- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Качи своя снимка вол.4
нее..Първоначално написано от SonataArctica
ти си красив..
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Наистина си станала кифлаПървоначално написано от xPafx
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
що да те лъжа бе..Първоначално написано от SonataArctica
хубав си или поне победите те правят такъв.. :P
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Зубър е, защото носи очила тей ли?Първоначално написано от Machine123
![]()
Вафла..
вярвай ако щеш..Първоначално написано от SonataArctica
![]()
Лъчко,забраих ти кажа,че имаш фенка,оня ден докът разглеждах тема за хубави момчета от форума във един от разделите и бяха пуснали твоя снимка и една беше казала че си невероятен..![]()
WindScar <3333
Аз не съм се смял аз просто ти казвам , че приличаш ... пък ии някви награди от съзтезания по математика и физика , 2-та най-трудни предмета какъв да си ?? Отричаш ли че си зубър ?
Мизерници .
В козметика и диети,бяха пуснали снимката с билярдната маса..Първоначално написано от SonataArctica
![]()
WindScar <3333
Майна,ти зубър наиш ко значи?Първоначално написано от Machine123
WindScar <3333
Заблуждаваш се ... и да отричаш пак се знае , че си зубър ... Щом си тръгнал на съзтезания ..
Мизерници .
Знам знам ..
Мизерници .
think again .. човека по принцип си разбира ... а да ЗУБРИШ означава съвсем различно нещо и престани да спориш прав няма да излезешПървоначално написано от Machine123
Първоначално написано от SonataArctica
нее..![]()
Айде кавгите във Тема за всичко![]()
ПП - http://prikachi.com/files/1584575I.jpg![]()
Нито пък вие няма да излезнете прави ;]
Мизерници .
слушай кво, аз за мене си знам, че сЪм права, никой не мой ме разубеди най-малко ти, и ако сам си вярваше въобще нямаше да спориш дали си прав ...Първоначално написано от Machine123
пп: пък толкова като искаш да излезнеш прав ... моеш станеш и да напуснеш темата ... сафе ?
добре добре айде не ми се спори ся ;]
Мизерници .