кое дали ми харесва - как се чувстваш ли?
ми не, не ми харесва, чувстваш точно както всички хора, които отделят време, за да си зададат горепосочените въпроси и да пуснат по някоя въздишка/сълза.
в смисъл - човешките емоции не са уникални, не знам дали знаеш, затова сме им сложили имена, пък били те и чисто ориентировачни, в различните случаи размиващи се и преливащи нервни състояния.
не съм от хората, които смятат, че всичко що излезе изпод ръцете/устата/прочее им е творчество. В смисъл, като си направя сандвич или плитка в косата - творя ли? Като си запиша нещо в тефтера - изкуство ли е?
Но пък много хора имат обратни на моите възприятия и разбирания, може на тях да им "хареса".

//и все пак, това с "харесва ми, не ми харесва" - това ли е смисълът на изкуството; въобще - на хората? не знам, някак ми се струва, че ЗАЩО, КАКВО, КАК... са много по-важните въпроси. за да се споделяш с някого, очакваш, чааст от теб желае, някой да се открие в думите/цветовете/звуците/формите ти, или точно обратното, да се отблъсне от тях, но със сигурност да се обясни по един или друг начин. в този дух, "харесва ми, не ми харесва" не вършат работа.

//ако имам пропуснати букви или нещо такова, заради скрола на тийна е, като не искат да си го оправят