- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво те събуди тази сутрин
Първо майка ми и баща с разговора дали да не ме оставят днес вкъщи. После заспах и си се събудих сама.![]()
You're so hypnotising
could u be the devil, could you be an angel,
your touch magnetizing
feels like going floating, leave my body glowing.![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
братъъ :Х.................
ерекцията ми
Някакво момче ми звънна !
сам, както почти всяка сутрин
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Една приятелка ;д
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
първо се опита майка ми (не стана)
после се опита баща ми ..първия път не стана ама като донесе бонбониии....се принудих да стана :Д
Майка мииии.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
все ви будят васа у дома никой не смее да закача лъва докато спи
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
попринцип даже се събуждам лесно, затова никой не смее да ме пипне![]()
sapphire5![]()
алармата на телефона ми
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
кура ми.........
Иване,Иванеее колко си смешен не е истина ;ххх
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Не съм си лягала, за да ставам.. след вчера.. прост... няма начин (party) (h)
ти да си чувала че повечето мъже сутрин имат ерекция ?????
btw. боли ма кура че съм смешен ;d
абе Иване
тук ли му е мястото да говориш за това ?