.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    sofia

не трябваше да става така...

дори не знам от къде да започна но знам че съм безкрайно объркан! Снощи с приятелката ми бяхме в нас всичко беше превъзходно до момента в който не го направихме ... след това тя просто млъкна и сеотдръпна от мен цяла вечер беше безкрайно студена и не ми каза и дума беше ужасно.... После ми писа в скайп че това е бил най ужасният секс който сме правили и е изпитала само болка а не удоволствие(беше ни първият път в който го правехме със презерватив) и че вече нямала желание да го прави с мен ...тези думи просто ме закопаха в дън земя сега се чудя дали нашата връзка изобщо може да продължи по същият начин странно ще ми бъде да сме заедно и да не правим любов.... може би и трябва време не знам всъщност съм така объркан дори не знам как да постъпя!!Казах и че ще променя всичко...сега в главата ми се върти само една мисъл, че ако не съм аз с нея тя може да отиде при друг за да получи това което не иска от мен ...направо ме побиват тръпки като се замисля каакво може да се случи !!!Някои от вас също са имали подобни проблеми предполагам и могат да ми помогнат с някой съвет или мнение просто не искам да съсипвам толкова прекрасна връзка зарадди една пуста скапана вечер която се моля по бързо да забравя
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Аз съм изумен, как въобще е могла да постъпи така с теб? Явно някои момичета не знаят, че и ние момчетата имаме чувства, а не само те. За първи път ли й беше или вече го бяхте правили?
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Голям фен
    Град
    Лондон
    Вече започвам да се чудя къде отиде любовта

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Това момиче, ако те обичаше, никога нямаше да каже тези думи. Според мен има вариант да си е намерила причина да те разкара. Секса с презерватив несъмнено е по-различен от този без, по-скоро усещането, чувството не би трябвало да се променя. Сам си направи извода.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Това е повод да те чупи. Друга е причината да не иска да е с теб

Град
    sofia

..

Цитирай Първоначално написано от Alex3nd
    Аз съм изумен, как въобще е могла да постъпи така с теб? Явно някои момичета не знаят, че и ние момчетата имаме чувства, а не само те. За първи път ли й беше или вече го бяхте правили?
    не съвсем не ни е за първи път просто напоследък и прищракна че трябва да се пазим макар и че безброй пъти съм и ддоказвал че умея да се контролирам явно нещата са по дълбоки от пустият секс
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Може да си бил груб/егоистичен/сексът да е траял 1 минута/да си казал нещо глупаво, а може да си й станал противен по някаква друга причина.
    това с неправенето на секс го е казала по-скоро, защото е била афектирана. пък ако е била сериозно, е супер недорасла. то, щом с теб не й е харесало веднъж, значи по нейната логика, не трябва да го прави не само с теб, 'ми и с който и да било друг, поне аз така си разсъждавам.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Едва ли те е разкарала, защото веднъж не й е харесал сексът. Може би има друга причина. Разпитай я.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Отдръпнала се е , защото си направил нещо което не й е било приятно . Реакцията й е била породена от това да разбереш ,че има нещо без да трябва да ти го казва. А твоята задача е била да разбереш какво е.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Според мен, тя няма никакви чувства . . И се опитва по-някакъв начин да те разкара, ако пък греша, покажи й, че си много по -добър в леглото . .
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Може да те е разкарала защото не търси сериозна връзка, а просто хубав секс. След като не можеш да й го дадеш просто е решила да се преориенира къде да го търси, а това означава, че е нямала никакви чувства към теб. Ако имеше, щеше да го преодолее и да ти даде шанс с времето да се поправиш. Не си заслужава да я търсиш да никога повече.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Седни и поговори с нея, попитай я защо точно не й е харесало.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Цитирай Първоначално написано от silky92
    Вече започвам да се чудя къде отиде любовта
    И аз..

тъпа путка,заеби я
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

не мисля че ако те обича истински секса би бил от такова значение...от личен опит ще ти кажа аз и моят приятел сме разделени и от това че по много време не се виждаме когато правим секс първите няколко пъти ме боли адски много... но никога не съм му отказала може би е от характера ми че съм много добричка не знам но никога не бих му казала няма да правим повече секс защото ме боли... просто си мисля че тя по някакъв начин иска да те разкара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си