Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
Цитирай Първоначално написано от Lolita93
Хайде всеки да се напъне малко и да разкаже за най-невероятния секс, който е имал, но не с две думи, а малко по-описателно. :P
започвам аз:
С гаджето ми се бяхме разделили, въпреки че много се обичахме, заради някакви простотии. След няколко дни се виждаме в даскало и той ми каза, че трябва да говорим след часовете. Като свърших го изчаках в една от вече празните стаи. Той дойде, носеше една черна тениска, която подчертаваше мускулестото му тяло и като се приближи усетих парфюма му и направо се побърках, но си замълчах. Та той почна да ми обяснява колко му липсвам и в този момент чухме как някой идваше към стаята, а знаехме , че не трябва да ни хващат там. Той ме хвана за ръката и се завряхме в клиера на чистачките, където нямаше почти никакво място.Беше ме хванал здраво и можех да усетя как бие сърцето му, но с това усетих и как му се надървя. Много бях възбудена, а явно и той. Бавно вдигнах глава , за да го погледна, а той яростно пое устние ми, всичко това много бързо премина в нещо повече. Бях с пола, така че той само ми свали гащичките, разкопча си панталона, солжи един презерватив, вдигна ме на ръце и бавно си го вкара в мен. Запуших устата си с ръка, за да не се чува как стена. Беше невероятно и двамата свършихме по едно и също време.
След това се събрахме, нямаше как, но това преживяване беше страхотно.

Бърз и кратък секс.. а после къде се измихте .. или ти просто се облече гащичките и си вървя така .. не ти ли е малко некомфортно
.. ии един въпрос на колко си години питам сериозно ??
на 16 и хора моля ви, ако няма да пишете по темата не пишете изобщо!