.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Първата СПОДЕЛЕНА любов

Така тук видях , че има такава тема за първата любов,но аз искам да се насоча в друга посока...
    Нали се сещате за клишето"първато любов ръжда не хваща".....
    Тааа именно според вас възможно ли ?
    Дали първата любов остава завинаги в сърцето ви,дали е толкова свята за вас...дали човека когото сте обичали за първи път ще го запазите завинаги в сърцето си ?

Едит: пиша тази тема от мое приживяване....
    С приятелката ми, с която скъсахме (тя ми беше 1-вата любов) се бяхме скарали доста жестоко и не един и два пъти..
    Може би 7-8....доста бяха споровете кавгите и свадите,но все някак си си прощаваме...Та последния път когато се скарахме беше преди 1-2 месеца,тогава си казахме че повече няма да се търсим никога поради каквато и да е била причина,не зависимо от всичко...Ноооо сега отново си общуваме и до сме в добри отношения
    Тя казва ,че аз не съм нейната 1-ва любов но....мисля че не е така...

Моята първа любов винаги ще си остане някъде в мен.
    Но понеже темата е за първата СПоделена любов... ами с него много сме се карали ,убиждали ,но все пак полсе отново се търсим,виждаме се и си прекарваме всеки път страхотно.
    Т.е .. първата любов си остава завинаги в човека!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Но понеже темата е за първата СПоделена любов... ами с него много сме се карали ,убиждали ,но все пак полсе отново се търсим,виждаме се и си прекарваме всеки път страхотно.

каква кифла си ти ако пишеш обиждали с у
    Защо се заяждаш ?
    ОК момичето е сбъркало,като те дразни не чети ,моля ви...
    такива заядливи хора дразнят....

Pomni se i oshte kak.Nai-hubavoto obache e,che s vremeto loshite spomeni izblednqvat...i v edin moment si spomnqsh samo hubavite vi momenti zaedno!Tri godini minaha otkakto se razdelihme s Nego i oshte na momenti mi raztuptqva syrceto...,samo pri misylta za nego!
    A qui

Голям фен Аватара на Remini
    Цитирай Първоначално написано от pet_14

Защо се заяждаш ?
    Определено това не е грешка от бързината
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

MM.. opredeleno se pomni :P pone az vinagi 6te go pomnq.. nezavisimo v kvi otno6eniq sme..

Първата любов....или поне първото влюбване от моя страна,което не беше споделено от момчето, опрделено си остана в миналото и вече не ми пука за него.

Но първата споделена любов...мммм...това си е приказка,поне в моя случай. Не знам дали хваща ръжда или не,след години ще ви кажа. Аз все още съм си с първата си любов и,живот и здраве,така ще си продължаваме. Наесен ще проверим дали разстоянието може да ни раздели,но не мисля,че това е човек,когото някога ще забравя. Все пак първото си е най-сладкото,а и когато самият човек е специален,т.е. не ви свързва само страст,а и много други неща,тогава бих казала,че е трудно да забравиш една преживяна радостна тръпка.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Защо се заяждаш ?

не е заяждане , а е маитап , заяждането е с лоши чувства а маитапа е безобиден , не се палете
    Извинявам се... тия матури дано съм ги зела

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

слаб интерес относно тая тема...
    обяснявам си го с това че в тоя форум повечето потребители са на 12-13 години(все пак е една крехка възраст)

Град
    somewhere over the rainbow
    Не е това клишето бе,мен!"Старата любов ръжда не хваща."
    Anyway, така е.И на мен той адски много ми липсва ,но ако трегнам пак се страхувам,че всичко ще си е по старому.Постоянно се оглеждам за него и понякога му се обаждам,но дори не знам какво да му кажа. Леко дразнещо.Спокс ,ще те пусне мацката,като си намери друг.

Ъъъ не знаех че любовта е метална...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Помним се.. излизаме.. Мислим си един за друг, ама... всеки се промени страшно много.. И да си призная хич не ми липсва..
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Град
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Тц..не,излагаш се.

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Тц..не,излагаш се.
    Ха сефте... Ми кфо тъпизми от цял свят нали ще станеш на 30-40г и въобще няма да се сетиш за името й,няма да я познаеш на улицата ай стига тъпизми...ръжда не мой да фане ама може да изчезне...след като спре да ви друса хормона като гладен мангал джанка...

Lupus in fabula

Супер фен
    Първата ми любов ... мдамм обичах го много.НО тъй като говорим за първата споделена ... амии в момента съм с него ... много си го боичам,както и той мене.Разбираме се .. иии за момента не мога да си представя какво ще е,ако се разделим .. всъщност мога ... бяхме се разделили за 2 дена,но постоянно плачех и на него му беше гадно и се събрахме пак ... мисля,че няма да го забравя никога ... с него всичко е прекрасно.ОБИЧАМ ГО !!!
    Обичам те <3 !!!

Моята първа споделена любов вече не е така споделена, а ми се отвръща просто с приятелска обич.. Което е много жалко..., но аз никога няма да го забравя, той завинаги ще остане в сърцето ми и едва ли ще се влюбя в някой друг, защото се съмнявам, че ще срещна някой по-прекрасен човек от него, който да бъде толкова влюбен в мен..! Но както са казали хората: "Болката НИКОГА не спира, просто спира да ти пука, че те боли!" Но ще дойде ли това време или ще може да се върне всичко както си е било, това никой не може да каже.. Така или иначе той ще си остане моята истинска и неугасваща ЛЮБОВ!
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

Град
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Тц..не,излагаш се.
    Ха сефте... Ми кфо тъпизми от цял свят нали ще станеш на 30-40г и въобще няма да се сетиш за името й,няма да я познаеш на улицата ай стига тъпизми...ръжда не мой да фане ама може да изчезне...след като спре да ви друса хормона като гладен мангал джанка...
    Мм защо мислиш,че няма да се сеща за нея?Бащами помни неговата и преди няколко години се засякоха на пазара.Чувствата може да не са същите,но чак да я забрави..
    А аз исках само да подчертая,че бъзикът за ръждата не беше дообмислен.И много по-хапливо си се изказвал.

Град
    София
    Моята първа споделена любов беше наистина много силна. Когато се разделихме ни трябваше време, за да можем пак да седнем на една маса и да говорим като приятели. Но това стана и поддържахме прекрасни взаимоотношения. Това продължи някъде 3-4 години. След което той ме разочарова страшно много и сложих край на всичко между нас ! Нито ми липсва нито смятам, че са останали някъкви чувства в мен към него. Т.е. минава време ти порастваш (което е препорачително) и виждаш, че критериите ти за човекът до теб са доста по различни, от колкото са били когато примерно си бил тийн и тогава не намираш абсолютно нищо в така наречената ти първа любов. Много възможно е обаче да ти остане тръпка или нещо малко към нея/него, но то наитина е нищожно
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Не вече се отегчих лично аз отговарям за 50ти път в подобна тема и вече ми е все тая...абс простотий общо взето...всичко ви е хормон след време минава не се притеснявайте не е хронично...

Lupus in fabula

Не вече се отегчих лично аз отговарям за 50ти път в подобна тема и вече ми е все тая...абс простотий общо взето...всичко ви е хормон след време минава не се притеснявайте не е хронично...
    Аз знам че минава,но...просто исках да видя вие какво мсилите по този въпрос....

Защо се заяждаш ?

не е заяждане , а е маитап , заяждането е с лоши чувства а маитапа е безобиден , не се палете
    Да ти завиди човек на майтапите..

само аз ли разбирам "старата любов ръжда не хваща" по друг начин.. не става въпрос да се уважавате и т.н. ами да се обичате. ... първата ми любов изобщо беше споделена .. разделихме се защото тои не живееше в моя град и нямаше как но страшно много го уважавам това момче.... мисля че винаги ще го уважавам някак бях малка когато се запознахме и си свикнах с него да си му споделям рани неща тои да споделя .. наистина го уважавам много .. но да го обичам каккто го обичах преди .. хмм не не го обичам така

Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]само аз ли разбирам "старата любов ръжда не хваща" по друг начин.. не става въпрос да се уважавате и т.н. ами да се обичате. ... първата ми любов изобщо беше споделена .. разделихме се защото тои не живееше в моя град и нямаше как но страшно много го уважавам това момче.... мисля че винаги ще го уважавам някак бях малка когато се запознахме и си свикнах с него да си му споделям рани неща тои да споделя .. наистина го уважавам много .. но да го обичам каккто го обичах преди .. хмм не не го обичам така
    +2 i az govoreh tva

Повече от фен
    Град
    Mars
    Абе може би е така може би първото истинско чувство което си изпитал винаги ще се помни но аз лично парвата си любов не я помня даже незнам дали съм имала такава и коя от всички беше тя явно нещо не ми е наред незнам
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Град
    Dreamland Varna
    иска ти се : }
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си