- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпи кифли..
Искам ви съвета..
има една зайка в моето даскало, която е и от моя квартал.
В даскало в началото ме гледаше едно такова срамежливо и един ден след училище аз излизам с едни приятелки на кафе и едната се оказа приятелка с въпросната зайка и я викнала ... и прибираме се ние сами сме в рейса цял път ( около 20 минути ) не млъкна само намираше теми да говори с мен.. блоковете ни са близо един до друг и почти я изпратих до тях. на раздяла ми каза,че щяла да ми вземе скайпа от нейната приятелка и така и стана. почнахме да си пишем и всичко е ток и жица момичето е наистина много красиво.
само чакаше да седна на скайп и само ми пишеше, в даскалото някви погледи всичко върви добре, след даскало в рейса всички ми казват,че като съм с гръб към нея ( почти винаги ) тя ме оглеждала и само ми хвърляла погледи и аз и го казах и тя не отрече и отговори с думите " еми имам си очета ще си гледам ".
Аз я поканих на кафе и мислех,че ще приеме,но ШОК почна да ми се прави на кифла да ми се надува и да ми вика " мечтай си ".. иам татус на ръката и от 1 седмица ми повтаря колко ми бил грозен татуса ( ей така без причина почва тая тема ) и днеска вика ' хубав ти е татуса "
и само търси поводи да се врънка с мене и да ме дразни, кво и е на момичето немога да разбера, закво се държи така кифленски и гледа винаги да е в конфликт с мене ?!
вие кво мислите![]()
Защото си сбъркал рейса, пич.Полигавила се е, аднала те е скайп, но ти вече си се вкарал във филма, че имаш възможност да видиш заформена вагина на осмокласничка. Само си играе с теб. Ако те харесваше, нямаше да ти откаже на поканата по такъв начин, най-малкото щеше да си измисли причина, която да не те унижи. ("мечтай си") Явно няма да стане, а ти ако продължаваш да не се държиш на ниво и да и вдигаш самочувствието на някаква лигава хлапчка накрая ще стигнеш до положението да ти се смеят октрито не само тя и приятелките й, но и целият випуск. Най-добре я забрави и блокни.
![]()
или пък си е помислила, че вече си й в кърпа вързан и може да си те върти ..![]()
Малката май е чула от някоя "какичка" , че е много готино да се правиш на недостъпна. Харесва те, просто се опитва да предизвика по - голям интерес от твоя страна (малко и е глупав начинът обаче)
Мисля, че в който и да е от случаите момичето не си струва. Дали те харесва и се прави на кхъм недостъпна, или е видяла, че може да те има и си и омръзнал, няма значение.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Прави се на интересна да ти взима вниманието,но според мен тва не е начина...
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
еби я в пачата
Не и говори повече и я блокирай в скайп.
Сериозно.
OO taq tema mi haresva teq tapi kifli se mislqt za ne6to pove4e ama ne sa :-D ama te mai tva nemogat da go razberat
Първоначално написано от DNJ
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Никое момиче не може да ти вземе ума, така както ти сам можеш да се вкараш във филма. То затова и някои страдат често от любов, а други се оплакват, че не намират. Въпрос на качества, като режисьор.
+++Първоначално написано от DNJ
all day... all night... what the fuck?!
След като се прави на интересна и недостъпна - прави се и ти.![]()