.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Hybrid View

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    добре много ми е чудно какъв кеф ти доставя да се правиш на интересен из форума.По-скоро си жалък.Човека по-учтиво няма как да те помоли просто да млъкнеш,защото не помагаш.

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    'Ми следващия път като те попита кого харесваш казваш "Теб" и толкова.

Само не по скайпчето..

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    обичам да лашкам чорапи по устенца
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Странна работа...

Цитирай Първоначално написано от daliteen
    Здравейте!
    Познавам се с едно момиче. С нея в даскало си говорим като се видим, ходили сме няколко пъти заедно на училище и това е. В скайпа си пишеме обаче почти всеки ден. Аз я харесвам, но има проблем. Тя ме покани да излезем един пат двамата на кино, но аз бях зает и отказах, защото не можех да изляза точно този ден. След това многократно си уговаряме срещи, но винаги става така, че тя измисля някаква причина и не можем да излезем То не е един, два пъти. Аз разбира се й казах: "Ако не искаш да излезнеш с мен просто кажи и няма проблем" ама тя упорито твърди, че просто така се случва и иска да излеземе...
    Интересна подробност е, че тя знае, че харесвам момиче от нейния клас щото аз съм й казвал ама незнае, че това е тя и постоянно ме пита в скайпа коя е тая дето харесвам.
    Двамата сме в 9ти клас
    Кво да направя?
    Виж, когато и предложеш да излезете има едно правило. Трябва да излезете, точно когато ТИ кажеш, а не да се съобразяваш с нея. Предложи и веднъж точна дата, час и място, предложи и втори път и ако и двата пъти ти откаже спираш завинаги. Тя, ако те харесва толкова, колкото ти си мислиш ще се навие още при първата покана. Няма да и казваш кое момиче харесваш от класа ти, защото като разбере, че момичето е самата тя ще се възгордее и ще те заебе. Избягвай въпроса просто, то с времето ще се разбере за кого става въпрос. Трябва тия жени да разберат кой командва, да се отърсат от тази еманципация, докато не са им пораснали тестиси. Ще стане така както ти казваш, ако не - чао. Нито ще е първата, нито последната.

едит: За да те улесня. Сега ще ти кажа важната работа, което едно 9ти клас момиче има. По два часа на ден мастурбация, гледане на сапунки, 1 час домашни и останалото време клюкарство с приятелки и обсъждане на велики въпроси, като "какво червило си купих днес" и "ама я разправяй за тоя ма..." Нито е работеща на пълен работен ден, нито е студентка. Просто ти върти цигании, защото знае, че ще се хванеш, но можеш да обърнеш играта в твоя полза.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от pentxayc
    @sladka_celuvka
    благодаря ти
    интернет флирта почва
    не ме карай да почна да псувам.. ще ти кажа аз 5 интернет флирта това че момчето е възпитано,а не като теб някой маймун избягал от зоопарка не значи че почва интернет флирт пък и е малък за мен (да не се обиждаш далитеен)

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    мифко с тея жалки опити за заговорка ако си интересна на връстниците си,на мен-не си .като не ти изнася реви - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...037&start=1620
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Голям фен Аватара на playhard1

Виж, когато и предложеш да излезете има едно правило. Трябва да излезете, точно когато ТИ кажеш, а не да се съобразяваш с нея. Предложи и веднъж точна дата, час и място, предложи и втори път и ако и двата пъти ти откаже спираш завинаги. Тя, ако те харесва толкова, колкото ти си мислиш ще се навие още при първата покана. Няма да и казваш кое момиче харесваш от класа ти, защото като разбере, че момичето е самата тя ще се възгордее и ще те заебе. Избягвай въпроса просто, то с времето ще се разбере за кого става въпрос. Трябва тия жени да разберат кой командва, да се отърсат от тази еманципация, докато не са им пораснали тестиси. Ще стане така както ти казваш, ако не - чао. Нито ще е първата, нито последната.

+1
    Do you know what is loneliness, among so much people?

Цитирай Първоначално написано от umri
    Здравейте!
    Познавам се с едно момиче. С нея в даскало си говорим като се видим, ходили сме няколко пъти заедно на училище и това е. В скайпа си пишеме обаче почти всеки ден. Аз я харесвам, но има проблем. Тя ме покани да излезем един пат двамата на кино, но аз бях зает и отказах, защото не можех да изляза точно този ден. След това многократно си уговаряме срещи, но винаги става така, че тя измисля някаква причина и не можем да излезем То не е един, два пъти. Аз разбира се й казах: "Ако не искаш да излезнеш с мен просто кажи и няма проблем" ама тя упорито твърди, че просто така се случва и иска да излеземе...
    Интересна подробност е, че тя знае, че харесвам момиче от нейния клас щото аз съм й казвал ама незнае, че това е тя и постоянно ме пита в скайпа коя е тая дето харесвам.
    Двамата сме в 9ти клас
    Кво да направя?

едит: За да те улесня. Сега ще ти кажа важната работа, което едно 9ти клас момиче има. По два часа на ден мастурбация, гледане на сапунки, 1 час домашни и останалото време клюкарство с приятелки и обсъждане на велики въпроси, като "какво червило си купих днес" и "ама я разправяй за тоя ма..." Нито е работеща на пълен работен ден, нито е студентка. Просто ти върти цигании, защото знае, че ще се хванеш, но можеш да обърнеш играта в твоя полза.
    категорично съм против това което каза... аз като бях 9 клас не съм мастурбирала и 1 минута.. всъщност въобще 2ро едно момиче има много по-важни работи освен това да клюларства и тн... едно момиче на тази възраст трябва да е подхваната от майка й и баба й да помага с домакинската работа (поне при повечето семейства е така) 3то аз лично не гледам сапунки и познавам много момичета които не гледат така че не ни слагай под общ знаменател и 4то момичетата отделят много повече време на учението от колкото ти предполагаш...1 час.. че аз за тоя час само домашната по бг си пиша...

Еми казах й го и тя каза, че си е личало по много начини, че тази, която харесвам е тя и го е знаела ама е заета и нищо не може да стане...

еми заеби я тогава като не иска не иска ти си направил това което си могъл за да се получи пък тя да му е мислила

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Еми казах й го и тя каза, че си е личало по много начини, че тази, която харесвам е тя и го е знаела ама е заета и нищо не може да стане...
    На баба и шортите тогава .....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си