.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Доста въпроси

Аз както винаги съм с много въпроси и правя една обща тема за всичко, което искам да ви питам.

Вежди
    -Какво правите, за да не се зачервяват, когато ги скубите?
    -Има ли някакъв продукт, който да ги прави, така че да не са разпиляни? Чувала съм за някакви спирали за вежди, но какво представляват? Не знам дали ме разбрахте, прост някои косъмчета стърчат.

Коса
    -Започнах да използвам преса и в другата ми тема нямаше много конктерти отговори, та питам пак. Искам нещо, което да ми предпазва косата от пресата, но без кристали-разбрах, че не предпазват. За някакви спрейове ми казаха,у но кои са добри? И ще е най-хубаво, ако продуктът може да се ползва на суха коса, защото ми е по-удобно сутрин да си я изправям.
    -чувала съм, че лакът за косаповрежда пресата.Ако се изправя, сложа лак за коса и след 1-2-3 дена реша пак да се изправя ще стане ли нещо?
    -когато се вържа имам доста неприятно стърчащи косъмчето по косато. Преди слагах пяна да ги загладя, сега лак, но кое е по-малко вредно за косата?

Голям фен Аватара на Sunshin3
    - Моите не се зачервяват много, но понякога минавам с кубче лед. Помага. Или също може някакъв околоочен крем или лосион.
    - Спирали или гелчета за приглаждане на вежди. Аз пробвах някакво гелче, имаше ефект, но не помня как се казва.

- Ами аз ползвам Loreal Hot Liss, но то се нанася след измиване на косата, подсушаваш леко с кърпа и нанасяш. Хубави спрейове май имаше на Гарниер и на Лореал. Също можеш да си правиш маски.
    - И той е вреден, но не колкото пресата.
    - И аз не знам кое е по-вредно. Просто не прекалявай.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Вежди
    - Или се мажа с някакъв крем,или с розова вода
    - За тези спирали и аз съм чувала,но не знам много неща..То и аз се замислих да си купя един такъв

Коса
    - Може да опиташ Loreal Hot Liss или имаше един на Велла..Виж и друго по магазините
    - Лакът е вреден,когато се слага прекалено много..Иначе не съм чувала..
    То аз преди да се изправя или преди да се накъдря си слагам малко лак..Не знам до колко е вреден..не съм забелязвала някаква промяна в косата ми
    - за стърчащите коси и аз слагам пяна - по-ефектно е..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Вежди

-Лед и след скубане крем. Трябва да си "подстрижеш" веждите, има спец техника. За да разбереш как виж в youtube има много клипове. А пък за спиралата- сега в ейвън има една прозрачна за вежди и мигли. Аз си я купих миналата седмица, но не съм я ползвала още. Успех!!

Град
    [На Метри От Земята]

Re: Доста въпроси

Цитирай Първоначално написано от BlackKeys
    Аз както винаги съм с много въпроси и правя една обща тема за всичко, което искам да ви питам.

Вежди
    -Какво правите, за да не се зачервяват, когато ги скубите?
    кубче лед ще помогне -Има ли някакъв продукт, който да ги прави, така че да не са разпиляни? Чувала съм за някакви спирали за вежди, но какво представляват? Не знам дали ме разбрахте, прост някои косъмчета стърчат.
    може да ги сресваш.. има си специални четчици, а относно тея спирали.. просто прозрачни спирали има ги навсякъде

Коса
    -Започнах да използвам преса и в другата ми тема нямаше много конктерти отговори, та питам пак. Искам нещо, което да ми предпазва косата от пресата, но без кристали-разбрах, че не предпазват. За някакви спрейове ми казаха,у но кои са добри? И ще е най-хубаво, ако продуктът може да се ползва на суха коса, защото ми е по-удобно сутрин да си я изправям. http://www.lorealparis.ca/img/l10n/p...262/Sty3_1.jpg много е добро -чувала съм, че лакът за косаповрежда пресата.Ако се изправя, сложа лак за коса и след 1-2-3 дена реша пак да се изправя ще стане ли нещо? няма толкова много да ти повреди пресата
    -когато се вържа имам доста неприятно стърчащи косъмчето по косато. Преди слагах пяна да ги загладя, сега лак, но кое е по-малко вредно за косата?
    може да им слагаш лак и да ги премяташ назад..
    Просто аз

- И аз не знам кое е по-вредно. Просто не прекалявай.
    Лакът е по-вреден

Супер фен Аватара на galu6a

Вежди
    -Какво правите, за да не се зачервяват, когато ги скубите?- нищо няма как въбще да не се зачервят зависи от кожата мажи ги с някакво кремче
    -Има ли някакъв продукт, който да ги прави, така че да не са разпиляни? Чувала съм за някакви спирали за вежди, но какво представляват? Не знам дали ме разбрахте, прост някои косъмчета стърчат. нее слагам им малко лак за коса

Коса
    -Започнах да използвам преса и в другата ми тема нямаше много конктерти отговори, та питам пак. Искам нещо, което да ми предпазва косата от пресата, но без кристали-разбрах, че не предпазват. За някакви спрейове ми казаха,у но кои са добри? И ще е най-хубаво, ако продуктът може да се ползва на суха коса, защото ми е по-удобно сутрин да си я изправям.
    -чувала съм, че лакът за косаповрежда пресата.Ако се изправя, сложа лак за коса и след 1-2-3 дена реша пак да се изправя ще стане ли нещо?
    -пяната според мен
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мерси на всички писали.
    Аз това Хот Лис го имам и го ползвам, но не знам колко помага. Пък и се слага на влажна коса, а на мен ми се ще на суха да може.

-Какво правите, за да не се зачервяват, когато ги скубите?Минават се с кубче лед, това се използва също и за да не боли толкова.
    -Има ли някакъв продукт, който да ги прави, така че да не са разпиляни? Чувала съм за някакви спирали за вежди, но какво представляват? Не знам дали ме разбрахте, прост някои косъмчета стърчат.
    Продават се четки за вежди.Ако са ти разпиляни можеш да използваш вакса или гел.Също със стара спирала, която е празна вече върши работа.

-Започнах да използвам преса и в другата ми тема нямаше много конктерти отговори, та питам пак. Искам нещо, което да ми предпазва косата от пресата, но без кристали-разбрах, че не предпазват. За някакви спрейове ми казаха,у но кои са добри? И ще е най-хубаво, ако продуктът може да се ползва на суха коса, защото ми е по-удобно сутрин да си я изправям.чувала съм, че лакът за косаповрежда пресата.Ако се изправя, сложа лак за коса и след 1-2-3 дена реша пак да се изправя ще стане ли нещо?Мога да ти предложа термозащитен спрей.Алфапарф е хубав.
    -когато се вържа имам доста неприятно стърчащи косъмчето по косато. Преди слагах пяна да ги загладя, сега лак, но кое е по-малко вредно за косата?И двете са еднакво вредни.Пробвай с някакви фибички.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Вежди
    -Какво правите, за да не се зачервяват, когато ги скубите? Maжа се с крем с Невен.
    Може да използваш безцветна спирала.

Коса
    -Започнах да използвам преса и в другата ми тема нямаше много конктерти отговори, та питам пак. Искам нещо, което да ми предпазва косата от пресата, но без кристали-разбрах, че не предпазват. За някакви спрейове ми казаха,у но кои са добри? И ще е най-хубаво, ако продуктът може да се ползва на суха коса, защото ми е по-удобно сутрин да си я изправям. Опитай с масло от ленено семе.
    -чувала съм, че лакът за коса поврежда пресата.Ако се изправя, сложа лак за коса и след 1-2-3 дена реша пак да се изправя ще стане ли нещо? Еми, вреди, но чак ък толкова не.
    -когато се вържа имам доста неприятно стърчащи косъмчето по косато. Преди слагах пяна да ги загладя, сега лак, но кое е по-малко вредно за косата? И двете са еднакво вредни.

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Като гледам са ти отговорили на въпросите,аз ще кажа относно веждите да не са разпиляни..аз си пръскам на показалеца (на върха) малко лак за коса и после заглаждам веждите и не мърдат и не са разпилени

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Лично фризьорката ми ми каза, че лака е много по-вреден от пяната и пяната даже не била вредна. Също тя ми препоръча едно такова спрейче, което се пръска преди да си изправиш косата. Не знам точно как се казва. Май нещо такова беше /съжалявам не можах да намеря друга снимка/, но каза, че помагало много. Може да се консултираш с фризьора си. Иначе аз си ползвам маска за коса Лорис и от скоро започнах тривитаминол и има ефект.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

I ♥ machoka Супер фен
    Вежди - просто ги мажи с кремче.

Коса - кристали! От личен опит знам,че помагат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    За веждите:преди скубане си почисти хубаво кожата и я мини с лед.Така няма да те боли и няма да се зачервява при скубане.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си