.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Психолог

Голям фен Аватара на lmao

Психолог

Ще ми препоръчате ли психолог в София.Всякаква информация е добре дошла
    Вече имам отчаяна нужда да поговоря с някого, който се очаква че ще ме разбере.

Не съм сигурен темата за точно този раздел ли е, съжалявам
    So much anger aimed in no particular direction
    Just sprays and sprays

Супер фен Аватара на filmimilmi
    А защо първо не опиташ да споделиш за проблемите си тук? Един психолог с много дипломи окачени в рамки по стените в кабинета си може реално и да не те разбере, но пък да ти вземе парите с удоволствие, облъчвайки те, че решението на проблемите ти става само с платените сеанси. Това си е едър бизнес, а тук за съвети нито взимаме $$$ на час, нито пък имаме предразсъдъци, които ще ни карат да ти поставяме диагнози само заради начина, по който изглеждаш... Опитай...

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Ами бих ти препоръчала една психоложка от Варна, обаче ти си от София ... Иначе не знам, защо не пробваш да поговориш с някой истински приятел за това, което те мъчи? Или пък както предложиха по-горе да споделиш проблемите си тук?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    А защо първо не опиташ да споделиш за проблемите си тук? Един психолог с много дипломи окачени в рамки по стените в кабинета си може реално и да не те разбере, но пък да ти вземе парите с удоволствие, облъчвайки те, че решението на проблемите ти става само с платените сеанси. Това си е едър бизнес, а тук за съвети нито взимаме $$$ на час, нито пък имаме предразсъдъци, които ще ни карат да ти поставяме диагнози само заради начина, по който изглеждаш... Опитай...
    Това е пълна глупост.

Професионалните терапевти и консултанти винаги потавят клиента на първо място. Втоя форум най-много да го заблудите човека и да се излъже да ви повярва.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Това е пълна глупост.

Професионалните терапевти и консултанти винаги потавят клиента на първо място. Втоя форум най-много да го заблудите човека и да се излъже да ви повярва.
    Защо да е пълна глупост? Това е просто моето предложение какво той може да направи. Не съм казал, че професионалните терапевти и консултанти просто предлагат "приятелство" срещу пари. Опитах се да кажа, че преди да прибегне до тях може да сподели тук или на някой приятел.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    След като авторката не е споделила проблема си в първия пост, значи няма намерение да го направи.

Засега мога да ти помогна с тази информация
    http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=468758.0
    Не я познавам като специалист, не мога да споделя мнение.
    Пак в бг мамма намерих и това
    http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=444290.0
    http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=454379.0

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си