.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Кола маска !!!

Искам да ви попитам за исползването на кола маска(студена) горе-долу след колко време косъмчетата израстват пак?
    Ииии дали след като пораснат стават по-черни и дълги?
    Става дума за корема ми и по гърдите абе ужас
    Скоро идва лятото и няма да мога да ида на море а много искам
    Както и блузи с деколте с голо пъпче офф мн. е гадно

Град
    Hell
    да стават по-дълги косъмчетата! и стават ярко черни! израстват след 1 час!

Цитирай Първоначално написано от H2O
    да стават по-дълги косъмчетата! и стават ярко черни! израстват след 1 час!

Нямаше логика,беше любов.

Попитах ви за съвет не да се гаврите ако мислите да пишете тъпи коментари по-добре си го спестете

Повече от фен
    земи си топла кола маска, след 1-2 седмици порасват и не са по черни а по тънки изтъняват и оредяват ама не много бързо иска постоянство

Голям фен
    Не ми се струва нормално момиче да има косми в областта на гърдите
    То вярно е,пубертет,ама все пак...Защо не посетиш първо лекар.Не знам колко си космата,но щом ти създават такива притеснения че да не можеш да облечеш лятото по-разголена дрешка,си първо за преглед при лекар-гинеколог.
    А иначе махай ги с кола маска-не боли,става бързо и после кожата е гладка за около 2 седмици.

Защо винаги пращате при лекар? Аз познавам супер много момичета, които имат косъмчета по корема и около гърдите.

По темата: както ти казаха вече, по-добре си вземи течна.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    Защо винаги пращате при лекар? Аз познавам супер много момичета, които имат косъмчета по корема и около гърдите.

абе да не правя нова тема имам един малко глупав въпрос всех си от тази кола маска на JANKAR,обаче незнам защо студена,не бях пробвала до сега та въпроса ми е не може ли да си я растопя някак защото никаква работа не ми върши правя всичко като на опаковката ама пак отстранява много малко косъмчета..

Цитирай Първоначално написано от TwEEtyNkA
    Цитирай Първоначално написано от StreetFame

абе да не правя нова тема имам един малко глупав въпрос всех си от тази кола маска на JANKAR,обаче незнам защо студена,не бях пробвала до сега та въпроса ми е не може ли да си я растопя някак защото никаква работа не ми върши правя всичко като на опаковката ама пак отстранява много малко косъмчета..
    Аз туко що си ги махнах на корема исползван на Veet студена премахна всички косми върхо който я положих ии не боли много пъро трябва да я затоплиш с ръце като разстриваш на горе надолу бързо отлепваш слагаш на даденото място минаваш по нея на долу я натиска (или как се нарича тама ) и дърпаш бързо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си