- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прекалено влюбена
С приятеля ми ходим от 5 месеца.Обичам го страшно много,по цял ден сме заедно,а когато не сме си пишем по скайпа.Но ето го проблема - Ревнувам го страшно много от приятелите му.Както си пишем по скайпа и по едно време той ми казва "Излизам" и в този момент ме облива една топла вълна по цялото тяло и ме се насълзяват очите.И това всеки път.Искам да излиза естествено,но защо ми е толкова мъчно ,когато го няма.Излезе ли,аз цял ден нищо не мога да свърша.Само седя и мисля къде ли е.Целия ми ден минава в бездействие и в гледане на скайпа му кога ще се прибире.Защо се разплаквам всеки път ,когато той отиде някъде без мене?Знам,че трябва да се разсея и аз малко,да правя нещо за да го изкарам от мислите си,но аз просто нямам приятелки и няма с кой да излизам.Не знам,какво да правя..Всеки път да изпадам в депресии,защото той е излязъл с приятелите си,а аз стоя вкъщи..не искам..Толкова ли много го обичам подяволите?
Как така нямаш приятелки? .. Ако толкова имаш нужда да си с него помоли го някой път да излезнеш с приятелите му.. Не те ли иска?
Пък започни наистина да си развличаш времето с нещо друго.. ти според мене си обсебена от него.. Не е много правилно.. не знам дали е обич, по - скоро си обсебена.. не знам..![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Хъм... не, че толкова го обичаш просто ( според мен) не ти харесва т'ва, че той има с кого да излиза а ти нямаш? Тъй, че помоли го да излизаш с него и с приятелите му и готово... или пък си намери няква работа в къщи и тъй
това за мен е обсебване и задушаване на една връзка.. обичайте се бъдете щастливи, всеки има нужда от лично пространсто. А ти нима нямаш приятели ..така казваш защото си обсебена и искаш да си с гаджето си постоянно, не че нямаш приятели. Разбираемо е предпочиташ неговата компания пред познатите си, но помисли той може да си харесва приятелите щом излиза с тях ..очудващо е че ти не искаш да излизаш с твоите ..отпусни се, носи се във вихъра на любовта която изпитваш и не се филмирай .... НЯМА НЕЗАБРАВИМИ, НЯМА НЕЗАМЕНИМИ СТЕГНИ СЕ
![]()
Ами ти наистина ли нямаш приятелки . . ? Излизай с тях, може някъде да срещнеш твоя и тамън ще видиш какво прави . . Ако те обича няма нищо да направи спокойно . . !Всеки си има лично пространство, недей да го задушваш . ! Ако не искаш връзкаа ви да приключи . .
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
- pussucetka Пуснато на: Нед Апр 18, 2010 7:05 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ами ти наистина ли нямаш приятелки . . ? Излизай с тях, може някъде да срещнеш твоя и тамън ще видиш какво прави . . Ако те обича няма нищо да направи спокойно . . ! Всеки си има лично пространство, недей да го задушваш . ! Ако не искаш връзкаа ви да приключи . .
+1
Тоя дано има представа с какво прекрасно момиче ходи...
По темата - разнообрази се някак.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Каква ти любов бе, ти си обсебена, внимавай да не станеш преследвачка.![]()
Попрочетох някои теми в интернет и това моето наистина е обсебванеКакто и да е днес поизлезнах малко и наистина ми помогна,ще гледам по-често да го правя,защото така не може.. Надявам се цялата тая история с "обсебването" да отмине. И мерси на всички за отговорите!
![]()
В никакъв случай не му казвай да отидеш с него и приятелите му! Много жестоко ще навлезеш в личното му пространство. Поне мен това би ме вбесило. Иначе си намери нещо да вършиш, за да не мислиш за приятеля си. Можеш да тръгнеш на спорт и тем подобни, че там да си намериш приятелки.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Отговора е само един(на цялото съобщение, не само на цитираното): намери си приятели и започни да излизаш... Елементарно, Уотсън.Първоначално написано от CuteCat
![]()