- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Полудявам без него...
Никога през живота ми не съм била така..Обичам го много и не мога да спра да мисля за него...вече не сме заедно...мина 1 месец.Наскоро говорихме и той ми каза,че вече не ме обича,че не иска да е с мен..от тогава плача всеки ден,но не мога да издържа без него и продължавам да го търся.Около мене има много момчета,които ме харесват и искат да са с мен,но нямам очи за тях..единствения,с който искам да бъда е той и след всички спомени,след всичко,което имахме той ми казва,че вече съм никоя за него..не разбирам как за 1 месец ще спреш да обичаш някой,ако наистина си го обичал...
давайте ми съвети моля ви...в бездънна яма съм и не знам как да излеза от нея
Ами точно - не можеш да забравиш за някого за месец, ако наистина си го обичал, явно те е обичал само на думи.Опитай да продължиш напред и ще успееш, постави си го за цел.С едно момче не идва края на света, живота си тече, твой е избора дали ще го изживееш пълноценно или в сълзи и ридания.![]()
Ми сама виждаш, че всичко е загубено явно...
Най-напред започни да се разсейваш, да излизаш повече с приятелите си и така нататък. Опитвай се да не го търсиш...
След това си намери друг. Може би така най-лесно ще го забравиш.
The blood that binds us ..till death unites us
единствено мога да ти кажа .. почни да си отвараш очите за другите момчета ..
Момчетата са свине те немогат да обичат те незнаят какво е думата ЛЮБОВ за тях една връзка е да покаже че си има гадже седи с даденото момиче 1 месец и след това я оставя с думите че не го интересува за нея еми да ви кажа честно казано по-добре да станем лизбиики![]()
(базик за лизбииките) Успех все пак
![]()
Явно те е обичал САМО на думи..явно това е новата мода,не знам
Иначе опитай се да го забравиш..Не му обръщай внимание..Не мисли за него - той не заслужава и грам внимание от твоя страна..
Излизай с приятели,намери си някакво хоби и започвай да си отваряш очите за нови момчета
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мъжете са такива шопари.
Жалко, че не става дума за мъже, а за некадърни тийнейджъри и умствено изостанали момченца.
Сега не ти се вярва,но един ден ще спре да ти пука...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Някой ден ще разбереш какъв тъпак е бил тоя и ще се смееш.Засега няма да го преживееш скоро,но и това ще стане.
Съветът трябва да го намериш някъде в себе си. Наистина няма как да стане за 1 месец да спреш да обичаш някого, нито за 2, за 3....Трябва сама да си помогнеш. Трудно не трудно, отвори се малко за околния свят, ще ти помогне колкото и да е.![]()
Хората,които обичаш не се забравят току-така. Трябва време. Стискай зъби и давай напред.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Иии, значи... истерии, филми и лиготии... !
Я се стегни.Хората идват и си отиват.Ти вървиш по пътя си, а два еднакви пътя няма - само отвреме-навреме някои се пресичат за известно време![]()
Благодари на Бог, че ти е дал възможност да бъдеш с този човек.Абсорбирай наученото и продължи напред.
all day... all night... what the fuck?!
така е.Първоначално написано от Glamour92
За умна и интересна си мислиш?...тъпа кифла без пълнеж..Първоначално написано от lori4kavd
![]()
няма смисъл да се измъчваш,той няма да се върне при теб,единственното,което можеш да направиш е да продължиш напред,без него
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не е в мой стил, но ще бъда арогантен: 1. Спри да слушаш чалга и да използваш заучени изрази от там! 2. Просто приеми факта, излизай по често с приятели - А, У. Казвал ти е, че те е обичал, но напоследък забелязвам, че тендецията да се използват тези думи се разширява, чувствата се поставят на заден план и истината се скрива. Както и да е, това го пиша в изблик - не обръщай внимание, какво съм писал : )
Не го търси колкото и трудно да ти звучи в момента , не плачи а споделяй на приятелки - била съм в същото положение и знам как се чувстваш , дръж се на положение не му падай в краката
Don`t guve a fuck ! xaxa
Никой не може да ти го направи толкова лошо, колкото ти самата си го правиш. За да забравиш някого се иска воля, търпение, желание да се случи, а и колкото и глупаво да звучи - времето лекува всичко. Излизай, развличай се, занимавай се с нещо - със спорт, с каквото ти душа иска. Само ти можеш да си помогнеш.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Съмнявам се Бог да я чуе.Първоначално написано от ScarletBite
>>>Не се превръщай в паразит, няма по-жалко нещо от това.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
както повечето хора, които "обичат".Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Какво искаш да кажеш?Първоначално написано от onestar
all day... all night... what the fuck?!
Подчертал съм решението, но ако искаш изчакай докато покрай теб не остане никой - тогава ще можеш да си ревеш и за бившия и за тези дето са те харесвали , но вече не те харесватПървоначално написано от coolness
![]()
Ми ако това , което си го написала наистина го мислиш..то ти си супер ограничена..лапеее лапеееПървоначално написано от lori4kavd
![]()