- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Качи своя снимка вол.4
еми щом не ти пука къде се пъхашПървоначално написано от lady__bird
![]()
аз такова нещо не съм видялПървоначално написано от SonataArctica
онзи ден за очи и вежди, днес за кецове и маратонки .. кво ли ще е утре
Е па ако момчето което харесваш не ти харесва веждите нямаш шанс с него... Капиши?Първоначално написано от lady__bird
Всъщност,да-
Това е тема за снимки и щом си преценил,че можеш да пуснеш снимка,си преценил,че можеш да понесеш и негативните коментари,но повечето казвате,че сме кумпликсарчитъ и казвате ,че не ви пука,но не пускате снимка още 2-3 седмици,докато не се научите да работите с фотошоп или нещо такова.
путки и курувеПървоначално написано от SilverRain
Е ти значи трябва да видиш какво става като аз влезна в кофатаПървоначално написано от SonataArctica
![]()
![]()
и все пак .. АЗ НЕ ТЕ МРАЗЯ Лъчо .. престани да си ги измисляшПървоначално написано от SonataArctica
Повери сме Геро![]()
ПУСНИ снимката с циците!
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6084107_n.jpg
аз влизам там акто ми е скучно, та поне иска с кой да се заядеш, или кой да се заяде с тебе![]()
На мен никой не ми е казал нищо.Но и да ми каже,наистина не ме бърка и уважам чуждото мнение.Не може всички да се харесваме. ;д Ама ми направи много гадно впечетление,че TheOnee коментира на свсеки снимките ,за някакви много малоумни неща.А и аз никога не бих тръгнала да обсъждам така нагло другите,след като аз не съм идеалната.Явно има доста голямо самочувствие..Първоначално написано от dirtyyy
Ае..спасявайте се.
учудена см, че не намираш разликата ... някой да те мрази или да ти е сърдит ...Първоначално написано от SonataArctica
кат не те бърка няа и четеш постовете ... уфф, аманПървоначално написано от lady__bird
ооо зайче моеПървоначално написано от dirtyyy
![]()
4 Мона http://prikachi.com/images/846/2411846G.jpg
![]()
Има перфектни хора... Ето ме мене например.. Всички ме харесват!Първоначално написано от lady__bird
аз и голямо самочувствиеПървоначално написано от lady__bird
край
![]()