.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Не знам ама не му се натискай. Ще видиш как сам ще те потърси.

Значи всички сте глупачки Е поне до едно мнение стигнахте

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Премахнах го от скайпа.. изтрих номера му .. почнах да го изтривам от паметта си .. и да се върне ще късно.

Цитирай Първоначално написано от CherryS
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Премахнах го от скайпа.. изтрих номера му .. почнах да го изтривам от паметта си .. и да се върне ще късно.
    Ах колко изненадана ще останеш... Запомни думите ми. Хората сме способни на толкова неща Дори да знаем, че са тотално грешни и неправилни.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

^
    Продължих до оня ден да му пиша СМС-и (той да не отговаря), да му пиша в скайп .. - да не отговаря .. няма смисъл. Има чувства, то си личеше като се видяхме като го помолих .. ще се върне при мен .. но тогава аз ще се правя на недосегаема.

А мислиш ли, че ако се върне и каже "Извинявай пиле мое, сгреших, не знаех какво правя,болеше ме. Прости ми." И знае как да го изиграе няма да се върнеш при него.

Lupus in fabula

Права си.
    Да.
    Тази игра не е за слабите ..

Мъжко съм бре xD, как реши че съм жена... виж какво светът е такъв, че или си силен или си безполезен и за другите, но най-вече за себе си. И само да ти кажа всеки може да е силен. Просто трябва да се опита. Не е нужно да си най-силния, просто достатъчно силен за да постигаш това което искаш и да имаш сила над волята си, а не обратното. Това е най-голямата сила.

Lupus in fabula

Сорка. .

Ми .. в смисъл, на мен нищо не ми остана. Нито достойнство, нито воля, всичко е потъпкано и незачитано от никой.И нямам вече сили за нищо, пъки не мога все да тичам след гъза му и да му се моля.. сеш се.

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xPafx
    Момичетата сме глупачки!
    Влюбваме се,отдаваме се..
    И накрая кво?-Заебават ни!
    Искат да ходим след задниците им и да ги молим,да им показваме,че не можем без тях и прочие.Заеби го.
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

Едно нещо, което СПОРЕД МЕН всеки човек трябва да усвои е - контрол над волята си. Тоест да можеш да устоиш на себе си. Примерно да си алкохолик. И да искаш да се натряскаш, обаче да знаеш примерно, че това ще ти навреди много. И в този момента да използваш волята си и да си наложиш да не пиеш. Не е лесно. Но научиш ли се, животът ти със сигурност ще бъде по-добър за напред. Най-малко няма да визмаш емоционални самоунищожителни решения, или пък ще можеш да устояваш на влиянието на други хора или субстанции. В това най-просто се изразява психическата сила. Естествено това е само началото. Не казвам да изолираш нещо - това е бягство и не е решение. Целта е да му се противопоставиш и да го надвиеш и накрая да се е случило както ти искаш ИЛИ както е по-добре за теб, защото те съвсем не са еднозначни. Малко дълго го написах, но това е максимално каткия вариянт. Мога да ти говоря на тази тема с часове и да изпиша книга сигурно, само базирана на моя опит...

И да да тичаш след гъз му е идиотско

Lupus in fabula

Защото си твърде прав.
    В смсиъл .. да .. не мога вечно да бягам от себе си. Да се правя на друга или етц. .
    Благодаря. Ще се вслушам в думите ти.

Ако имаш желание пиши ми на ЛС мога да ти дам реални примери от живота си. А те не са малко Надявам се да ти помогна. И без това нямам какво друго да правя. Ако не ти се занимава, карай да върви и само нема се отпускаш, щото човек отпусне ли се вече не е човек

Lupus in fabula

Цитирай Първоначално написано от wwe11
    Значи всички сте глупачки Е поне до едно мнение стигнахте
    Ха, много забавно, мани... Вие сте идиотите, че ни карате да се чувстваме така!

По темата : Аз също бях така с един човек, но не се занимавам вече, щото ако искаше нещо, щеше сам да ме потърси .. най-малкото, което е .. Човек, който не те оценява, не заслужава да му ходиш по гъза!
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Ах колко от маймун господ е направил човек и колко,лесно любов те прави шебек и няма,няма лек...
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    Ах колко от маймун господ е направил човек и колко,лесно любов те прави шебек и няма,няма лек...

Град
    Шумен
    ако мнооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо оооогооооооооооооооооо го обичаш, пусни му и може да те заобича
    Ако можеш да си орел не се напъвай да си пръв сред гаргите.

не си заслужава да ходиш след гъза на някой пълен простак,който не може да те оцени прати го на майната му и си потърси някой който наистина те заслужава

Наивна по скоро ..
    Трябва да разбереш, че нещата няма да станат по - добри и, че са приключили! ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си