- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем или не?
Значи не искам да ми се смете или други такива не съм много запознат и искам да разбера, когато маструбирам и свърша пускам прозрачна сперма нормално ли е на 12год. съм другия месец правя 13
Не, BTW много " рано " правиш тази тема в смисъл ... в 2 часа вечертаПървоначално написано от titanusbg
много късно е за твоите години.
Това в моя град се нарича "лигавица" и да, нормално е...
It's too late...
[/quote]+1 прекалено си малък да мастурбираш... и да се чудиш... та ти още сперма нямаш тръгнал да ми мастурбира..тцтц на каде отива днешната младеж...скоро тея на 9-10 ще тръгнат и те да го правят без да знаят дори какво правят всъщност...[/quote]
А ти кой набор си, че ги знаеш тези неща)
омг глупостиПървоначално написано от sladka_celuvka
човек започва да мастурбира тогава, когато сексуалното желание в него се появи
такива хващания от на баба ми младините предполагах, че сме ги израснали вече
Е моля ти се сега,всеки започва да мастурбира на тази възраст,аз примерно когато започнах още нямах и сперма дажеПървоначално написано от sladka_celuvka
Само като свършвах някво истръпване мн приятно
Напълно нормално е на тази възраст
![]()
добре аз като гледам направо ще почнете да ги подкрепяте и секс да правят на 12 а по-късно и спермата като им дойде деца...пф после се чудете защо са пълни домовете със сираци и защо България е водеща държава по аборти...така става защото хора като вас не взимат мерки да ги порицават а напротив казват им че е нормално..
после викай на някое момиченце на 13 дето се е ебало хиляда пъти курва и се чуди що е станала такава.. отговора е еми един батко ми каза че е нормално..пф
![]()
![]()
Първоначално написано от Alex3nd
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=VLnWf1sQkjY Гледайте го !!!!
И какво лошо има в това да почне рано? Точно това ще го спре от ходенето по к**ви. Чела съм много пъти за деца, които на по 8 почват съвсем невинно да го правят, без да знаят какво правят (търкане срещу стол и такива). Това не започва тепърва, защото сегашното поколение са (сме) разгонени деградирали идиотчета. Очевидно не си много запозната.Първоначално написано от sladka_celuvka
![]()
явно на теб ти има нещо във възпитанието.. представи си момиченце на негова възраст чете това значи очевидно и тя ще иска да мастурбира за да види какво е.. а когато и омръзне какво мислиш че ще почне да прави??? я помисли малко... ще тръгне секс да прави и от това че е прекалено малка какво ще стане??? бебче.. и после какво??? аборт или оставяне в дом за сираци.. не аз не съм запозната а ти не можеш да мислиш логично...Първоначално написано от WaterLilly
![]()
Остави приказките за аборт, млади магистралки и подобни. Не ми коментирай възпитанието, защото май само ти не си разбрала кога всички почват да го правят - когато им се прииска и проявят любопитство, което понякога е в толкова ранна възраст, че даже не разбират какво правят.Първоначално написано от sladka_celuvka
Tолкова много се изписа по тази толкова кратка темаМожеше просто да отговорим на момчето - ДА , нормално е . Все пак си на 12 год. има време всичко в теб да се развие и да стане нормално.
Слушай сега батко си Антихрист...пий сперма!Ама не товя,а чужда,на някой който има бяла,гъста и силна,това е единствения начин да се оправиш!
Но сериозно,просто си малък още...
П.С Поинтересувай малко сам,например в Гугъл виж...
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
ето това исках да прочета нормално написано без излишни неща. Мерси че ми помогнахте и локвайтеПървоначално написано от retention
![]()
sladka_celuvka
М/у мастурбация и секс има голяма разликаИ аз съм 93 и мастурбирам от9-10 годишен и какво ?! Да не ми е станало нещо секс съм правил на 16 за 1 път... а тва за момичетата е друго
сексуалното съзряване е различно за двата пола
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...