- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сезона на таратора, грила, студената бира и шопската салата
Свинските ребърца къде ги изпусна? Стига с тоя врат...
Кифтенцата - готови сурови от Кауфланд,Била,Сани,КАрфур,Л екси и т.н. на скарката. Тия на реотанчета по-айляк, да остават ивички по кифтенцата.![]()
това все едно е излязло от моята клавиатураПървоначално написано от Canis_Dirus
*тича до най - близкия магазин*Първоначално написано от Canis_Dirus
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
картофи някой спомена ли?? потекоха ми лигите майна....
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
.,,
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не знам как го правиш. Вегитарианец ли си или просто не харесваш вкуса на месото?Първоначално написано от Raybeez
Muhammad Ali
Свинското е есенцията на живота! Амброзията и нектара са някакви гадни соеви заместители!
Свинсктоо е вкусно, полезно и вкусно и полезно.! А да не говорим, колко е вкусно!![]()
![]()
Grumpy old madman
И аз обичам свинскоДнес даже обядвах таратор и свиско месо с гарнитура картофи /да живее студентският стол/
Като цяло най-много обичам пилешки бутчета, на второ място свински ребърца или пържола, но сочна, а не суха и на трето агнешко![]()
Свински ребърца, изяждам им и кокалитеПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Един стек за закуска, янки стил![]()
Muhammad Ali
На прасето най му обичам черния дроб![]()
Иначе бялото месо на пилето е убийствено, особено тей като ти е сухо и да ти засяда на гърлотоТей ми е много вкусно
![]()
Audio ergo sum
аз пък ядох препечени филии със сирене от биволско мляко!
и се очертава да редувам сирене, филии и кашкавал тея дни, а вие тука си обяснявайте такива неща..![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от ArrowsOfDeath
От всичко най-мразим бяло месо и черен дроб. Както и всякакви карантии...
Аз пък му обичам сланината.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
Даже сега закусвам сланинка с хлебче и лютеничка.![]()
не знам как го ядете тоя врат, много е мазен.
аз като бях месар ме кефеше само как изглежда шарен, много търговски вид имаше. ама да го ям - не става.
аз обичам шишчета с лук, чушка и гъби между месата![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Не всички вратове са мазни, лоени и т.н.
Просто ние предпочитаме този вид вратове.![]()
Точно това му е хубавото на свинското, че е мазно. Иначе пилешкото и телешкото трябва да го мажеш с масло, че да го преглътнеш.
Grumpy old madman
И аз, ама то и вчера и онзи ден. :P Дали продават в МОЛА?Че то иначе каква романтична среща ще е, ако не се яде таратор с чесън?!
Някой обича ли дроб сърма? Никой около мен не готви такова нещо и не яде, та се надявам около Гергьовден да похапна малко агнешки дреболийки с ориз.
Не.Първоначално написано от Pliok0019
Мислех си, че вече ми е време да открия сезона на джин с тоникаТолкова време го чаках този момент, а живея срещу една градинка и дръвчетата така хубаво са се разлистили....че отивам да изпуша един фас на балкона....ех кеф... лято.
Give me your best shot motherfucker!
такова да не виждамПървоначално написано от Pliok0019
![]()
комбинацията между дреболии и ориз е мн гадна![]()
Аз я обичам.Първоначално написано от Pliok0019
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Дроб сърмата я ям само ако е сготвена с джоджен, който някак убива гадния вкус на карантия и залята с кисело мляко.
И аз не обичам дроб сърма.
Всеки път като се опитам да хапна такова и ме напъва да повръщам. Още се чудя защо е така, все пак месо+ориз ижзаливка ли,кво беше там, лошо няма...