.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Fordyce spots

Fordyce spots

На 17 съм и имам този проблем откакто знам за какво ми е члена. Въпроса ми е как да го премахна защото е доста грозна картинака, четох тука но информацията е малко а в чичо гугъл е на англииски.

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Не може. Дори и да може... недей.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Не искам да ти вярвам направо. От самосебеси ли ще се махне и ако да кога, вече съм на 17. А ако не как да се опитам да ги премахна или да се забелязват по-малко и често ли се наблюдава този проблем при мъжете.

Да, това се среща много често при мъжете, не е проблем, а мастни образувания.

Могат да се премахнат с гелове, но пак ще се появят, а и е малка вероятността да изчезнат изцяло. Могат да се премахнат също с диатермия и течен азот, но пак ти казвам, няма смисъл.

и аз ги имам и са доста отдолната страна, но да не ти пука тъкмо ще доставя по-голямо удоволствие и не ти треат релефни презервативи .. само се притеснявам каква ще е реакцията ако изобщо тръгнат да ми го олеждат

а след време ще се махнат ли

Почти невъзможно...

и аз миналата година ходих на кожен специално заради тях и ми казаха че непречат и няма как да се махнат, може би операционно.. но не е нужно

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Отрежи си го... няма изобщо да ги имаш
    базикам се ест... гаси пампите и няма избщо да забележи никой

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си