"Честите ни срещи с дадени хора ги правят част от живота ни.И тогава те започват да се опитват да го променят.И се сърдят,ако не правим това,което те изискват от нас,защото всеки си мисли,че знае как другият трябва да живее живота си,а всъщност никой не знае как трябва да живее своя собствен!"
Според мен насила никой не може да се промени така, както очаква човека до него. Мисля, че ако се опитваш да правиш нещо или да се държиш по начин който не ти е удобен да кажем, ще играеш роля и няма да си ТИ, а човека който приятелят ти иска да бъдеш. Ще спреш да си човека в който се е влюбил, защото когато се влюбим ние виждаме само хубавите страни и сме слепи за недостатъците на другия. Всеки ги има и никой не е перфектен, така че и да постигнеш някаква промяна, пак ще се намери нещо което да не му хареса. Не се тормози, щом казва, че не иска да те променя, нека да го покаже също така. Сигурно и на теб има неща които не ти харесват в него..и това е нормално..
Мисля че човек се променя след всяка раздяла и то без да го осъзнава първоначално. И то промята може да идва от това, че си осъзнала, че си сгрешила и следващия път не повтаряш грешката.
Според мен не трябва да се променяш заради някой, а заради себе си..важно е след промяната ТИ да се чувстваш добре.