- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Глупачка ?!
Не знам ама не му се натискай. Ще видиш как сам ще те потърси.
Премахнах го от скайпа.. изтрих номера му .. почнах да го изтривам от паметта си .. и да се върне ще късно.Първоначално написано от LovEsIckk
![]()
Ах колко изненадана ще останеш...Първоначално написано от CherryS
Запомни думите ми. Хората сме способни на толкова неща
Дори да знаем, че са тотално грешни и неправилни.
^
Продължих до оня ден да му пиша СМС-и (той да не отговаря), да му пиша в скайп .. - да не отговаря .. няма смисъл. Има чувства, то си личеше като се видяхме като го помолих .. ще се върне при мен .. но тогава аз ще се правя на недосегаема.![]()
А мислиш ли, че ако се върне и каже "Извинявай пиле мое, сгреших, не знаех какво правя,болеше ме. Прости ми." И знае как да го изиграе няма да се върнеш при него.
Права си.
Да.![]()
Тази игра не е за слабите ..
Мъжко съм бре xD, как реши че съм жена... виж какво светът е такъв, че или си силен или си безполезен и за другите, но най-вече за себе си. И само да ти кажа всеки може да е силен. Просто трябва да се опита. Не е нужно да си най-силния, просто достатъчно силен за да постигаш това което искаш и да имаш сила над волята си, а не обратното. Това е най-голямата сила.
Сорка..
Ми .. в смисъл, на мен нищо не ми остана. Нито достойнство, нито воля, всичко е потъпкано и незачитано от никой.И нямам вече сили за нищо, пъки не мога все да тичам след гъза му и да му се моля.. сеш се.
Първоначално написано от xPafx
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Едно нещо, което СПОРЕД МЕН всеки човек трябва да усвои е - контрол над волята си. Тоест да можеш да устоиш на себе си. Примерно да си алкохолик. И да искаш да се натряскаш, обаче да знаеш примерно, че това ще ти навреди много. И в този момента да използваш волята си и да си наложиш да не пиеш. Не е лесно. Но научиш ли се, животът ти със сигурност ще бъде по-добър за напред. Най-малко няма да визмаш емоционални самоунищожителни решения, или пък ще можеш да устояваш на влиянието на други хора или субстанции. В това най-просто се изразява психическата сила. Естествено това е само началото. Не казвам да изолираш нещо - това е бягство и не е решение. Целта е да му се противопоставиш и да го надвиеш и накрая да се е случило както ти искаш ИЛИ както е по-добре за теб, защото те съвсем не са еднозначни. Малко дълго го написах, но това е максимално каткия вариянт. Мога да ти говоря на тази тема с часове и да изпиша книга сигурно, само базирана на моя опит...
И да да тичаш след гъз му е идиотско![]()
Защото си твърде прав.
В смсиъл .. да .. не мога вечно да бягам от себе си. Да се правя на друга или етц..
Благодаря. Ще се вслушам в думите ти.![]()
Ако имаш желание пиши ми на ЛС мога да ти дам реални примери от живота си. А те не са малкоНадявам се да ти помогна. И без това нямам какво друго да правя. Ако не ти се занимава, карай да върви и само нема се отпускаш, щото човек отпусне ли се вече не е човек
![]()
Ха, много забавно, мани... Вие сте идиотите, че ни карате да се чувстваме така!Първоначално написано от wwe11
![]()
По темата : Аз също бях така с един човек, но не се занимавам вече, щото ако искаше нещо, щеше сам да ме потърси .. най-малкото, което е .. Човек, който не те оценява, не заслужава да му ходиш по гъза!
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ах колко от маймун господ е направил човек и колко,лесно любов те прави шебек и няма,няма лек...
ОДИН!!!
Първоначално написано от darkPaladin
![]()
ако мнооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо оооогооооооооооооооооо го обичаш, пусни му и може да те заобича
Ако можеш да си орел не се напъвай да си пръв сред гаргите.
Наивна по скоро ..![]()
Трябва да разбереш, че нещата няма да станат по - добри и, че са приключили! ..