- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Ъплоудър в замунда
Знам, че нямам шанс да стана такъв (то кой ли има), така че нямам намерение. Въпросът е, че търся ъплоудър, който да качи 6 и 7 сезон на Деграси (аз ги имам и бих му ги пратила). Теглих ги ужасно много време, конвертирах ги, подреждах ги и т.н., и не си струва да ги изтрия/да си седят на компютъра ми, при положение, че толкова пъти са пускани заявки за това. Да, знам, че едва ли ще се намери такъв човек, но надеждата умира последна.![]()
Пробвай ти да станеш ъплоадре,отмена време но с 1 програма можеш да станеш виж това на:
http://vbox7.com/play:61abb824
и ако имаш реално ип вероятноста да те хванат е по голяма(АЗ ИМАШ РЕАЛНО ИП И ЪПЛОАДВАХ ОКОЛО 1 МЕСЕЦ ПО ОКОЛО 1 ЧАС НА ДЕН И НЕ МЕ БАННАХА)
Това отдавна съм го открила.Само че с една друга, по-лесна програмка. Не помогна, сори.
Доста големи са (грубо 10 ГБ и двата сезона заедно), но къде, ако не в замунда?
тази програма става дето ти казах само че трябва да продължаваш мн дълго да я ползваш и ддз колко време ще отнеме 2 год(ддз колко)
200 мб на серийка, с около 22 серии в сезон. И сериозно, къде предлагаш да се качи? Не виждам смисъл да е в сайт като bgshare примерно, след като никой няма да търси там, а всички ще търсят в замунда.
Е,ти пък , не стига че ти предлага да ги качи някъде ..Първоначално написано от WaterLilly
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Че то и аз мога да ги кача някъде.Само ще спестя време на човека, ако го направя сама. Затова и питам къде точно - в торент тракер не мога да ги кача, защото не съм ъплоудър, но в друг сайт лесно мога.
Аз ти говоря за торент сайтПървоначално написано от WaterLilly
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Предлагам да пратиш някое лично на някой ъплоудър в замунда и сигурно ще се съгласи да му ги пратиш, а той да ги качи.
1. Пишеш лично на някой ъплоудър или пишеш във форума.
2. Правиш .torrent файл на сериала и изпълняваш инструкциите на ъплоудъра къде какво да сложиш (tracker, dht и тн.)
3. Той качва торента, ти го сваляш и започваш да сийдваш.
Това е цялата философия.
За кво му е да ги сваля.Просто сваля си файла от Zamunda ,отваря с uTorent ,програмата разпознава файловете ,че са същите и сийдва без да сваля....
/Вие не мислите ли вообще каква реакция става при "Сваляне" ???/
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
....Първоначално написано от MaGuSs
Сваля .torrent файла от Zamunda.
качи ги в www.nanoset.net![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...