- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странна работа...
del
охх като гледам как разсъждаваш въобще не ми приличаш на деветокласник... но както и да ета.. по въпроса ти ясно е че тя те харесва и за това иска да знае коя харесваш тайно се надява това да е тя.. просто и признай чуствата си няма какво да криеш
ако не предприемеш нещо скоро друг ще се намеси и тогава ще съжеляваш
![]()
охх като гледам как разсъждаваш въобще не ми приличаш на деветокласник... но както и да е та.. по въпроса ти ясно е че тя те харесва и за това иска да знае коя харесваш тайно се надява това да е тя.. просто и признай чуствата си няма какво да криеш ако не предприемеш нещо скоро друг ще се намеси и тогава ще съжеляваш
съгласнаа![]()
![]()
А хрумвало ли ти е, че може би ти отказва нарочно? Не защото не иска или не може да излезе, а защото иска да разбере кое е точно момичето, което харесваш. Почти сигурна съм, че си мисли, че няма смисъл да излиза с теб при полложение, че ти харесваш друга и няма смисъл да изглежда в твоите очи като влюбена глупачка.... Най-добре и признай чувствата си.![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
А ти някакви конкретни намерения имаш ли към това момиче?
I'm inlove with a criminal...
'Ми следващия път като те попита кого харесваш казваш "Теб" и толкова.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Е нали именно това казвам - имамПървоначално написано от Jessie
Ами кой е начина?Първоначално написано от Rounder
Кажи ми![]()
+1Първоначално написано от sladka_celuvka
Може би наистина тайно се надява да е тя, но все пак мисли, че е някоя друга. В този прекрасен любовене момент се появява изтърканото клише "Щом е влюбен в друга, нека е щастлив с нея..." . Така че, наистина, не си губи времето и не чакай някой да ти я вземе преди да се осъзнаеш какво да правиш.
ти си тъпак
бас ти лова че си от некое зубърско училище
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Ако има нещо по темата го кажи ако ли не си мълчи!Първоначално написано от pentxayc
Знам, че съм тъпак, идиот, задръстен и т.н.!![]()
![]()
![]()
![]()
не мисля че ти или който и да било ще ми нареждаш какво да правя.Първоначално написано от daliteen
а относно второто и аз го знам
задник съм
Виждам,че ти е трудно да говориш с нея на живо.Просто другият път в скайп и намекни,че е тя (като ти каже кое е това момиче започни с нещо:познаваш момичето по-добре от мен и я виждаш всеки ден в огледалото) може да звучи тъпо,но в твоя случей като нямаш грам кураж и това ще свърши работа.Сред това и кажи хайде в...час да се видим еди къде си и това е
в 5 или там 6 клас го праех тва боже господиПървоначално написано от DisturbiaV
задник съм
еми то и на мен точно в 6 клас ми се случи ама тоя виж го с къф акъл е и се опъва да и го каже в очите и направо.Сам пише,че само 2 пъти са ходили до у-ще сами и всичко друго е в скайп.Поне малко да го побутне и да добие малко увереност.Първоначално написано от pentxayc
pentxayc сериозно почваш да ме нервиш и явно това на подписа е напълно вярно за теб... престани да се заяждаш с хората.. не е мястото тук да избиваш от комплексите ти... момчето иска помощ не да го порицават постоянно..Първоначално написано от pentxayc
По темата: Хайде кажи и най сетнеееееееееееее направо ще издивея чакаш някой да ти даде различен отговор от "Кажи й" Това ли е? Казах ти в първия си пост още ако отлагаш още друг ще я спечели...![]()
@sladka_celuvka
благодаря ти![]()
но аз отново не те питам за мнението ти,това разбираш ли го ?Първоначално написано от sladka_celuvka
задник съм
интернет флирта почваПървоначално написано от daliteen
задник съм
ох ще бъдеш ли так добър да ме лишиш от коментарите си?Първоначално написано от pentxayc
Моля те най-учтиво![]()
не мисляПървоначално написано от daliteen
задник съм