.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на Chacho
    Вегетарианска фитнес диета иска пари, време и желание (в случая не само на трениращият, а и на родителите). Имам братовчедка вегетарианка и знам колко капризен режим на хранене е. Пък и каквото и да си говорим, според мен вегетарианството не е за момче на 14.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Хубаво при мен пък проблема е следният. Висок съм 180 см и съм 73 кг. Пресата я усещам че е стегната, но трябва да чистя малко шкембе. Знам ще ми кажете бягане или общо взето кардио, добре. Въпроса е за 2 месеца мога ли да го изчистя?

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на Chacho
    Според мен 2 месеца са достатъчни, но като оставим тренировките и храненето настрана, всичко си е до човека.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ами решил съм всяка сутрин когато имам възможност да бягам по 1-2 км. Тренировката ми като цяло е
    4 серии по 30 коремни преси
    20 лицеви опори
    бицепс, трицепс и предмишница с гира 7 кг
    събота и неделя почивам

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Ами решил съм всяка сутрин когато имам възможност да бягам по 1-2 км. Тренировката ми като цяло е
    4 серии по 30 коремни преси
    20 лицеви опори
    бицепс, трицепс и предмишница с гира 7 кг
    събота и неделя почивам
    Намали коремните на 4х25 с междинна почивка минута и половина!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Аз между серийте си почивам по 1-2 минути. Дразни ме тва шкембе, а и паласки имам

Гледал сам в нета как тия културистите мани че пият разби дубавки и герйнери ама и пият по 10-20 яйца(сорови) и ядат много телешко месо ама много.

Бе то ако беше само добавки и гейнери бива

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    И аз не си падам по луканките, но примерно можеш да ядеш пилешко с ориз, котлети и т.н.. Яж и повече яйца и млечни продукти. Прави набирания, лицеви, кофи ала-бала.. а за корема - повдигане на крака. Лягаш на пода, събираш краката и ги вдигаш до горе, но горната ти част на тялото трябва да стои неподвивжно.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Chacho мисля че не ме разбра аз съм си вегетарианец по природа откакто съм се родил смисъл ял съм месо но само тея 3 неща които изброих по назад и то по мн малко и пък мн искам някой ден да се видя с плочки и като ми разправяте само за месо хептен ми се изпарявят надеждите гледам някви упражнения правя тука от нета и коремни 4x25 с гира 5 кг и тренирам фрийрън и от даскалото по коремни няма кой да ме бие само на лицеви някои момчета и няям плочки и се дразня а от 6 месеца правя коремни и вече надеждата ми я няма почти
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Колко пъти трябва да ти повторим?Оправи си храненето и ще се оправи всичко!Даже може и да не правиш кардио.
    Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от fr33runner
    Колко пъти трябва да ти повторим?Оправи си храненето и ще се оправи всичко!Даже може и да не правиш кардио.
    От хранене месо ли имаш предвид
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Айде може да минеш и без месо.Просто изключваш всякакви боклуци(чипсове,вафли,биск ити) и ядеш качествена храна(яйца,сирене,кашкавал, извара,овесени ядки).А само да те попитам,ако правилно съм разбрал,целта ти е да изкараш преса така ли?

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Най-важната е тя. За бицепси не давам зор
    sapphire5

Еми избери си НВД или може също ВМ-НВД.Найстина се изненадвам колко малко хората разбират от това което ядат всеки ден.Айде поздрави и успех

НВД- http://www.bb-team.org/articles/907/

ВМ-НВД- http://www.bb-team.org/articles/913/

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    мс ще ги пробвам
    sapphire5

Карай на яйца, сирене, кашкавал и салати. Сутрин и след трен мед и банани, но въглехидрати по друго време - никога. Това е най-здравословното хранене и най-доброто, независимо дали искаш да качваш или сваляш. Говоря от теория и от много личен опит.

Човек трябва да си набавя енергия от мазно месо и животински мазнини. Жалко, че има хора, които още вярват в митовете за храната и холестерола. Живеем в 21век, не се оставяйте стари лъжи да ви заблуждават. Мазнините са естественият източник на енергия, не въглехидратите...

Пич, едно щи кажа.Тичане, скачане с въже и лицеви упори .. няма нужда от други упражнения, а да и послушай другите.Започни да ядеш месо.
    Shut up when I'm talking to you! Cause I'm one step closer to the edge

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ох да ви знам месата 2 месеца макс и ще кача снимка както съм с плочки без месо поне се надявам
    sapphire5

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    така мина един месец мисля пак да пиша г/д къф е резултата значи свалих 2 кг и най-горните плочи се личат доста повече а на 2рия ред само при коремни се очартават прая кросчета по 2км напоследък не съм мн редовен заради времето но пак си ги прая и у дома 4x25 коремни и едни упражнения от нета съм извадил за корем само тва за 1 месец след още един пак ще пиша резултата
    sapphire5

Ами силата ? 2 месеца без месо и силата ти пада веднага

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от HHristov
    Ами силата ? 2 месеца без месо и силата ти пада веднага
    аз месо попринцип не ям
    sapphire5

Супер фен Аватара на Everytime
    брат мускулите не са напраени от трева

щом казваш че има напредък хубаво е продължавай така
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Ако си решил да правиш плочки без диета просто забрави за тях..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си