Чел съм я ; ) ! Има един мозък на корицата, преобладават сините тонове и май имаше някзкви грамотевици, ама може и да си измислям и да си я доокрасявамПървоначално написано от CrAzYanDlaZy
. Попринцип вярвам в не-до-там-ограничения човешки капацитет, но този тип книжки взеха да се навъждат и ми като че ли ми идват в повече дори на мен. Някакси не вярвам в такива неща ...
Едит: Специално станах да я потърся и я намерих! Няма грамотевици, както помня мозъкът е в стъклен съд, има огледала и бели светлини и мраморни плочи
![]()
книгите на Нора Робъртс са невероятни, която и да си избереш, няма да сбъркаш
Fuck you You fucking Fuckers
Ловецът на хвърчила
Хиляда сияйни слънца
и двете са на Халед Хосейни, първата я четох - много е интересна.. за 2ма приятели е, които израстват във Афганистан, но единия емигрира за щатите и губят връзка... абе струва си да я прочетеш.. много е увлекателна и въпреки че е 300 и нещо странички мн бързо се чете
2рата не съм я чела цялата, една приятелка ми я препоръча, взех си я от библиотеката и прочеетох първите 6 7 глави но тя е мн безинетересна в началото и бавно я чета =D но и тя е интересна
само дето тя става интересна накрая
![]()
Тези , за които се сетих са ги казали вече , но ще ти ги препоръчам и аз again :
Портретът на Дориан Грей - мнооооооого добра книга !
Задната къща - бях я чела едно време , интересна е.
Книгите на Стивън Кинг - Нямат равни.
Зс спора свързан със ,,Скитница,, - В момента ми я дадоха да я чета , ще видим какво ще излезе. xD В началото е тъпа , сега стана малко по-интересна , натам не знам.
УАУ! Не вярвах че в тоя форум има хора които четат такива книги!Първоначално написано от DanceGirl
![]()
Аз имам Нека ти разкажа и Приказки за размисъл. Наистина са невероятни и се четат лесно защото са приказки. Вярно че над някои трябва човек доста да се замисли но си заслужава.
Как може на тая възраст да не сте чели Малки жени?! Едва ли в днешно време на едно 15-16 годишно момиче ще му е интересна. Аз обичам страшно много поредицата но все пак бях на 8-9 като четох книжките за първи път. Все пак ако ви харесват подобен тип книги ви препоръчвам Малката принцеса на Франсис Бърнет както и Тайнственият благодетел на Джийн Уебстър.
Аз съм чела повече книги на Нора Робъртс,, много са добри наистина! А сега мисля да прочета и `Подсъзнанието може всичко` на Джон Кехоу звучи ми интересно.
Между другото в Петък 23.04 е Национален Ден на Книгата! ~
![]()
Tom Novy ft. Lima - Take It
![]()
![]()
Истинското богатство за човека е доброто, което е сторил за света.
На мен лично най-много ми допадат книгите на П.Г.Удхаус - забавни са и то достаВ момента чета "Маймунска работа" от него.
![]()
Мда, бива си го автора. Четох миналия месец "Нюйоркски гении". Английски хумор. Ще дам само един цитат: "...нещата, които приличат на растения, засадени в сандъчета, са растения, засадени в сандъчета."Първоначално написано от Lil1kid
![]()
Найстина хубава книга е ' Мастилено сърце ' на Корнелия Функе..чела съм я 2 пъти и бих я прочела още поне 50 <3![]()
Life is more than black & white. .
``
Аз ще ти предложа "Коникът без глава". Нищо, че е стара, хубава е.
Също и книгите на Джек Лондон(а не ми се карайте сега.. )
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Аз чета книги на Стивън Кинг. На мен ми харесват много.![]()
ии ако "избяга" от класиците кво да чете ?!.. пфПървоначално написано от janesplinters
иначее бих ти предложил да отидеш в някоя библиотека и там да си разгледаш и да питаш служителките за нещо което те да ти препоръчат..![]()
Обещанието е учтива форма на отказване.
Има и такива индивидиПървоначално написано от slun4ice
Аз Малки жени я прочетох на 14 и веднага ми стана една от любимите книги.Дори съга ще продължавам с Добри съпруги,Малки мъже и Синовете на Джоу.Ех нямам търпение
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Ние сигурно нищо няма да четеме, ама аз така и така ще ходя извън града, така че ще си замъкна книга с мене![]()
[quote="December"]Аха ние ще четем "Приказка без край".Споделете и вие какво ще четете в клас?Интересно ми еПървоначално написано от Strawberryy
![]()
Ами в Пловдив днес откриха една голяма книжарница на ХЕРМЕС и госпожата ни заведе там. И който прочетеше по една страница от дадена книга му я подаряваха. Беше мн яко и забавно,, а всички други книги бяха намалени с 20 %.
![]()
Tom Novy ft. Lima - Take It
![]()
![]()
Истинското богатство за човека е доброто, което е сторил за света.
Интересно! Би ли ми казала откъде си си я купила? Никога не съм я виждала по книжарниците.Първоначално написано от sunnY961
ameli, съвсем съгласна съм със теб!![]()
"Лъки" - Джаки Колинс
Описанието на книгата, което намерих в И-нет, няма да го давам, защото звучи страшно банално.
Книгата я четох преди години и помня, че много ми хареса. Скоро ще си я препрочета.
И спря да се върти за миг земята..
хехе... Честит Национален ден на Книгата !![]()
(добре де.. той почти мина... но нищо
)
Мога да ти препоръчам всички книги от серията Страховитото в науката!!! Много са забавни-докато ги четеш се смееш супер много и научаваш странни страховити и невероятни факти!![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Тери Пратчет
без значение коя книга :>
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
"Джонатън Ливингстън Чайката." от серията 'познай себе си.' на Кибеа.
от Ричард Бах.Страхотна книга..художествена еи е много хубава..
не мога да ти я обясня.отиди в някоя книжарница,помоли да ти обяснят за какво става въпрос и виж дали ще ти хареса. (:
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.