- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 20 април 2010г.-134 години от избухването на Априлско..
... възстание.
И още нещо случило се на 20 април 1889г. променило човечеството. Х. е жив!
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Много е променило човечеството т'ва второто, няма що. Можеше да не го споменаваш тоя изрод.
Бтв, няма дума въЗстание, има въстание.![]()
Когато спрете да слагате свастики до българските бойни знамена и гербове, може и да ви отразя.
Дотогава сте просто банда пияници и хулигани, а псевдоролюбивите ви лозунги са единственото, с което смятате, че чистите човешкото си име.
активизъм/превенция; писане; музика
нещо подобно щях да кажа и аз..
придържайте се към българското и не го смесвайте с чуждо. родната история и събития >>> хитлер, евреи, масони и прочие.
Българи сме.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Скандал!
Родлюбска партия пише грешно думата въстание.
Привет
Не бих нарекъл тази партия "патриотична" или "Родолюбска", но те го изписват по стария начин. Веднъж бях в бабата на един приятел и видях един много ценен екзепляр на "Записки по българските въстания", който е на 120-130 години и е по стария правопис (от преди 45-та година) там се пишеше "възстание" "възставам" и т.н., т.е. вероятно по стария правопис това е било вярното. ;]Първоначално написано от w0sh