.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

кафяв молив за очи AVON?

някоя от вас да е ползвала кафяв молив от следните на AVONцитирам от кампания 17/200;25стр. автоматичен молив за очи cosmic brown;стр.35 професионален молив за очи Jlillian Dempsey Dark Brown;стр.139 молив за очи с кашмирен завършек cozy Brown(толкова ли е светъл?).моля кажете си мнението,защото се колебая мерси предварително...

Голям фен
    Град
    botevgrad

Re: кафяв молив за очи AVON?

Ами аз съм ползвала черния автоматичен молив за очи и професионалния черен.И от двата съм супер доволна .Би трябвало и кафявите им варианти да са добри...

Аз съм виждала автоматичния молив и съм си слагала, добър е.

Супер фен Аватара на girl91
    Не съм изпозлвала тези моливи, но искам да кажа, че има разлика между тези от стр.25, стр.35 и този от стр.139. Този с кашмирения завършек е дебел и е за целия клепач, вместо сенки, а другите са за очертаване на окото.

moje da sa hubavi no az ve4e ne si vzimam kozmetika ot AVON za6toto si bqh vzela fon du ten i mi se poqviha pupki. su6to taka si vzeh i spirala i mi se poqviha malki beli to4ici.
    az li4no sam protiv kozmetikata na AVON nz dali za6toto kojata mi e acki 4uvstvitelna ili naistina produktite im sa kofti.

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Не съм изпозлвала тези моливи, но искам да кажа, че има разлика между тези от стр.25, стр.35 и този от стр.139. Този с кашмирения завършек е дебел и е за целия клепач, вместо сенки, а другите са за очертаване на окото.
    аз използвам молива вместо сенки,по-често,но това не пречи видът му да е "тип молив за очертаване"... :P

Аз съм ползвала автоматичния черен молив,супер е!!!Между другото искам да попитам ,който знае за спрейовете за тяло ,защо вече не излиза кокосът?Много го харесвам и веднъж си поръчах,но след това вече го няма по каталозите,има всякакви други-череша,банан,ягода,ванилия, но кокос няма ,а е най-хубавия!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Аз съм ползвала автоматичния черен молив,супер е!!!Между другото искам да попитам ,който знае за спрейовете за тяло ,защо вече не излиза кокосът?Много го харесвам и веднъж си поръчах,но след това вече го няма по каталозите,има всякакви други-череша,банан,ягода,ванилия, но кокос няма ,а е най-хубавия!!!
    Няма го , защото го махнаха от каталога. Като видиш в каталога продукт и до него една камбанка значи, че е за последен път в брошурата. Има и някои продукти, които в следващата брошура се появяват пак, но с различна опаковка или малко променени.

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Няма го , защото го махнаха от каталога. Като видиш в каталога продукт и до него една камбанка значи, че е за последен път в брошурата. Има и някои продукти, които в следващата брошура се появяват пак, но с различна опаковка или малко променени.
    Хм,не знам дали съм видяла камбанка,но този продукт много ми харесваше!Не е удачно да махат точно кокоса,а сладникавата ванилия да стои...

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

аз използвам съвсем различни моливи за очи

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Добри са.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

.... изровила си тема от миналата година, за да кажеш,че ползваш различни моливи.. брааво, браво.

И аз сам доволна!

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Доволна съм само отавтоматичния молив за очи, иначе този който е на Color Trend е ужасен

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от barbiexD
    Мълчи ма,шматко!!
    Това е нечии фейк, които има за цел, да вади стари теми, с които да ни дразни, след което да обижда за да ни изкара от нерви.
    Никакво внимание на такива.
    БАН
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си