- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Хора мога ли да питам нещо ?
Вегетарианска фитнес диета иска пари, време и желание (в случая не само на трениращият, а и на родителите). Имам братовчедка вегетарианка и знам колко капризен режим на хранене е. Пък и каквото и да си говорим, според мен вегетарианството не е за момче на 14.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Хубаво при мен пък проблема е следният. Висок съм 180 см и съм 73 кг. Пресата я усещам че е стегната, но трябва да чистя малко шкембе. Знам ще ми кажете бягане или общо взето кардио, добре. Въпроса е за 2 месеца мога ли да го изчистя?
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Според мен 2 месеца са достатъчни, но като оставим тренировките и храненето настрана, всичко си е до човека.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами решил съм всяка сутрин когато имам възможност да бягам по 1-2 км. Тренировката ми като цяло е
4 серии по 30 коремни преси
20 лицеви опори
бицепс, трицепс и предмишница с гира 7 кг
събота и неделя почивам
Намали коремните на 4х25 с междинна почивка минута и половина!Първоначално написано от DaemonBoy
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Аз между серийте си почивам по 1-2 минути. Дразни ме тва шкембе, а и паласки имам![]()
Гледал сам в нета как тия културистите мани че пият разби дубавки и герйнери ама и пият по 10-20 яйца(сорови) и ядат много телешко месо ама много.
Бе то ако беше само добавки и гейнери бива![]()
И аз не си падам по луканките, но примерно можеш да ядеш пилешко с ориз, котлети и т.н.. Яж и повече яйца и млечни продукти. Прави набирания, лицеви, кофи ала-бала.. а за корема - повдигане на крака. Лягаш на пода, събираш краката и ги вдигаш до горе, но горната ти част на тялото трябва да стои неподвивжно.
Chacho мисля че не ме разбра аз съм си вегетарианец по природа откакто съм се родил смисъл ял съм месо но само тея 3 неща които изброих по назад и то по мн малко и пък мн искам някой ден да се видя с плочки и като ми разправяте само за месо хептен ми се изпарявят надеждите гледам някви упражнения правя тука от нета и коремни 4x25 с гира 5 кг и тренирам фрийрън и от даскалото по коремни няма кой да ме бие само на лицеви някои момчета и няям плочки и се дразня а от 6 месеца правя коремни и вече надеждата ми я няма почти![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Колко пъти трябва да ти повторим?Оправи си храненето и ще се оправи всичко!Даже може и да не правиш кардио.
Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...
От хранене месо ли имаш предвидПървоначално написано от fr33runner
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Айде може да минеш и без месо.Просто изключваш всякакви боклуци(чипсове,вафли,биск ити) и ядеш качествена храна(яйца,сирене,кашкавал, извара,овесени ядки).А само да те попитам,ако правилно съм разбрал,целта ти е да изкараш преса така ли?
Най-важната е тя. За бицепси не давам зор
sapphire5![]()
Еми избери си НВД или може също ВМ-НВД.Найстина се изненадвам колко малко хората разбират от това което ядат всеки ден.Айде поздрави и успех
НВД- http://www.bb-team.org/articles/907/
ВМ-НВД- http://www.bb-team.org/articles/913/
мс ще ги пробвам![]()
sapphire5![]()
Карай на яйца, сирене, кашкавал и салати. Сутрин и след трен мед и банани, но въглехидрати по друго време - никога. Това е най-здравословното хранене и най-доброто, независимо дали искаш да качваш или сваляш. Говоря от теория и от много личен опит.
Човек трябва да си набавя енергия от мазно месо и животински мазнини. Жалко, че има хора, които още вярват в митовете за храната и холестерола. Живеем в 21век, не се оставяйте стари лъжи да ви заблуждават. Мазнините са естественият източник на енергия, не въглехидратите...
Пич, едно щи кажа.Тичане, скачане с въже и лицеви упори .. няма нужда от други упражнения, а да и послушай другите.Започни да ядеш месо.![]()
Shut up when I'm talking to you! Cause I'm one step closer to the edge
ох да ви знам месата2 месеца макс и ще кача снимка както съм с плочки без месо
поне се надявам
![]()
sapphire5![]()
така мина един месецмисля пак да пиша г/д къф е резултата значи свалих 2 кг и най-горните плочи се личат доста повече а на 2рия ред само при коремни се очартават прая кросчета по 2км напоследък не съм мн редовен заради времето но пак си ги прая и у дома 4x25 коремни и едни упражнения от нета съм извадил за корем само тва за 1 месец след още един пак ще пиша резултата
![]()
sapphire5![]()
Ами силата ? 2 месеца без месо и силата ти пада веднага
аз месо попринцип не ямПървоначално написано от HHristov
sapphire5![]()
брат мускулите не са напраени от трева![]()
щом казваш че има напредък хубаво е продължавай така![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Ако си решил да правиш плочки без диета просто забрави за тях..