- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятеля ми ме отряза
Не бъдете толкова сигурни. Днешните младежи, са много напред с материала, ако мога така да си изразяПървоначално написано от Slynchiicee
![]()
това, че е почти сигурно, че темата е ебавка, вече е друг въпрос.
ааа вече ти се карах за ебавките ма ти не се променяш !!!Първоначално написано от darkPaladin
![]()
може ли да си толкова безчуствен![]()
Първоначално написано от finger4o
авторката замлъкна ... айде кажи ква беше развръзката след това ? дигна ли си телефона накрая![]()
Да наистина какво станаПървоначално написано от y0urhottie
![]()
На килима ли бешшеее ??Първоначално написано от UnsTToPPaBBle
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
![]()
![]()
![]()
![]()
Само не знам кой е по-зле - дали той, че е постъпил така или тя, че не го е разбрала какъв е преди да му даде задника си. Пък ако се ебаваш, ми браво, посмяхме се![]()
Ооо.. ще намери спокойно ! Вече ги има такива и то МНОГО !!!Първоначално написано от Sisi7u
А колкото до авторката: Не се тревожи,ще свикнеш !Щом от сега го раздаваш анално скоро отзад ще си като кофа повярвай !
![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein