.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: коса

Hybrid View

коса

искам да питам някой ползвал ли е хума за отмиване на боя,защото в козметичния магазин като попитах нещо за отмиване и ми препоръчаха хума..ако знаете нещо друго за отмиване на боята,моля кажете.. черна боя искам да отмия...
    разни хора, разни идеали...

Amii .. az ne sum sii boqdiswala kosataa .. takache nz ..

no moiite priqtelkii .. xodqtt prii friiziior ii tam tii q otmiwat ii to dosta dobre ..

wuw was ,, nqma da moje da se otmie wednaga se pak ttowa e cherna boq

aa tam naii - mnoogo 2-puti da otidesh .. =]
    1, 2, 3 душата ми вземи ... 4, 5, 6 навеки злочест... 7, 6, 5 ще те обвия в лед... 3,2, 1 ще режа до месо... 8, 9, 10 дори да ме обесят... (devil)

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    И ти си в моето положение. Ползвала съм всички всевъзможни маски и не са ми отмивали боята. Купи си римувър. Цените варират от 9 до 20 лв, може и по скъпо. Та взимаш си мажеш си косата, оставяш 30 мин и то маха боята. Само че си вземи безамонячен. Аз съм го пробвала и един косъм не ми е паднал, така че няма от какво да се страхуваш.
    Иначе недей си слагай разни глупости по косата, римувърът ще ти помогне, казвам ти от личен опит.

така ли се казва-римувър?
    разни хора, разни идеали...

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от malkazlatna
    така ли се казва-римувър?
    Аз честно казано не разбирам ама звучи логично на английски remove означава премахвам
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Да, така се казва. Можеш да го намериш в специализираните магазини за козметика, той е професионален продукт. Естествено, можеш да отидеш и в добър фризъорски салон, но ще е малко по скъпичко, ест и ще си в по сигурни ръце.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си