.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

голямо дете :о

че съм била голямо дете

Карам се с Ради и съученичка се намесва :< тя: " Кат нЕкво голямо дете си! Заклевам се.: хх "

Цитирай Първоначално написано от Snickers
    нима не си дете?
    тва не ме грее особенно ма тя като е колкото мене какво ми се прави

аз се карам с тоя от моя клас и тя се намесва и казва:
    -Кат нЕкво голямо дете си! Заклевам се.: хх

1во кво ми се бърка
    2ро като съм дете защо е в моя клас
    3то за нещо повече ли се има?

-----------------------------------------------------------------------------------

Имате ли такива съученици който още ви мислят за деца? в смисъл, да дете съм, т'ва не е обидно за мен.. ама е в моя клас => и тя е дете

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Нямате си друга работа, пораснете! Дете може да си, защото много се смееш и се лигавиш. Ама замисли се само за какви работи спорите и се карате? Неможеш просто да ги оставиш, не падай на тяхното ниво. Мисля, че всеки иска да запази нещо детско в себе си. Остави ги, те явно още не са пораснали.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

И заради т`ва, че са те нарекли дете, правиш цяла тема ? Де да имаше раздел Детска градина и приятели .

Защо си се засегнала заради някаква забележка? Съученичката ти е сметнала, че поведението ти е детинско, а не точно, че си дете от забавачката. Казала го е заради конкретната случка. Както рече nIkEnCeTy_bE, не падай на тяхното ниво .

Не ме яд, че са ме нарекли дете!

Просто, защо? Защото не съм като тях ли: Не пуша и не се напивам, не ходя с 2-3 едновремнно, не си слагам грим Пък и съм от тоя клас деа.
    Не мога постояяно да хотя като 'ебаси яката пичка' и да съм надута. и тва, че се карам с някого дете ли ме прави?

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Ее успокой се малко де! Просто ти е казала, че в този момент си се държала детски. Пък и кой знае за какво толкова сте се скарали . .
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Цитирай Първоначално написано от CherryS
    Не ме яд, че са ме нарекли дете!

Просто, защо? Защото не съм като тях ли: Не пуша и не се напивам, не ходя с 2-3 едновремнно, не си слагам грим Пък и съм от тоя клас деа.
    Не мога постояяно да хотя като 'ебаси яката пичка' и да съм надута. и тва, че се карам с някого дете ли ме прави?
    Ах, огледало мое . Преди две години и аз бях същата, донякъде и миналата учебна - заклет трезвеник и антипушач . И за какво? Другите са достатъчно големи, за да не им пука. Нали на тях си го правят ? Техният избор не ни бърка или пречи. Засягах се за някакви глупости . Тази година пък като ме удари ината и за най-дребната злобна забележка им режа квитанциите, да видиш пред мен казват ли нещо . С една дето преди не можех да и понасям физиономията, сега сме в съвсем нормални взаимоотношения. Даже до автомата или да питаме за някое контролно ходим. Мисълта ми е, че не бива да се впрягаш за дреболии. Да, понякога стават много досадни, ама не бива да им позволяваш да се качват на главата ти. Дръж си на принципите и бъди себе си .

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Боже,господи.... Да ви избавя от мъките искате ли?
    Направи си изводи от самия факт,че се нервираш заради такава простотия.
    Брях,брях

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Боже,господи.... Да ви избавя от мъките искате ли?
    Направи си изводи от самия факт,че се нервираш заради такава простотия.
    Аз искам

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    In the middle of Nowhere
    Само аз ли не разбрах къде е проблема или няма такъв ?
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Това зелено ми развали зрението..
    Вафла..

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    тогава, интересно как виждаш да пишеш?

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    тогава, интересно как виждаш да пишеш?
    Все още не съм ослепял..
    Вафла..

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Пффф..ами да дете си , знаеш ли защо ? Защото направи цяла тема за това че някой ти е казал че си "дете" ! Толкова ти пука какво мислят другите за тебе че се обиждаш когато някой ти казва че се държиш детински,и какво като са ти казали , какво лошо има ??? Аз не виждам къде е проблема , сигурно само ти го виждаш защото е в съзнанието ти !
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си