.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Голям фен Аватара на playhard1
    при мен беше обратното. Както казаха по-горе, той отдавна го е направил. Не си струва, казах ти го и преди, с времето свикваш да си и без него ще си намериш по-добър.
    Do you know what is loneliness, among so much people?

Цитирай Първоначално написано от playhard1
    при мен беше обратното. Както казаха по-горе, той отдавна го е направил. Не си струва, казах ти го и преди, с времето свикваш да си и без него ще си намериш по-добър.
    ще ми бъде доста hard. както се казва. по-добре да го видя за малко от колкото после по 1-2 седмици да съм като пребита.

Голям фен Аватара на playhard1
    по-добре е да ти е гадно, да ти е зле, но да ти мине, отколкото всеки ден да те боли.
    Do you know what is loneliness, among so much people?

да е.
    тва е още по-гадно.

Супер фен
    Защо изпитвате тази остра нужда да се самоунижавате, тичайки подир нечий задник оО Не мога да го разбера това

аз съм инат и често потъпквам и най-малкото си достойнство за да постигна това което искам или поне да проверя дали ще се получи а не винаги да се чудя какво е щяло да стане...

ама за какъв кОр тичам след него?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от CherryS
    а
    ама за какъв кОр тичам след него?
    Мисля че само ти можеш да си отговориш на този въпрос (:

Остави го,ще ти мине наистина,дори и да не вярваш,дори и да не искаш,ще ти мине,чувствата си отиват.Той е жив пример за това (:

Не мисля,че си глупачка защото искаш нещо което малко или много обичаш и правиш необходимото да го получиш ... ( дори и да не го обичаш,харесваш - давам просто пример с "обичаш" )
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Голям фен
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от Rounder
    ще ти кажа от мъжка/момчешка гледна точка,когато страдаш по него и постоянно го търсиш,него му правиш кеф....
    ако го боли щепсала за теб,той сам ще те потърси без ти да му кликваш/пращаш смс-и,ако щеш и телеграма му пусни,той ако няма чувства,кел файда....
    тъй че най-добре спри да го търсиш...

мда,глупачка си
    Много гадно звучи това ,но си е напълно вярно.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Цитирай Първоначално написано от BukTopua
    Щом си показала че все още държиш на него.. добре..сега можеш единствено да чакаш реакцията му.. и ако той не реагира остави го сам да те потърси..не трябва да го притискаш със смс-и , обаждания и т.н. ..ставаш банална.. знам от личен опит..според мен ен сси глупачка , но определено ще бъдеш ако го притиснеш и не го оставиш на мира :P
    ++
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

не си .. това показва само твойте чуства към него,така че не се упреквай

Да. Най-малкото, защото му досаждаш.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми 6ом чувствата са му `променени` няка да си седи сам,по-добре го остави
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от DarknessAngel
    Зарежи, защото той вече го е направил.
    Съгласна съм.

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Да. Най-малкото, защото му досаждаш.
    ъъ точно това си помислих.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    понякога е по-добре да си разсъждаваш наум.
    и аз обичам филийки с шоколад, но не го огласям, нали?
    Бе като те гледам по мармалада си падаш

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Аз пък не мисля, че си глупачка. Също така обаче, мисля, че трябва да спреш да се занимаваш и то не, за да не си потъпкваш достойнството, а защото момчето е казало, че не те иска вече.

Животът е адът описан в Библията!

Когато човек е влюбен е готов да погази всякакви принципи, достойнство и още какво ли не.

Повече от фен
    наистина ще ти мине, приятелите ти са прави. "Времето лекува" - вярно е. Не му ходи след д-то , остави го, той явно вече няма чувства към теб. Знам, ще ти е трудно, но ще го забравиш. Може да ти трябва седмица, месец или няколко, но един ден няма да значи нищо за теб и ще си много щастлива. Намери си момче, което ще те обича, няма да е този.

Виж миличка знам , че е трудно да го преживееш , но той точно това иска да вижда , че си "зависима' от него . Ако и ти охладнееш , ако спреш да му обръщаш внимание той ще започне да те харесва да те сваля и всичко ще се нареди ...
    От опит го казвам ! Не се тревожи , но не падай толкова ниско да се унижаваш пред него !
    by sexy kaka 91 :*

Виж миличка знам , че е трудно да го преживееш , но той точно това иска да вижда , че си "зависима' от него . Ако и ти охладнееш , ако спреш да му обръщаш внимание той ще започне да те харесва да те сваля и всичко ще се нареди ...
    От опит го казвам ! Не се тревожи , но не падай толкова ниско да се унижаваш пред него !
    by sexy kaka 91 :*

Прави сте.
    Ама нали се сещате, че не мога да кажа на човек "Мразя те" след като преди няколко дена съм му казвала "Обичам те" .
    Повече няма да го търся. Не ми остана дори достойнство. .

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Не му пиши,не му звъни,не го търси въобще..
    Така изглеждаш като жалка глупачка в очите му.
    Щом те е 'скъсал' - остави го на мира,ще видиш как той сам ще почне да те търси,а тогава чувството е най-яко.

[i]Криска, може и да си права, но като се видяхме онзи път той ме прегърна и ми каза: 'Внимавай какво правиш'
    не можах да го разбера добре .. буквално ли беше или .. [/i]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си