- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Глупачка ?!
при мен беше обратното. Както казаха по-горе, той отдавна го е направил. Не си струва, казах ти го и преди, с времето свикваш да си и без негоще си намериш по-добър.
Do you know what is loneliness, among so much people?
ще ми бъде доста hard. както се казва.Първоначално написано от playhard1
по-добре да го видя за малко от колкото после по 1-2 седмици да съм като пребита.
![]()
по-добре е да ти е гадно, да ти е зле, но да ти мине, отколкото всеки ден да те боли.
Do you know what is loneliness, among so much people?
да е.
тва е още по-гадно.![]()
Защо изпитвате тази остра нужда да се самоунижавате, тичайки подир нечий задник оО Не мога да го разбера това![]()
аз съм инат и често потъпквам и най-малкото си достойнство за да постигна това което искам или поне да проверя дали ще се получи а не винаги да се чудя какво е щяло да стане...
ама за какъв кОр тичам след него?![]()
Мисля че само ти можеш да си отговориш на този въпрос (:Първоначално написано от CherryS
Остави го,ще ти мине наистина,дори и да не вярваш,дори и да не искаш,ще ти мине,чувствата си отиват.Той е жив пример за това (:
Не мисля,че си глупачка защото искаш нещо което малко или много обичаш и правиш необходимото да го получиш ... ( дори и да не го обичаш,харесваш - давам просто пример с "обичаш" )
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
++Първоначално написано от BukTopua
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
не си .. това показва само твойте чуства към него,така че не се упреквай![]()
еми 6ом чувствата са му `променени` няка да си седи сам,по-добре го остави
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Съгласна съм.Първоначално написано от DarknessAngel
![]()
ъъ точно това си помислих.Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
Бе като те гледам по мармалада си падашПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Първоначално написано от eliyiy
Аз пък не мисля, че си глупачка. Също така обаче, мисля, че трябва да спреш да се занимаваш и то не, за да не си потъпкваш достойнството, а защото момчето е казало, че не те иска вече.
Животът е адът описан в Библията!
Когато човек е влюбен е готов да погази всякакви принципи, достойнство и още какво ли не.
наистина ще ти мине, приятелите ти са прави. "Времето лекува" - вярно е. Не му ходи след д-то, остави го, той явно вече няма чувства към теб. Знам, ще ти е трудно, но ще го забравиш. Може да ти трябва седмица, месец или няколко, но един ден няма да значи нищо за теб и ще си много щастлива. Намери си момче, което ще те обича, няма да е този.
![]()
Виж миличка знам , че е трудно да го преживееш , но той точно това иска да вижда , че си "зависима' от него . Ако и ти охладнееш , ако спреш да му обръщаш внимание той ще започне да те харесва да те сваля и всичко ще се нареди ...![]()
От опит го казвам ! Не се тревожи , но не падай толкова ниско да се унижаваш пред него !![]()
by sexy kaka 91 :*
Виж миличка знам , че е трудно да го преживееш , но той точно това иска да вижда , че си "зависима' от него . Ако и ти охладнееш , ако спреш да му обръщаш внимание той ще започне да те харесва да те сваля и всичко ще се нареди ...![]()
От опит го казвам ! Не се тревожи , но не падай толкова ниско да се унижаваш пред него !![]()
by sexy kaka 91 :*
Прави сте.
Ама нали се сещате, че не мога да кажа на човек "Мразя те" след като преди няколко дена съм му казвала "Обичам те" .
Повече няма да го търся. Не ми остана дори достойнство..
Не му пиши,не му звъни,не го търси въобще..
Така изглеждаш като жалка глупачка в очите му.
Щом те е 'скъсал' - остави го на мира,ще видиш как той сам ще почне да те търси,а тогава чувството е най-яко.
[i]Криска, може и да си права, но като се видяхме онзи път той ме прегърна и ми каза: 'Внимавай какво правиш'
не можах да го разбера добре .. буквално ли беше или ..[/i]