- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С него..
Ми сексапилна е авторката,кво сяПървоначално написано от Slynchiicee
.... яко атака
Авторке,като не може да чака приятеля ти,предложи му плодова (канибалска) салата.Взима клечки за зъби и си боцка парченца кръв от "купичката ти"![]()
оооо да го възбуждаш ли ? Нееее... ти ако го възбуждаше човека хич нямаше да си прави чекия ..Нали точно за тва лъска бастуна щото е възбуден,бе!
![]()
Лелее ...
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Добре... обещах си, че днес няма да избухвам... НО ... как може да се случват такива работи... 1. Дали те възбужда ако му става? оО.... 2. Той си бие ч@кия пред теб и ти к'во правиш? .... 3. Това за реклама ли го направи? ....
It's too late...
Първоначално написано от stupid0boy
Дай поне да измислим за какво ще е рекламата то така не е интересно![]()
![]()
Абе момиче не знам на колко си и я остави тая възбуда (той хуя му да не става от въздуха) ... ми помисли как така ще се заедно, той ще се възбужда и ще го кара на ръчна. Звучи ми адски странно и абсурдно ... имаш уста, ръце, ко щеш и задник имаш ама моля те ... рано или късно ще си намери момиче, което да му доставя удоволствие, та дори и в цикъл и ако продължаваш в същия дух, няма да си ти![]()
kremen4eto, моля,моля, аз му правя свирки,въпреки че съм неразположена и не мисля,че има такава опасност ...
Първоначално написано от make_you_mine
Опастност винаги имаНе си мисли .. че неможе да ти се случи точно на теб.. относно приятеля ти .. и тебб.. всеки ден ли се е****,, ?? не пропускате и ден нали .. тва е супер шибано .. той ако те обича ,, ши има малко търпение.. все едно аз да съм в цикълл и приятеля ми докато съм в цикъл да ме кара да му духам .. или пък да .. си набива.. чикийй ем да ама не.. Като неможе да чака Вратата и вънка
.. относно тебб .. все едно неможеш да му кажеш неискам .. или НЕ !!
.. ама .. верно то ти .. ако можеш и докато си в цикъл ще се чукате разбирам ;;
.. Мисли малко , ако имаш с какво
или не си на 20 .. или нямаш грам акъл .. ама ако наистина си на 20 .. по-добре да не беше казвала .. щото ако си на толкова години .. и мислиш така глупаво просто е жалко за теб
![]()
Хахаха, Slynchiicee, и ти изобщо не си права ! Всъщност се натискахме с него и затова се получи така..и мога да кажа,че той НЕ ме е карал, а АЗ исках,защото бях по-настоятелната в случая ! Освен това на мен НЕ ми пречи, а ми харесва да го правя !!! (било то като съм неразположена...)
Първоначално написано от make_you_mine
това дали съм права или не неможеш да го решиш единствено ти !.. аз си казвам мнението .. изобщо не ме интересува че в момента си мислиш че не съм права..
.. все пак аз си изразявам мнението .. а ти ако те устройва го приемаш ако не .. не и тва е
аз съм си права за себе си .. ти си си права за тебе си
![]()
Да,но е доста лесно да съдиш от позицията на непозната-нито знаеш каква е точно ситуацията,нито какви са ни отношенията,а веднага си вадиш изводи. Едно мнение е стойностно,когато е придружено с аргументи и ако започнем един спор ще се окажеш на земята !
А бе мацко - кви аргументи - кви 3 лева. И неговото ако мирише![]()
Аман от заблудени момичета дето си мислят че някой си му бил златен и само за нейната п****ка е достоен.
Писнала си му - отрязал те е - кво ? Тъпа си че чакаш от него внимание. Най-много да те опъне още няколко пъти и това е. Любов било .. айде айде - ние доматите с колците ги ядем.![]()
Щеше ли да имаш подобни терзания ако ти го беше отрязала ?!![]()
Нямам думи докъде може да стига човешката простотия.Някъде да съм споменавала,че имам терзания, да съм казвала,че ме е отрязал !? Няма такова нещо.. и как го измисли това, ако не е тайна ? Чудя се дали да се смея или да ми е жал за такива като тебе.
Ами рекламката си е ясна... Нали това е гордост... момче да си направи ч@кия пред нея... То т'ва значи, че е супер готина и не е лесна.... Много красива,етц.Първоначално написано от Slynchiicee
It's too late...
Щом си блъска чикия - значи тя го кефи повече т.е. отрязва те от секс - иначе щеше да ти го подадеПървоначално написано от make_you_mine
![]()
NeZapoZnat, ако си правеше труда да четеш и мненията над своите щеше да видиш,че съм написала,че го е правил,защото бях неразположена и за сведение на другите-не си правя реклама,а задавам обикновени въпроси,колкото и глупави и наивни да са те можете да ми отговорите смирено,защото никой не го интересува вашето отношение или мнение за мен ! Затова този форум е толкова западнал-никой не отговаря човешки на въпросите, а си избива комплексите ! Смешни ставате ...
А добре, т'ва си го пропуснала. Ама опасността винаги си я имаПървоначално написано от make_you_mine
![]()
hahaha трябва да се чувстваш... леко казано ненужна и жалка, не мога да определя точно каква трябва да се чувстваш, но...Първоначално написано от make_you_mine
![]()
Заклевам се,че всичките тук сте много зле ! И за какво да се чувствам ненужна и жалка като той го прави това само като не можем да правим секс,ХИЛЯДА пъти го обясних,направо сте отчайващи случаи !!! Айде край на темата ми,щото виждам,че пишат в нея САМО жалки комплексарчета.