.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Тъпи кифли..

Искам ви съвета..
    има една зайка в моето даскало, която е и от моя квартал.
    В даскало в началото ме гледаше едно такова срамежливо и един ден след училище аз излизам с едни приятелки на кафе и едната се оказа приятелка с въпросната зайка и я викнала ... и прибираме се ние сами сме в рейса цял път ( около 20 минути ) не млъкна само намираше теми да говори с мен.. блоковете ни са близо един до друг и почти я изпратих до тях. на раздяла ми каза,че щяла да ми вземе скайпа от нейната приятелка и така и стана. почнахме да си пишем и всичко е ток и жица момичето е наистина много красиво.
    само чакаше да седна на скайп и само ми пишеше, в даскалото някви погледи всичко върви добре, след даскало в рейса всички ми казват,че като съм с гръб към нея ( почти винаги ) тя ме оглеждала и само ми хвърляла погледи и аз и го казах и тя не отрече и отговори с думите " еми имам си очета ще си гледам ".
    Аз я поканих на кафе и мислех,че ще приеме,но ШОК почна да ми се прави на кифла да ми се надува и да ми вика " мечтай си ".. иам татус на ръката и от 1 седмица ми повтаря колко ми бил грозен татуса ( ей така без причина почва тая тема ) и днеска вика ' хубав ти е татуса "
    и само търси поводи да се врънка с мене и да ме дразни, кво и е на момичето немога да разбера, закво се държи така кифленски и гледа винаги да е в конфликт с мене ?!
    вие кво мислите

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Защото си сбъркал рейса, пич. Полигавила се е, аднала те е скайп, но ти вече си се вкарал във филма, че имаш възможност да видиш заформена вагина на осмокласничка. Само си играе с теб. Ако те харесваше, нямаше да ти откаже на поканата по такъв начин, най-малкото щеше да си измисли причина, която да не те унижи. ("мечтай си") Явно няма да стане, а ти ако продължаваш да не се държиш на ниво и да и вдигаш самочувствието на някаква лигава хлапчка накрая ще стигнеш до положението да ти се смеят октрито не само тя и приятелките й, но и целият випуск. Най-добре я забрави и блокни.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    или пък си е помислила, че вече си й в кърпа вързан и може да си те върти ..

Малката май е чула от някоя "какичка" , че е много готино да се правиш на недостъпна. Харесва те, просто се опитва да предизвика по - голям интерес от твоя страна (малко и е глупав начинът обаче)

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Мисля, че в който и да е от случаите момичето не си струва. Дали те харесва и се прави на кхъм недостъпна, или е видяла, че може да те има и си и омръзнал, няма значение.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Мисля, че в който и да е от случаите момичето не си струва. Дали те харесва и се прави на кхъм недостъпна, или е видяла, че може да те има и си и омръзнал, няма значение.
    +1 напълно подкрепям мнението й

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    не ти трябва такава
    ОДИН!!!

Прави се на интересна да ти взима вниманието,но според мен тва не е начина...
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

еби я в пачата

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Не и говори повече и я блокирай в скайп.

Сериозно.

=]

OO taq tema mi haresva teq tapi kifli se mislqt za ne6to pove4e ama ne sa :-D ama te mai tva nemogat da go razberat

най-добре я заеби .. такива надуфки не ти трябват

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от DNJ
    Харесва те, просто се опитва да предизвика по - голям интерес от твоя страна

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Никое момиче не може да ти вземе ума, така както ти сам можеш да се вкараш във филма. То затова и някои страдат често от любов, а други се оплакват, че не намират. Въпрос на качества, като режисьор.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от DNJ
    Малката май е чула от някоя "какичка" , че е много готино да се правиш на недостъпна. Харесва те, просто се опитва да предизвика по - голям интерес от твоя страна (малко и е глупав начинът обаче)
    +++
    all day... all night... what the fuck?!

тва момичетата сме странни същества..
    Имало едно време..

След като се прави на интересна и недостъпна - прави се и ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си