- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Качи своя снимка вол.4
Леле малеПървоначално написано от BlackyBerry
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
а ве мноо сте ми смешни някви-идвате,пускате снимкки и са махате..ама нали тряа ви кажат,че сте хубави..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Първоначално написано от xPafx
![]()
ами виж аз винаги съм тука..
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Първоначално написано от pErFeKt_GiRl
![]()
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
И какво лошо намери в това?Първоначално написано от xPafx
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
поясни ?Първоначално написано от DaemonBoy
Сори просто си ми смешна на тая снимка.
хаха окей
pErFeKt_GiRl на мен си ми много сладка на всички снимки ...![]()
На мен пък ми е много симпатична![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Подкрепям напълноПървоначално написано от SilverRain
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
И ти ли го слушашПървоначално написано от SilverRain
![]()
преди година някъде бях са зарибила и аз по неговите песни .... а най-вече тази от подписа ти![]()
мерси и на двете ви. И вие не отстъпвате![]()
Менсън изобщо не ми харесфа, но тази песен е убиец
Тази песен просто няма равна,кара ме да настръхвам .. страхотен е тоя олигофрен![]()
И най-странното е,че не харесвам метъла,но той ме накара да прослушам
![]()
![]()
![]()
![]()
тази от подписа ти е на Кели Кларксън и ако не се лъжа ной просто й е ннапраил кавърПървоначално написано от SilverRain
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
ъхъ, разбива,кърти,страшна еПървоначално написано от pErFeKt_GiRl
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
http://www.zveryshki.ru/uploads/post...6585_pesah.jpg преядох с банани
Ааа АдиииПървоначално написано от insane7
![]()