.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София

Възможно ли е ?

Възможно ли е една връзка да съществува нормално ако единият от двамата пуши? Значи имам нова приятелка от днес и тя пуши,а аз не си падам много по цигарите.Каза,че ще ги спре заради мен ама и аз не знам какво ще стане...И въпросът ми е продължителни ли са такива връзки[/b]

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Аз не виждам какво пречат цигарите ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Повече от фен Аватара на Nich
    първо - не е сигурно,че ще ги спре, второ - ако не ги спре и тва не ти е единствения критерии за гадже ще свикнеш колкото и да е неприятно... тоест ще се примириш , няма да спрат да са ти гадни

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Какво значение има да приятелката ти е пушачка или не? Това едва ли ще влияе по някакъв начин на отношенията ви.

Приятелят ми също пуши. За мен това не е проблем.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    а ако не пуши само цигари

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз излизах 3 месеца с едно момче, което всеки ден пушеше.. трева. Аз не си падам по тези работи, не ми пречеше че пуши в началото. Ама после почнах да забелязвам, че обръща повече внимание на тва да си свие веселата цигара, отколкото на мен.. и не го интересуваше особено.. Не искаше да излезем само двамата, щото знае че аз не пуша и предпочиташе все в компания, да си пафкат там.. Нз накрая го отрязах, не само заради тва де, имаше още куп неща ама.. нз ако искаш пробвай да видиш кво ще излезе и.. ако не стане, поне ще знаеш със сигурност

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ем ако пушенето на цигарите и каквото още пуши не са в конфликт с убежденията и принципте които си изградил до момента.. значи няма какво да се притесняваш и тревожиш.

В противен случай... имаш дилема, в която няма как да сбъркаш. Защото няма нито правилен, нито греен отговор.

Ня мен лично цигарите сами по себе си не ми прчат. Както и пушенето. Пасивен пушач съм от много време. Въпроса е другаде.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си