- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога си струва да се промениш за някого?
Абсолютно. Знам го от личен опит....Първоначално написано от darkPaladin
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Първоначално написано от babity
малоумник! пълен! нещата не се развиват, 'щото той е нагъл. не може само да вземаш, трябва и да даваш, двустранен процес е. не може ти да се променяш, пък той да си е все същият. казаха го вече: ако имаш някакви недостатъци, които и ти съзнаваш, че ти пречат на самата теб и общуването с околните - окей, направи промяна към по-добро, за да ти е на теб добре. ама за някакъв нещастник, който си начесва егото с теб...
Ти и сама си се вкарала в тая каша де, то е ясно. Той, че е свикнал на внимание - свикнал е; че си е вирнал носа - вирнал го е, ама ти допълнително му вдигаш самочувствието, като му тичаш първа подир гъза, като погубваш себе си, заради него и изобщо като се занимаваш с детинщините му.
Ако е искал нещата да се развиват, 20 пъти да е действал досега. Променяй се вътрешно, прави си операции, все същото ще е. На момъкът му е густо да те върти на малкия си пръст, още от първия момент го е решил, а теб пък те радва да те кара да се чувстваш като парцал. Честито!
+++ Следвай пътя си!Първоначално написано от Sunshin3
all day... all night... what the fuck?!
Никога!
Според кого? Според него?!Първоначално написано от babity
Мармаладка ти го каза.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
И ако знаеш, че когато ти имаш нужда, той също ще се промени за теб.Първоначално написано от slun4ice
НИКОГА!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
хич не си струва и не от гледна точка на тва, че няма да си себе си, а че въпросния келеш отсреща има голяма вероятност да не го оцени.
от личен опит го знам, случи ми се скоро![]()