Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka
Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka
добре аз като гледам направо ще почнете да ги подкрепяте и секс да правят на 12 а по-късно и спермата като им дойде деца... пф после се чудете защо са пълни домовете със сираци и защо България е водеща държава по аборти...така става защото хора като вас не взимат мерки да ги порицават а напротив казват им че е нормално.. после викай на някое момиченце на 13 дето се е ебало хиляда пъти к***а и се чуди що е станала такава.. отговора е еми един батко ми каза че е нормално..пф
И какво лошо има в това да почне рано? Точно това ще го спре от ходенето по к**ви. Чела съм много пъти за деца, които на по 8 почват съвсем невинно да го правят, без да знаят какво правят (търкане срещу стол и такива). Това не започва тепърва, защото сегашното поколение са (сме) разгонени деградирали идиотчета. Очевидно не си много запозната.
явно на теб ти има нещо във възпитанието.. представи си момиченце на негова възраст чете това значи очевидно и тя ще иска да мастурбира за да види какво е.. а когато и омръзне какво мислиш че ще почне да прави??? я помисли малко... ще тръгне секс да прави и от това че е прекалено малка какво ще стане??? бебче.. и после какво??? аборт или оставяне в дом за сираци.. не аз не съм запозната а ти не можеш да мислиш логично...
Остави приказките за аборт, млади магистралки и подобни. Не ми коментирай възпитанието, защото май само ти не си разбрала кога всички почват да го правят - когато им се прииска и проявят любопитство, което понякога е в толкова ранна възраст, че даже не разбират какво правят.