.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Проблем или не?

Значи не искам да ми се смете или други такива не съм много запознат и искам да разбера, когато маструбирам и свърша пускам прозрачна сперма нормално ли е на 12год. съм другия месец правя 13

Re: Проблем или не?

Цитирай Първоначално написано от titanusbg
    Значи не искам да ми се смете или други такива не съм много запознат и искам да разбера, когато маструбирам и свърша пускам прозрачна сперма нормално ли е на 12год. съм другия месец правя 13
    Не, BTW много " рано " правиш тази тема в смисъл ... в 2 часа вечерта много късно е за твоите години.

Това в моя град се нарича "лигавица" и да, нормално е...
    It's too late...

Супер фен Аватара на Passi0n
    порасни, моето момче

Цитирай Първоначално написано от Passi0n
    порасни, моето момче
    +1 прекалено си малък да мастурбираш... и да се чудиш... та ти още сперма нямаш тръгнал да ми мастурбира..тцтц на каде отива днешната младеж...скоро тея на 9-10 ще тръгнат и те да го правят без да знаят дори какво правят всъщност...

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    да, нормално е...

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

[/quote]+1 прекалено си малък да мастурбираш... и да се чудиш... та ти още сперма нямаш тръгнал да ми мастурбира..тцтц на каде отива днешната младеж...скоро тея на 9-10 ще тръгнат и те да го правят без да знаят дори какво правят всъщност... [/quote]

А ти кой набор си, че ги знаеш тези неща )

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Jizzed in my pants
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

93 набор на 17 години съм знам ги тея неща не се тревожи baatko или къвто си там

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka
    прекалено си малък да мастурбираш...
    омг глупости
    човек започва да мастурбира тогава, когато сексуалното желание в него се появи
    такива хващания от на баба ми младините предполагах, че сме ги израснали вече

Цитирай Първоначално написано от Passi0n
    порасни, моето момче
    +1 прекалено си малък да мастурбираш... и да се чудиш... та ти още сперма нямаш тръгнал да ми мастурбира..тцтц на каде отива днешната младеж...скоро тея на 9-10 ще тръгнат и те да го правят без да знаят дори какво правят всъщност...
    Е моля ти се сега,всеки започва да мастурбира на тази възраст,аз примерно когато започнах още нямах и сперма даже Само като свършвах някво истръпване мн приятно Напълно нормално е на тази възраст

добре аз като гледам направо ще почнете да ги подкрепяте и секс да правят на 12 а по-късно и спермата като им дойде деца... пф после се чудете защо са пълни домовете със сираци и защо България е водеща държава по аборти...така става защото хора като вас не взимат мерки да ги порицават а напротив казват им че е нормално.. после викай на някое момиченце на 13 дето се е ебало хиляда пъти курва и се чуди що е станала такава.. отговора е еми един батко ми каза че е нормално..пф

Цитирай Първоначално написано от Alex3nd
    Jizzed in my pants

EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=VLnWf1sQkjY Гледайте го !!!!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    добре аз като гледам направо ще почнете да ги подкрепяте и секс да правят на 12 а по-късно и спермата като им дойде деца... пф после се чудете защо са пълни домовете със сираци и защо България е водеща държава по аборти...така става защото хора като вас не взимат мерки да ги порицават а напротив казват им че е нормално.. после викай на някое момиченце на 13 дето се е ебало хиляда пъти к***а и се чуди що е станала такава.. отговора е еми един батко ми каза че е нормално..пф
    И какво лошо има в това да почне рано? Точно това ще го спре от ходенето по к**ви. Чела съм много пъти за деца, които на по 8 почват съвсем невинно да го правят, без да знаят какво правят (търкане срещу стол и такива). Това не започва тепърва, защото сегашното поколение са (сме) разгонени деградирали идиотчета. Очевидно не си много запозната.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    добре аз като гледам направо ще почнете да ги подкрепяте и секс да правят на 12 а по-късно и спермата като им дойде деца... пф после се чудете защо са пълни домовете със сираци и защо България е водеща държава по аборти...така става защото хора като вас не взимат мерки да ги порицават а напротив казват им че е нормално.. после викай на някое момиченце на 13 дето се е ебало хиляда пъти к***а и се чуди що е станала такава.. отговора е еми един батко ми каза че е нормално..пф
    И какво лошо има в това да почне рано? Точно това ще го спре от ходенето по к**ви. Чела съм много пъти за деца, които на по 8 почват съвсем невинно да го правят, без да знаят какво правят (търкане срещу стол и такива). Това не започва тепърва, защото сегашното поколение са (сме) разгонени деградирали идиотчета. Очевидно не си много запозната.
    явно на теб ти има нещо във възпитанието.. представи си момиченце на негова възраст чете това значи очевидно и тя ще иска да мастурбира за да види какво е.. а когато и омръзне какво мислиш че ще почне да прави??? я помисли малко... ще тръгне секс да прави и от това че е прекалено малка какво ще стане??? бебче.. и после какво??? аборт или оставяне в дом за сираци.. не аз не съм запозната а ти не можеш да мислиш логично...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    явно на теб ти има нещо във възпитанието.. представи си момиченце на негова възраст чете това значи очевидно и тя ще иска да мастурбира за да види какво е.. а когато и омръзне какво мислиш че ще почне да прави??? я помисли малко... ще тръгне секс да прави и от това че е прекалено малка какво ще стане??? бебче.. и после какво??? аборт или оставяне в дом за сираци.. не аз не съм запозната а ти не можеш да мислиш логично...
    Остави приказките за аборт, млади магистралки и подобни. Не ми коментирай възпитанието, защото май само ти не си разбрала кога всички почват да го правят - когато им се прииска и проявят любопитство, което понякога е в толкова ранна възраст, че даже не разбират какво правят.

Tолкова много се изписа по тази толкова кратка тема Можеше просто да отговорим на момчето - ДА , нормално е . Все пак си на 12 год. има време всичко в теб да се развие и да стане нормално.

Слушай сега батко си Антихрист...пий сперма!Ама не товя,а чужда,на някой който има бяла,гъста и силна,това е единствения начин да се оправиш!

Но сериозно,просто си малък още...

П.С Поинтересувай малко сам,например в Гугъл виж...
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Цитирай Първоначално написано от retention
    Tолкова много се изписа по тази толкова кратка тема Можеше просто да отговорим на момчето - ДА , нормално е . Все пак си на 12 год. има време всичко в теб да се развие и да стане нормално.
    ето това исках да прочета нормално написано без излишни неща. Мерси че ми помогнахте и локвайте

sladka_celuvka

М/у мастурбация и секс има голяма разлика И аз съм 93 и мастурбирам от9-10 годишен и какво ?! Да не ми е станало нещо секс съм правил на 16 за 1 път... а тва за момичетата е друго сексуалното съзряване е различно за двата пола
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си