвай в себе си и в това,което целиш да постигнеш и малко инат и постоянство...Хем така ще разбере,че не е всичко за тебе,хем ще разбере,че не си момиче на повикване и за 1 ден ... ;]
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Преди време бях г/д в същото положение.. и сега като се замисля, виждам колко жалко е изглеждало отстрани..
Така че, по-добре си наложи воля и не му вдигай, не му пиши , отбягвай го.. не излизай с него..
По-добре е да остане в миналото, а ти да продължиш напред!
С времето чувствата ти ще избледнеят и.. ще ти е много по-лесно!![]()
I don`t care .. ;] ..
Ей аман от глупави мазохисти с илюзорна надежда....
Хем сърби, хем боли са го казали хората.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Продължи напред, за да не се чувстваш като на повикване ..![]()
На тоя свят има и други момчета ..
Точно така.Първоначално написано от sunshinepp
Първоначално написано от DevilWish
Като не искаш да си момиче на повикване и ти почваш. Отказваш да излизате, не му пишеш, не му се молиш. Не е толкова трудно да се сетиш.![]()
Спри да се занимаваш с него. Отначалото ще е трудно, но времето помага винаги. Както е казано "Далеч от очите, далеч от сърцето". Имаий достойнство и уважение към себе си. Той те изолзва и ти осъзнаваш това...тогава просто го остави. Няма не мога да го забравя имане искам.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Всичко човек сам си го прави и сам трябва да промени нещата които не му харесват. `![]()
Е как не си момиче на повикване, а пък досега си излизала с него щом му скимне да те повика?!Искаш да кажеш "Вече не искам да бъда момиче на повикване", което също звучи излишно силно.![]()
all day... all night... what the fuck?!
и аз не съм на повикване
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
спри да го търсиш,няма смисъл,ако той наистина иска отново да сте заедно ще те потърси,сама осъзнаваш,че е на моменти,не му се връзвай
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Момчета като него не се променят, съмнявам се че дори и да поговориш сериозно с него нещата ще се оправят.Няма смисъл да си с такъв човек намери си момче,което ще се държи добре с теб и няма да те кара да се чувстваш зле ..
мила, и аз съм в подобна ситуация разбирам те и е супер тъпо така ;х
аз говорих с моя фр и да ти кажаа..нищо не се промени продължава да ме използва, но лошото е че стана взаимно...стана така , че и на мен спря да ми пука за него, а той сиг си мисли че умирам за него хах и сега се чудя как да прекратя нещата
Та моя савет е просто го остави, щом изпитваш чуствааа по-добре се спри на време, аз не успях и прекалено много ме нарани, чуствах се като парцал и въпреки болката му простих, но нямаше смисъл ..след всичко вече ми е все едно за него ;д ;ь
тъй че дигай главата иии го заеби момчета има достатъчно![]()
Чак ми става мъчно как те използва пича, а ти продължаваш да му се връзваш...Имай малко самоуважение.Нищо чудно, че така се отнася
Еми поговори с него . . Кажи му всичко, което мислиш, защо всички се страхувате да говорите ? . .![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Прави каквото искаш, пък да става каквото ще! В този случай всичкото това премисляне на нещата само те затормозява.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Говори с него и му кажи това, което казваш и на нас.![]()
Но ако той не се съгласи и продължи да се държи така, просто не си заслужава, ти само ще страдаш.
деца,деца-не се научиха,че ще се държат с вас така както им позволите-ако му покажеш вратата и ,че не искаш да го виждаш повече-рано или късно ще го разбере,дори да не е особено интелигентен човека...
както са казали хората-всяка жаба да си знае гьола..за да се държи с теб така както му изнася,да излизате когато поиска той,а не ти ти си му паказала,че е ок с теб-и нямаш проблеми...
а това,че си малко сладко мазохистче-твой проблем....гориш се 100 пъти и на 101 път не си слагаш ръката над пламъка,нали![]()
вчера ми се обади и аз му отказах да излезем и днеска вече е с нова..просто сега ми е адски смешно и разбирам какъв е
Аз пък останах с впечетленеи, че сега на мода са този модел момичета
Явно бързо се менят нещата оО ц-ц-ц...
Напълно съм съгласна!Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
обясненията не помагат знам до какво водят .. ти ще му кажеш "не искам да ме използваш само когато ти потрябвам" той ще каже "това не е вярно никога не съм те използвал" и пак ще го направи ..просто другия път като те потърси не отивай колкото и да ти се иска накарай го да те моли да види,че не си толкова лесна за връзване... това е начина да си отдръпната знам,че е трудно но друг начин за мен няма..