.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    едва ли са се порили в гъза на 15..
    +++
    Не бъдете толкова сигурни. Днешните младежи, са много напред с материала, ако мога така да си изразя

това, че е почти сигурно, че темата е ебавка, вече е друг въпрос.

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    хахах осрала си му хуя
    ааа вече ти се карах за ебавките ма ти не се променяш !!!
    може ли да си толкова безчуствен
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

незнам обаче се отвръщавам да е*а в ануса ..

авторката замлъкна ... айде кажи ква беше развръзката след това ? дигна ли си телефона накрая

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от y0urhottie
    авторката замлъкна ... айде кажи ква беше развръзката след това ? дигна ли си телефона накрая
    Да наистина какво стана

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Най-важното - ИЗЧИСТИ ЛИ КИЛИМА !?!?!?
    You are Misleading and or Homosexual

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от UnsTToPPaBBle
    Най-важното - ИЗЧИСТИ ЛИ КИЛИМА !?!?!?
    На килима ли бешшеее ??

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Re: Приятеля ми ме отряза

Цитирай Първоначално написано от loverka94
    Здравейте, преди 2 часа правихме секс с приятеля ми анално тука гледах една тема дали може да свърши в мен и той свърши, но аз се изпуснах (blush) и той ми каза бляк или нещо от сорта и избяга и сега не ми пише в скайп, а един приятел ми каза, че на него му пишел не си вдига и телефона кво да правя
    BULL SHIT
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Само не знам кой е по-зле - дали той, че е постъпил така или тя, че не го е разбрала какъв е преди да му даде задника си. Пък ако се ебаваш, ми браво, посмяхме се

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Здравейте, преди 2 часа правихме секс с приятеля ми анално тука гледах една тема дали може да свърши в мен и той свърши, но аз се изпуснах (blush) и той ми каза бляк или нещо от сорта и избяга и сега не ми пише в скайп, а един приятел ми каза, че на него му пишел не си вдига и телефона кво да правя

Споко - няма да те зареже ! Няма да намери друга толкова тъпа че да му позволи да и се празни отзад или поне ще му е трудно
    +

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.

Цитирай Първоначално написано от Sisi7u
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat

Споко - няма да те зареже ! Няма да намери друга толкова тъпа че да му позволи да и се празни отзад или поне ще му е трудно
    +
    Ооо.. ще намери спокойно ! Вече ги има такива и то МНОГО !!! А колкото до авторката: Не се тревожи,ще свикнеш !Щом от сега го раздаваш анално скоро отзад ще си като кофа повярвай !
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си