.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Странно?

Hybrid View

Странно?

Здравейте на 20 съм и съм момче и от известно време много ми харесва да се обличам като момиче да обличам женско бельо много се възбуждам от това,но си харесвам момичета ще ми дадете ли някакъв съвет ?

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Мисля, че имаше термин за това - Кросдресинг.
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...B8.D0.BD.D0.B3

На къде отива този свят............

баси филма .. ти го вземаш за мъж .. а той ти облича бельото ..
    базикам се .. !!
    ся сериозно .. нз .. чесно казано такива мъже за мен не са мъже, но щом казваш, че харесваш момичета нз .. мн шантава работа, братле .. !!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    В крайна сметка всеки може да харесва каквото си иска, нали?
    Ако се кефиш на женско бельо няма лошо
    А дали е нормално ... нз. Както казаха преди мен- има си термин, така че предполагам, че не си единствения... а и може скоро да ти мине не се шашкай :]
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

не се срамувай не си само ти

Аз съм 10 год по голям и обожавам да обличам силиконови чорапи , бодита и т.н.
    Самото докосване на нежната материя те побърква от възбуда и това от една страна е извратено но от друга не.
    Аз съм семеен с дете , споделял съм го с много малко жени , някои много им допада , но други не искат и да чуят.
    Най готиния секс е когато и двамата се облечете така.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ами какъв съвет можем да ти дадем. Ти можеш и сам да си отговориш:
    1. Или ще станеш обратен
    2. Или ще се откажеш сам от женствеността

Пич споко, не си сам. И в България има много такива (само, че ги е страх си го признаят) а в чужбина там вече си е много по-разпостранено и прието от обеществото.
    Продължавай да правиш това което искаш и се радвай на живота. Не се оставяй на обществото да ти налага мнение кое е нормално и кое не.

Що се касае до поста на @Lipsy - мога само да ти кажа, че това, че обича да облича женски дрехи по никакъв начи не го прави обратен и ако той от вътре не го почувства така никога и няма да стане.
    Щото ако почнеме на всеки който се обезкосмява и се грижи за себе си да ми викаме, че е гей - е извинявай. Предпочитам да съм гей, а не да ходя като маймуна. Щото на жените всичко е им е позволено и има такива брутални крокодили... ама обществото работи за тях - маникюр, педикюр, ноктопластика, екстеншъни, ботокос, колагенен филър, червила, фон дьо тен, ДРЕХИ, а ние мъжете? Да мреме в кофите?

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от h2x0r Виж мнението
    Пич споко, не си сам. И в България има много такива (само, че ги е страх си го признаят) а в чужбина там вече си е много по-разпостранено и прието от обеществото.
    Продължавай да правиш това което искаш и се радвай на живота. Не се оставяй на обществото да ти налага мнение кое е нормално и кое не.

Що се касае до поста на @Lipsy - мога само да ти кажа, че това, че обича да облича женски дрехи по никакъв начи не го прави обратен и ако той от вътре не го почувства така никога и няма да стане.
    Щото ако почнеме на всеки който се обезкосмява и се грижи за себе си да ми викаме, че е гей - е извинявай. Предпочитам да съм гей, а не да ходя като маймуна. Щото на жените всичко е им е позволено и има такива брутални крокодили... ама обществото работи за тях - маникюр, педикюр, ноктопластика, екстеншъни, ботокос, колагенен филър, червила, фон дьо тен, ДРЕХИ, а ние мъжете? Да мреме в кофите?
    Темата е от 2010, мисля че отдавна му е минал мерака...
    Btw, ти правиш ли разлика между това да се грижиш за външния си вид и това да обличаш женско бельо.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Дам странно си е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си