Първоначално написано от
daliteen
Здравейте!
Познавам се с едно момиче. С нея в даскало си говорим като се видим, ходили сме няколко пъти заедно на училище и това е. В скайпа си пишеме обаче почти всеки ден. Аз я харесвам, но има проблем. Тя ме покани да излезем един пат двамата на кино, но аз бях зает и отказах, защото не можех да изляза точно този ден. След това многократно си уговаряме срещи, но винаги става така, че тя измисля някаква причина и не можем да излезем То не е един, два пъти. Аз разбира се й казах: "Ако не искаш да излезнеш с мен просто кажи и няма проблем" ама тя упорито твърди, че просто така се случва и иска да излеземе...
Интересна подробност е, че тя знае, че харесвам момиче от нейния клас щото аз съм й казвал ама незнае, че това е тя и постоянно ме пита в скайпа коя е тая дето харесвам.
Двамата сме в 9ти клас

Кво да направя?
Виж, когато и предложеш да излезете има едно правило. Трябва да излезете, точно когато ТИ кажеш, а не да се съобразяваш с нея. Предложи и веднъж точна дата, час и място, предложи и втори път и ако и двата пъти ти откаже спираш завинаги. Тя, ако те харесва толкова, колкото ти си мислиш ще се навие още при първата покана. Няма да и казваш кое момиче харесваш от класа ти, защото като разбере, че момичето е самата тя ще се възгордее и ще те заебе. Избягвай въпроса просто, то с времето ще се разбере за кого става въпрос. Трябва тия жени да разберат кой командва, да се отърсат от тази еманципация, докато не са им пораснали тестиси. Ще стане така както ти казваш, ако не - чао. Нито ще е първата, нито последната.
едит: За да те улесня. Сега ще ти кажа важната работа, което едно 9ти клас момиче има. По два часа на ден мастурбация, гледане на сапунки, 1 час домашни и останалото време клюкарство с приятелки и обсъждане на велики въпроси, като "какво червило си купих днес" и "ама я разправяй за тоя ма..." Нито е работеща на пълен работен ден, нито е студентка. Просто ти върти цигании, защото знае, че ще се хванеш, но можеш да обърнеш играта в твоя полза.