- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс история
Ем всеки си казва мнението бе майна .. ся кво ти коментари ли искаш .. или ще гледаме частите на изречениетоПървоначално написано от Lolita93
![]()
![]()
:
и те се съгласиха , след като отидох тя беше с още едно момиче и ме пратиха за водка и цигари и ми намекнаха за презервативи ама аз тогава не се усетих,Върнах се гледахме филм и всичко ок ,,аз отидох до тоалетната и те бяха
май вече пияни ,върнах се и вече се целуваха,аз щях да полудея от кеф ,другото момиче беше руса и по красива от приятелката ми, едната почна да ме целува по врата другата по устата ,от уплаха не ги помня по отделно, РУСАТА ПОЧНА ДА МИ ПРАВИ ЧЕКИЙЙ.СЛЕД това се разтреперих и Хвърлих Горницата Адидас в която ми беше ТЕЛЕФОНА .След това имах чуството че ще
се пръсна и им казах че отивам за банички ,,смяха ми се много ,,аз избягах и лъсках в входа след 10 мин чукам на вратата,И ТЕ СЕ СМЕЯТ И МИ ВИКАТ СТРАХЛИВЕЦ ,аз се ядосах и се Изпиках на вртата и отидох за цигари,понеже съм на 17 ме е изтрах от полиция и минах по заобиколни улици и видях денонощна аптека купих презервативи И СЕ ВЪРНАХ
НАПЪЛНИХ 2 С ВОДА И ГИ ХВЪРЛИХ В ВХОДА Й третият го нахлузих на дръжката на вратата им ТЕ СА ЧУЛИ КАТО ХВЪРЛЯМ ПЪРВИТЕ 2 И МИ КАЗАХА ЧЕ ЩЕ ИЗВИКАТ ПОЛИЦИЯ „„„ПОСЛЕ СЕ СЕТИХ ЧЕ ТЕЛЕФОНА И ЛИЧНАТА МИ КАРТА СА ВЪТРЕ ПРИ ТЯХ “ТЕЛА“ струва 1000лв,,,,,,,преди да излеза от входа им начупих пощенските кутии бяха алуминиеви ,и видях че спира патрулка пред входа ,,влязах в една стайчка заклучена с тел между етажите и от претиснение ме сви корема ,едната кука май се качи с асансиора до последният етаж и слезе пеша застояха се в етажа на Ваня “моята приятелка„ГОВОРЕХА НЕЩО и тръгнаха„след това се още повече ме сви корема и се изходих СЕ в една щайга с компоти,МНОГО ГАДНА ВЕЧЕР И НАЙ ГОЛЕМИЯТ СИ ВРАГ НЕ Я ПОЖЕЛАВАМ нямаше и весници бърсах се по стените на входа след това се
прибрах към 7 омрял от студ , и се изкъпах ,после баща ми ме пита кога ще ги запозная с нея,но не разбра за телефона..![]()
![]()
Първоначално написано от loko1
![]()
![]()
даа .. тва определено е най-яката ти вечер
![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Искам и азПървоначално написано от Slynchiicee
![]()
![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
авторката или е голяма фантазьорка или е голяма мурдарка да се ебе и после да не се измие и така да тръгне,Бахти мизерното момиче тоо твоя как не гу е гнус от тебе миризлива селянкао
Първоначално написано от loko1
Първоначално написано от aNkLegIrL
за 1 : Ахаахахаххахаха![]()
![]()
![]()
![]()
за 2.. Много си права
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
следващия път като се напъваш - внимавай да не се ... да
![]()
![]()
![]()
А иначе - вземи да правиш истински секс (не само на хартия) защото явно изперкваш от сърбеж вече![]()
Еми не съм толкова тъп , представи си.Просто така ми прозвуча след първия прочитПървоначално написано от Lolita93
А имаш ли представа колко филмирано звучи?!Явно е просто секс фантазия на някоя загоряла девственица
![]()
![]()
I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)
Първоначално написано от alexcheto0
+
значи моята история не е толкова оригинална като вашите бях на 12 и тъкмо имах сперма .. извиках гаджето правихме 8 часа секс със почивки да можем да гледаме БТВ новините ... след като вече свършвах тя клекна пред мене и започна да ми духа .. свърших и в устата а тя го глътна.. аз се ядосах и и набих един злобен шамар .. тя попита защо а аз отговорих че е трябвало да изплюе спермата в една чашка щото си я събирам ... от тогава не сме заедно![]()
![]()
![]()
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Първоначално написано от HouseMusicBoy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Си пълня бурканчитъ за на зима... Имам вече поне 10 щайги....
Моята историйка също не е оригинална, но ще споделя:
В една студена зима, когато бях на 13 се прибирах от училище и понеже имам яка комшийка, тя се прибираше с мен... Когато стигнах до входната ми врата тя ме набара за.... И на мен ми стана готино... Понеже вкъщи нямаше никой, я поканих да се качи... И когато се качи каза, че много и се пикае... Влезна в тоалетната и като излезна беше цялата червена... След това почна да ми намеква, че иска секс, но аз бях малък... Казах и, че не мога... Тя ми удари 3 юмрука и после... Ме хвърли на леглото, разкопча ми паналоните, които бяха чисто нови и ми каза, че ще ми направи свирка.... Направи ми и аз се изпразних върху нея... После почнахме да правим секс... Свърших още веднъж, но този път в нея... и сега... 1 година и 9 месеца по късно имам дъщеричка, която си чукам всеки ден.... : ]
It's too late...
Първоначално написано от stupid0boy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе всичко е толкова измислено че нямам думи :P
I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)