- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятеля ми ме отряза
Здравейте, преди 2 часа правихме секс с приятеля ми анално тука гледах една тема дали може да свърши в мен и той свърши, но аз се изпуснах (blush) и той ми каза бляк или нещо от сорта и избяга и сега не ми пише в скайп, а един приятел ми каза, че на него му пишел не си вдига и телефона кво да правя![]()
бахти ебавкатаПървоначално написано от loverka94
и си 94 набор![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако не ебавка(а аз съм Кейт Мос) приятелят ти е тъп
т'ва е
Муахахахахах... и да,тегли му една майна на приятеля си(ако не се ебааааш)Първоначално написано от loverka94
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
нужно ми беше само да видя ч е ти си писалаПървоначално написано от ReachlessGirl
а колкото до тва кажи му че е неопитен боклук и го блокирай след 1 ден максимум ще ти звънне да ти се извинява и не забравяи да му кажеш че е станало заради него
поне си се изходила за тая вечер
и кво... 94 вече са си големи - на цели 16 години са![]()
кво са.. разсърдил ти се, голяма работа.Като те зареже сама си прави сметката и get over it !![]()
Аз мисля че е 2004, не 94 ..
Тъжно !!
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
"приятеля" ти не ти е никакъв приятел, искал да те изчука в гъза и най-брутално да те зареже![]()
Не прави грешката да му пуснеш втори път, ако ще да се влачи на колене и да ти реве като бебе.
Абе къде ги намирате такива![]()
БОЖЕ хахаха не мога да повярвам какво се случва вече![]()
До къде стигна тва поколениее .. до къде![]()
![]()
Децата са нашето бъдещето ..... та това ли е бъдещето ни ? Кое от кое е по - тъпоАко темата не е ебавка , значи авторката е супер глупава .... искам само да кажа , че днешното поколение няма оправия и май ще става все по - зле
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Щом те е отрязал,заради това,значи просто не е бил за теб!![]()
Щом те е отрязал,заради това,значи просто не е бил за теб!![]()
Първоначално написано от loverka94
Споко - няма да те зареже ! Няма да намери друга толкова тъпа че да му позволи да и се празни отзадили поне ще му е трудно
![]()
+ 1Първоначално написано от Doga
![]()
Не,че нещо ама ти не си ли на 17? 1 година разлика не е кой знае какво,друг е в-са кой колко акъл има на каквато и да е възрастПървоначално написано от ReachlessGirl
(не,не се заяждам...
)
Иначе съм съгласна-и двамата сте зле,а темата не ми изглежда изобщо сериозна...
Шофирай разумно - стигни жив!
Аз пък да ви кажа всички сте злета тука. Голямо подиграване за тва 94, все едно не сте всичките родени след 90-та година. Ама вече сте мноо големи и опитни, експерти![]()
![]()
![]()
Това е доста.. Гнусно... Наистина, но незнам... Примерно аз не бих зарязал приятелката си заради нещо такова... А тя едва ли би го направила... Та незнам к'во да ти кажа... Наистина сте глупави... Ти, защото:
1. Изпуснала си се... ОК
2. Имаш проблем, че те е зарязал... ОК
3. Зак'во аджаба пускаш тема да се унижаваш?
Той - Тъп е защото те е зарязал така гадно....
It's too late...
абе аз писах у тая тема бе,кой тоя дето ми ги трие тея мнения
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
stupid0boy, има ли анонимност, няма място за срам.Според мен също тъпичко са постъпили и двамата, но няма да си натрапвам възгледите за аналния секс.
О боже не знам това е супер кофти според мене ... нормално е да ви стане неудобно ама пък той чак така да реагира... не знамКакто и да е на тебе тоя не ти трябва
![]()
I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)