.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Полудявам без него...

Никога през живота ми не съм била така..Обичам го много и не мога да спра да мисля за него...вече не сме заедно...мина 1 месец.Наскоро говорихме и той ми каза,че вече не ме обича,че не иска да е с мен..от тогава плача всеки ден,но не мога да издържа без него и продължавам да го търся.Около мене има много момчета,които ме харесват и искат да са с мен,но нямам очи за тях..единствения,с който искам да бъда е той и след всички спомени,след всичко,което имахме той ми казва,че вече съм никоя за него..не разбирам как за 1 месец ще спреш да обичаш някой,ако наистина си го обичал...
    давайте ми съвети моля ви...в бездънна яма съм и не знам как да излеза от нея

Ами точно - не можеш да забравиш за някого за месец, ако наистина си го обичал, явно те е обичал само на думи.Опитай да продължиш напред и ще успееш, постави си го за цел.С едно момче не идва края на света, живота си тече, твой е избора дали ще го изживееш пълноценно или в сълзи и ридания.

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Ми сама виждаш, че всичко е загубено явно...

Най-напред започни да се разсейваш, да излизаш повече с приятелите си и така нататък. Опитвай се да не го търсиш...

След това си намери друг. Може би така най-лесно ще го забравиш.
    The blood that binds us ..till death unites us

единствено мога да ти кажа .. почни да си отвараш очите за другите момчета ..

Момчетата са свине те немогат да обичат те незнаят какво е думата ЛЮБОВ за тях една връзка е да покаже че си има гадже седи с даденото момиче 1 месец и след това я оставя с думите че не го интересува за нея еми да ви кажа честно казано по-добре да станем лизбиики (базик за лизбииките) Успех все пак

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Явно те е обичал САМО на думи..явно това е новата мода,не знам
    Иначе опитай се да го забравиш..Не му обръщай внимание..Не мисли за него - той не заслужава и грам внимание от твоя страна..
    Излизай с приятели,намери си някакво хоби и започвай да си отваряш очите за нови момчета
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Мъжете са такива шопари.

Жалко, че не става дума за мъже, а за некадърни тийнейджъри и умствено изостанали момченца.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на Glamour92
    Сега не ти се вярва,но един ден ще спре да ти пука...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Някой ден ще разбереш какъв тъпак е бил тоя и ще се смееш.Засега няма да го преживееш скоро,но и това ще стане.

Съветът трябва да го намериш някъде в себе си. Наистина няма как да стане за 1 месец да спреш да обичаш някого, нито за 2, за 3....Трябва сама да си помогнеш. Трудно не трудно, отвори се малко за околния свят, ще ти помогне колкото и да е.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Хората,които обичаш не се забравят току-така. Трябва време. Стискай зъби и давай напред.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

опитай се да го забравиш

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Иии, значи... истерии, филми и лиготии... !
    Я се стегни.Хората идват и си отиват.Ти вървиш по пътя си, а два еднакви пътя няма - само отвреме-навреме някои се пресичат за известно време
    Благодари на Бог, че ти е дал възможност да бъдеш с този човек.Абсорбирай наученото и продължи напред.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    Сега не ти се вярва,но един ден ще спре да ти пука...
    така е.

Цитирай Първоначално написано от lori4kavd
    Момчетата са свине те немогат да обичат те незнаят какво е думата ЛЮБОВ за тях една връзка е да покаже че си има гадже седи с даденото момиче 1 месец и след това я оставя с думите че не го интересува за нея еми да ви кажа честно казано по-добре да станем лизбиики (базик за лизбииките) Успех все пак
    За умна и интересна си мислиш?...тъпа кифла без пълнеж..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    няма смисъл да се измъчваш,той няма да се върне при теб,единственното,което можеш да направиш е да продължиш напред,без него
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Не е в мой стил, но ще бъда арогантен: 1. Спри да слушаш чалга и да използваш заучени изрази от там! 2. Просто приеми факта, излизай по често с приятели - А, У. Казвал ти е, че те е обичал, но напоследък забелязвам, че тендецията да се използват тези думи се разширява, чувствата се поставят на заден план и истината се скрива. Както и да е, това го пиша в изблик - не обръщай внимание, какво съм писал : )

Цитирай Първоначално написано от Rebus
    Казвам истината

Не го търси колкото и трудно да ти звучи в момента , не плачи а споделяй на приятелки - била съм в същото положение и знам как се чувстваш , дръж се на положение не му падай в краката
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Никой не може да ти го направи толкова лошо, колкото ти самата си го правиш. За да забравиш някого се иска воля, търпение, желание да се случи, а и колкото и глупаво да звучи - времето лекува всичко. Излизай, развличай се, занимавай се с нещо - със спорт, с каквото ти душа иска. Само ти можеш да си помогнеш.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Благодари на Бог, че ти е дал възможност да бъдеш с този човек.
    Съмнявам се Бог да я чуе.

>>>Не се превръщай в паразит, няма по-жалко нещо от това.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    явно те е обичал само на думи.
    както повечето хора, които "обичат".

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Благодари на Бог, че ти е дал възможност да бъдеш с този човек.
    Съмнявам се Бог да я чуе.
    Какво искаш да кажеш?
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Полудявам без него...

Цитирай Първоначално написано от coolness
    Никога през живота ми не съм била така..Обичам го много и не мога да спра да мисля за него...вече не сме заедно...мина 1 месец.Наскоро говорихме и той ми каза,че вече не ме обича,че не иска да е с мен..от тогава плача всеки ден,но не мога да издържа без него и продължавам да го търся.Около мене има много момчета,които ме харесват и искат да са с мен,но нямам очи за тях..единствения,с който искам да бъда е той и след всички спомени,след всичко,което имахме той ми казва,че вече съм никоя за него..не разбирам как за 1 месец ще спреш да обичаш някой,ако наистина си го обичал...
    давайте ми съвети моля ви...в бездънна яма съм и не знам как да излеза от нея
    Подчертал съм решението, но ако искаш изчакай докато покрай теб не остане никой - тогава ще можеш да си ревеш и за бившия и за тези дето са те харесвали , но вече не те харесват

Цитирай Първоначално написано от Rebus
    Казвам истината
    Ми ако това , което си го написала наистина го мислиш..то ти си супер ограничена..лапеее лапеее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си