- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Траен парфюм
Първоначално написано от Goddess
А помниш ли къде по точно другаде си ги виждала, освен Овча Купел 1, смисъл някъде по центъра НДК, Витошка и.т.н
Хора много , Човеци малко !
Мии Герена ако знаеш къде се намира - базара, там има. Точно срещу него пък има пазарче и там има козметичен магазин - там също.Първоначално написано от rebeccaa
И може и да те излъжа, но в подлеза на НДК..
Няма ги в скъпите козметики, но в повечето по - обикновени ги има.![]()
Някой да знае къде може да се намере този парфюм в БургасПървоначално написано от Goddess
![]()
![]()
![]()
Аз така като гледам ще си го поръчам от онлайн магазин...
Видях един където повечето ги има....
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
на Kenzo доста се усещат .
Като цяло са силни ,но и миришат много хубаво !!
Някой да знае къде може да се намере този парфюм в БургасПървоначално написано от shokolad_4eto
![]()
![]()
[/quote]
В Карфур мисля че има
Си-Тру е траен
сутринта си пръснах и още го усещам силно
Ами аз лично съм го виждалаПървоначално написано от Molzinka
![]()
Първоначално написано от Goddess
Мерсии много![]()
Хора много , Човеци малко !
аз бях пуснала една тема в която с една приятелка разпродаваме хубави парфюми , оригинали на половин , дори по - ниски от половин цени , ако искаш я погледни![]()
Откажи се. Не е траен хичПървоначално написано от teenems
![]()
Ще използвам тази тема да попитам - къде има магазин на Рефан в Бургас?
Ако не ти се дават пари или нямаш възможност бялото Би ю е доста добър вариант. Трайно е , мирише приятно и се усеща доста.
Ако имаш възможност за по-скъп , само кажи да започвам да ги изброявам , че са доста добри се сещам.![]()
To infinity and beyond.
ами изброявай..но да не са по 100 лева ако можеПървоначално написано от Infinity
![]()
a B.U . няма да си купя![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Ами да знае някой от вас къде може да се намери в София парфюът на Victoria's Secret Amber Romance? Никъде не съм го виждала, а ми е любимия (моя го купих от Англия, но не се очертава да ходя пак)!
За жалост вече свърши![]()
Ми че т са си евтиниПървоначално написано от Loshotia
И кво ти да не искаш да миришеш като за някоя гала вечер
Супер са си като свърша моите дето ги имам и не ги ползвам
Ще си взема. По темата докато бях на едно летище в турция имаше един магазин и можеше да пробваш от парфюмите и като се напръсках три дена след това при положение че се къпех всеки ден още миришех силно ако се сетя ще ти напиша името
![]()
Рефан в Бургас е на Александровска. Разположен е отляво, ако вървиш към гарата. Първият IVIS e малко преди него, ако не ме лъже акъла.Първоначално написано от Melanie
http://prikachi.com/images/537/2225537i.jpg
препорачвам ти този