.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: С него..

Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от Doga
    А бе авторке ти,като си на 20 години,не знаеш ли,че на един мъж,когато му стане хуя,означава,че е възбуден........
    А относно него,толкова ли не може да издържи 6-7 дена,докато ти свърши

Явно толкова много се възбужда че неможе да й устои
    Ми сексапилна е авторката,кво ся .... яко атака
    Авторке,като не може да чака приятеля ти,предложи му плодова (канибалска) салата.Взима клечки за зъби и си боцка парченца кръв от "купичката ти"

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    оооо да го възбуждаш ли ? Нееее... ти ако го възбуждаше човека хич нямаше да си прави чекия .. Нали точно за тва лъска бастуна щото е възбуден,бе! Лелее ...
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Добре... обещах си, че днес няма да избухвам... НО ... как може да се случват такива работи... 1. Дали те възбужда ако му става? оО.... 2. Той си бие ч@кия пред теб и ти к'во правиш? .... 3. Това за реклама ли го направи? ....
    It's too late...

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Добре... обещах си, че днес няма да избухвам... НО ... как може да се случват такива работи... 1. Дали те възбужда ако му става? оО.... 2. Той си бие ч@кия пред теб и ти к'во правиш? .... 3. Това за реклама ли го направи? ....

Дай поне да измислим за какво ще е рекламата то така не е интересно

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Абе момиче не знам на колко си и я остави тая възбуда (той хуя му да не става от въздуха) ... ми помисли как така ще се заедно, той ще се възбужда и ще го кара на ръчна. Звучи ми адски странно и абсурдно ... имаш уста, ръце, ко щеш и задник имаш ама моля те ... рано или късно ще си намери момиче, което да му доставя удоволствие, та дори и в цикъл и ако продължаваш в същия дух, няма да си ти

Повече от фен
    kremen4eto, моля,моля, аз му правя свирки,въпреки че съм неразположена и не мисля,че има такава опасност ...

Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    kremen4eto, моля,моля, аз му правя свирки,въпреки че съм неразположена и не мисля,че има такава опасност ...

Опастност винаги има Не си мисли .. че неможе да ти се случи точно на теб.. относно приятеля ти .. и тебб.. всеки ден ли се е****,, ?? не пропускате и ден нали .. тва е супер шибано .. той ако те обича ,, ши има малко търпение.. все едно аз да съм в цикълл и приятеля ми докато съм в цикъл да ме кара да му духам .. или пък да .. си набива.. чикийй ем да ама не.. Като неможе да чака Вратата и вънка .. относно тебб .. все едно неможеш да му кажеш неискам .. или НЕ !! .. ама .. верно то ти .. ако можеш и докато си в цикъл ще се чукате разбирам ;; .. Мисли малко , ако имаш с какво или не си на 20 .. или нямаш грам акъл .. ама ако наистина си на 20 .. по-добре да не беше казвала .. щото ако си на толкова години .. и мислиш така глупаво просто е жалко за теб

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Повече от фен
    Хахаха, Slynchiicee, и ти изобщо не си права ! Всъщност се натискахме с него и затова се получи така..и мога да кажа,че той НЕ ме е карал, а АЗ исках,защото бях по-настоятелната в случая ! Освен това на мен НЕ ми пречи, а ми харесва да го правя !!! (било то като съм неразположена...)

Хахаха и ти изобщо не си права ! Всъщност се натискахме с него и затова се получи така..и мога да кажа,че той НЕ ме е карал, а АЗ исках,защото бях по-настоятелната в случая ! И мога да кажа,че на мен НЕ ми пречи, а ми харесва да го правя !!! (било то като съм неразположена...)

това дали съм права или не неможеш да го решиш единствено ти ! .. аз си казвам мнението .. изобщо не ме интересува че в момента си мислиш че не съм права.. .. все пак аз си изразявам мнението .. а ти ако те устройва го приемаш ако не .. не и тва е аз съм си права за себе си .. ти си си права за тебе си

Повече от фен
    Да,но е доста лесно да съдиш от позицията на непозната-нито знаеш каква е точно ситуацията,нито какви са ни отношенията,а веднага си вадиш изводи. Едно мнение е стойностно,когато е придружено с аргументи и ако започнем един спор ще се окажеш на земята !

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    А бе мацко - кви аргументи - кви 3 лева. И неговото ако мирише

Аман от заблудени момичета дето си мислят че някой си му бил златен и само за нейната п****ка е достоен.

Писнала си му - отрязал те е - кво ? Тъпа си че чакаш от него внимание. Най-много да те опъне още няколко пъти и това е. Любов било .. айде айде - ние доматите с колците ги ядем.
    Щеше ли да имаш подобни терзания ако ти го беше отрязала ?!

Повече от фен
    Нямам думи докъде може да стига човешката простотия. Някъде да съм споменавала,че имам терзания, да съм казвала,че ме е отрязал !? Няма такова нещо.. и как го измисли това, ако не е тайна ? Чудя се дали да се смея или да ми е жал за такива като тебе.

Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy

Дай поне да измислим за какво ще е рекламата то така не е интересно
    Ами рекламката си е ясна... Нали това е гордост... момче да си направи ч@кия пред нея... То т'ва значи, че е супер готина и не е лесна.... Много красива,етц.
    It's too late...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Нямам думи докъде може да стига човешката простотия. Някъде да съм споменавала,че имам терзания, да съм казвала,че ме е отрязал !? Няма такова нещо.. и как го измисли това, ако не е тайна ? Чудя се дали да се смея или да ми е жал за такива като тебе.
    Щом си блъска чикия - значи тя го кефи повече т.е. отрязва те от секс - иначе щеше да ти го подаде

Повече от фен
    NeZapoZnat, ако си правеше труда да четеш и мненията над своите щеше да видиш,че съм написала,че го е правил,защото бях неразположена и за сведение на другите-не си правя реклама,а задавам обикновени въпроси,колкото и глупави и наивни да са те можете да ми отговорите смирено,защото никой не го интересува вашето отношение или мнение за мен ! Затова този форум е толкова западнал-никой не отговаря човешки на въпросите, а си избива комплексите ! Смешни ставате ...

А добре, т'ва си го пропуснала. Ама опасността винаги си я има

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: С него..

с приятеля ми се натискаме, при което той явно доста се възбужда и след има-няма 5 мин. започва да си набива чекия,след което сършва. Това СИГУРЕН знак ли е,че го възбуждам много ?
    hahaha трябва да се чувстваш... леко казано ненужна и жалка, не мога да определя точно каква трябва да се чувстваш, но...

Повече от фен
    Заклевам се,че всичките тук сте много зле ! И за какво да се чувствам ненужна и жалка като той го прави това само като не можем да правим секс,ХИЛЯДА пъти го обясних,направо сте отчайващи случаи !!! Айде край на темата ми,щото виждам,че пишат в нея САМО жалки комплексарчета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си