.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново

нещо което сте чували и преди

Снощи направихме гаф- приятеля ми свърши в мен.. 6-7 часа след това взех ескапел и всичко ми е ясно само искам да попитам нещо. Понеже ми се наложи да взема същото хапче или края на ноември или началото на декември това означава ли, че може да не ми подейства? Знам, че е много вредно, но го взимам само, когато нямам друг изход и ми се реве през цялото време докато не разбера, че всичко е наред и не съм бременна..сега пак ще треперя цяла седмица Като за капак на всичко срамните ми устни са се подули ужасно много..случвало ми се е 3-4 пъти и мисля,че е от протриване. Да не говорим, че и без хапчето не съм добре с яйчниците и ми идва, когато си иска...кой знае какво съм си причинила този път.. Случайно се сетих за сайта и съм донякъде спокойна, че може би някой ще ми даде съвет. Още по-тъпото е ,че и с генеколога си не мога да споделя защото ми е кръсник.. и трябва да ходя до София,а сега на тоя етап не мога да мръдна поне 2 седмици от тук..така, че май вие сте моята надежда за успокоение
    no exit

Ами най важното е да запазиш спокойствие пък си намери друг гениколог...

На колко години си? Сериозно питам?

Теоритично не е хубаво да взимаш хапче за спешна контрацепция повече от веднъж на половин година. Мисля, че хапчето би трябвало да подейства (не съм много запозната, на мен не ми се е налагало), но съвсем ще ти разбърка хормоните.
    Ще ти е по-спокойно, ако ползвате презервативи!
    Можеш теоритично да си потърсиш друг гинеколог. Дори да отидеш при личния си лекар все трябва да помогне.

Град
    Пазарджик
    Как така стават тия гафове по 2-3-4 пъти на 1 човек за по малко от година...като се чукаш без капут със всеки така ще е.Иначе е възможно и да не подейства щото няма 1 год. от старото.А и да подейства няма да разбереш щото може да ти дойде и 2 месеца по късно.
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.
    Силните намират решение , слабите зобат!!!

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    За да си спокойна просто иди при друг гинеколог.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    След като за толкова кратък период ти се налага да пиеш пак Ескапел, говори с гинеколог за други таблетки или минете на презервативи

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Даа бе,продължавайте така- чукайте се като зайци без никакви предпазни средства, после си съсипвайте хормоналния баланс... Страшни сте

Хапчето ще ти подейства,ама ти ебава майката на организма... Има презервативи.

+ 1

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    За хапчето,ще ти подейства,спокойно!! Но..хормоните ти ще се побъркат направо .. продължавай така да го пиеш тоя ескапел като бонбони..
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Хммм, според мен не можем да дадем ясен и точен отговор докато не видим срамните устни
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley
    Хммм, според мен не можем да дадем ясен и точен отговор докато не видим срамните устни

хах можеш да пуснеш една снимчица за любопитните

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Даа бе,продължавайте така- чукайте се като зайци без никакви предпазни средства, после си съсипвайте хормоналния баланс... Страшни сте

точно
    да кажеш ,че сте некфи опитни мъжът да знае кога да си го извади ама не ве човек,хем глупави хем опаки
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy

точно
    да кажеш ,че сте некфи опитни мъжът да знае кога да си го извади ама не ве човек,хем глупави хем опаки
    Съгласен
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Щом си го изпила няма опасност от бременност, но просто разкатаваш майката на организма ти . . Не пий вече това хапче, а ползвай презерватив, може да дадеш 30лв за ескапел ама не можете да дадете 3-4 лв за презервативи . .
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Щом си го изпила няма опасност от бременност, но просто разкатаваш майката на организма ти . . Не пий вече това хапче, а ползвай презерватив, може да дадеш 30лв за ескапел ама не можете да дадете 3-4 лв за презервативи . .
    1
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от britzy

точно
    То при зрели хора с опит стават фалове,какво остава за тях...
    именно-за к'во си говорим
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново

....

miminko 1-во никой не е безгрешен, 2-ро се обърнах към вас за помощ, а не за критика! Много добре си осъзнавам грешката! Не пожелавам на никой да му се случва, да има нужда от помощ и всички компетентни да му четат на главата! На отговор на въпроса на shisharkatapz чукам се с "капут" ,но се скъса ! Ако не ти се е случвало да знаеш, че не е хубаво и не е виновен никой! Обеснявам се като първокласник, а от 100 мения 3-ма са дали нормален отговор..ако това са големи хора би трябвало да знаят какво е! Съжалявам, че така се е получило не съм го искала и не е станало по моя вина!!! Ако имаше друг начин нямаше да пия хапчето, но ако някой не се досеща - НЯМАШЕ ДРУГ НАЧИН! И съм на 18 за любопитните, което мисля, че не засяга никой, но явно тук повечето са само за забавление! Тоя форум вече не е това, което беше станал е място за подигравки ! Жалко, защото преди време всеки, който търсеше помощ я получаваше! Благодаря на тези, които са дали нормелен отговор. Все пак са останли хора който не са във форума за да се правят на по-умни от другите!!!
    no exit

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като се къса презерватива - сменяш. Или го ползваш и отделно практикуваш прекъснат полов акт.

Хапчето ще подейства на 99% (нали толкова сигурност му дават). По-скоро ме тревожи, че си на 18 и не вземаш мерки за нередовния си цикъл. Възможно е ако си имала проблеми последните 5-6 цикъла да се дължи на предишния Ескапел, но ако е от преди това - вземи мерки. Аз лично бих ти препоръчала още някой метод за контрацепция в добавка на презерватива.
    И как късате тия презервативи. 1 скъсан за 4 години имам. Последните 4 месеца само по този начин се предпазвам и няма нито един гаф. А съвсем не ползваме само Дюрекс.

Супер фен Аватара на Everytime
    като се плодите като зайци така е
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka

+ 1 , а и си смени генеколога или си намери някой при който да отидеш на консултация .... не е нужно да казваш на вашите...
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си